Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

UPDATE INDIA MATI KENA TEMBAK DI PARIT BUNTAR 747 hits  

UPDATE INDIA MATI KENA TEMBAK DI PARIT BUNTAR

UPDATE INDIA MATI KENA TEMBAK DI PARIT BUNTAR

Teruskan Membaca..



seorang pelajar menembak tembak mati instrukturnya

bengkel hijablista tatarias wajah anjuran puteri umno p..

mekanik parah kena tembak

5 tips beli belah pasar kemboja parit buntar

jamuan hari raya di pejabat perancangan luar bandar par..

gambar dan video pak guard tembak mati perompak

pengawal tembak mati perompak bank di georgetown

kewujudan seekor naga putih di tembak mati di dusun mil..

pengawal keselamatan tembak mati perompak ambank 5 foto..

pasar kemboja parit buntar

anggota polis suka suka update status aku tembak ko kan

ikatan muslimin malaysia isma lebih perkauman daripada ..

malaysiaku nak tembak penceroboh pun kena minta kebenar..

nora danish dedahkan akaun f b kena hack

wak doyok kena kutuk di facebook

keterlaluan imam ini kena prank gempa bumi

jpnp jumpa ibu bapa pelajar kena buli

bila danial kena buli

jabatan pendidikan pahang jumpa ibu bapa pelajar kena b..

pemimpin lama umno kena buli dengan pemimpin muda umno




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 579
Widget Aktif : 4,030
Banner Aktif : 6,297

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 797,074
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • pasangan lesbian dan ustaz antara yang dita..
  • rebeca nur islam bikin kontroversi lagi
  • untung dapat suami cenggini tapi
  • bam harus bertaubat
  • tiga mati kereta berkecai
  • resipi ayam panggang ala kenny rogers
  • mini zoo taman teruntum kuantan
  • ulam rahsia awet muda
  • what s this love

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kembali menjadi burung pipit
  • 26 fascinating films about food
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mykarya.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)