Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

UPDATE INDIA MATI KENA TEMBAK DI PARIT BUNTAR 770 hits  

UPDATE INDIA MATI KENA TEMBAK DI PARIT BUNTAR

UPDATE INDIA MATI KENA TEMBAK DI PARIT BUNTAR

Teruskan Membaca..



fenomena awan berbentuk ombak di parit buntar

setiausaha pemuda umno parit buntar maut nahas motosika..

terbabas di jambatan kedua su pemuda umno parit buntar ..

su pemuda umno parit buntar maut nahas di pulau pinang

pekan buku parit buntar

rakyat malaysia mati di tembak di kebun getah thailand

penyamun tembak penjual burger

askar india pakistan berbalas tembak di sempadan punjab

askar india pakistan berbalas tembak di sempadan punjab

pengedar sah shaklee seluruh malaysia pengedar shaklee ..

awan tsunami di parit buntar

pasaraya besar mydin parit buntar

bengkel hijablista tatarias wajah anjuran puteri umno p..

izara aishah kena warning dengan yuna

adik mohammad sofwan selamatkan anjing lemas ini bukan ..

izara aishah kena warning dengan yuna

lagi kampung melayu bakal di roboh dah banyak wang dap ..

gadis sempat ber selfie selepas kena tikam dengan pisau

ada yang tak kena dalam demo ni

breaking news zuraidahkamaruddin mak lampir kena belasa..

blog pon boleh kena hacked bukan facebook saja




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 591
Widget Aktif : 3,969
Banner Aktif : 6,576

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 858,875
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kisah sebenar gambar viral makan katak yang..
  • jalan raya tengah laut di norway yang sanga..
  • tanda tanda darah tinggi yang perlu anda ke..
  • nikita mirzani artis indonesia yang banyak ..
  • lagi 4 gambar jelita nazeera awek baru jep ..
  • kelab lubang besar didominasi oleh pelajar ..
  • gambar terkini anak ariel zafril wawa zaina..
  • video panas lelaki mirip ustaz azhar idrus ..
  • temuduga interview schlumberger 2014
  • sua pkr terus memalukan anwar
  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..
  • kisah wanita tua dengan seekor kucing di ta..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tupperware puasa
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • tanda orang sayang dekat kita
  • emak abah opah dan atuk
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)