Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

UPDATE INDIA MATI KENA TEMBAK DI PARIT BUNTAR 881 hits  

UPDATE INDIA MATI KENA TEMBAK DI PARIT BUNTAR

UPDATE INDIA MATI KENA TEMBAK DI PARIT BUNTAR

Teruskan Membaca..



video lelaki india ditetak hampir separuh mati kerana h..

lelaki tembak mati dua wartawan di guatemala

comment on penyamun larikan rm500 000 walaupun kena tem..

penjenayah paling dikehendaki mati lepas berbalas temba..

polis tembak mati anggota kongsi gelap

polis tembak mati anggota kongsi gelap

makjemah lelaki tembak mati dua wartawan di guatemala m..

2 wartawan mati di tembak

gambar detik detik aksi terakhir mati kena renjatan ele..

2 penjenayah mati dalam aksi berbalas tembak dengan pol..

gambar detik detik aksi terakhir mati kena renjatan ele..

nak mati pun kena gst ka

video lelaki india ditetak hampir separuh mati kerana h..

lelaki tembak mati 2 wartawan di guatemala

polis tembak mati anggota kongsi gelap di sungai petani

comment on penyamun larikan rm500 000 walaupun kena tem..

allah itu maha besar fenomena yang benar2 luar biasa be..

anggota is berusia 12 tahun tembak mati pengintip yahud..

perogol kena pukul dengan orang kampung sampai mati

allah itu maha besar fenomena yang benar2 luar biasa be..

video sepasang kekasih kena libas kantoi maksiat belaka..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 370
Widget Aktif : 3,994
Banner Aktif : 7,143

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,103,980
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 8 foto perubahan mengejutkan badan jeslina ..
  • kenali pembantu juruterbang pesawat germanw..
  • kisah di sebalik guru kahwin anak murid
  • 3 foto lana nordin selamba kena peluk kekas..
  • sedap juga lagu baru zamani slam ni
  • akhirnya tasha shila akui sudah putus cinta..
  • seram kisah benar di perhentian rnr seremba..
  • perubahan mengejutkan badan jeslina hashim ..
  • ura ura samsung berminat dengan amd
  • noor kumalasari dedah cerita sebenar kes ce..
  • penyanyi ditahan positif dadah siapakah
  • kanak kanak 2 tahun ditemui sendirian lepas..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • tips nak jadi hotstufff
  • wang bukanlah segalanya
  • taman di dalam shoping mall
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kurang ajaran tak sesat
  • tips balik kampung dengan selamat
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • cinta terlarang
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)