Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

UPDATE INDIA MATI KENA TEMBAK DI PARIT BUNTAR 768 hits  

UPDATE INDIA MATI KENA TEMBAK DI PARIT BUNTAR

UPDATE INDIA MATI KENA TEMBAK DI PARIT BUNTAR

Teruskan Membaca..



fenomena awan berbentuk ombak di parit buntar

setiausaha pemuda umno parit buntar maut nahas motosika..

terbabas di jambatan kedua su pemuda umno parit buntar ..

su pemuda umno parit buntar maut nahas di pulau pinang

pekan buku parit buntar

rakyat malaysia mati di tembak di kebun getah thailand

penyamun tembak penjual burger

askar india pakistan berbalas tembak di sempadan punjab

askar india pakistan berbalas tembak di sempadan punjab

pengedar sah shaklee seluruh malaysia pengedar shaklee ..

awan tsunami di parit buntar

pasaraya besar mydin parit buntar

bengkel hijablista tatarias wajah anjuran puteri umno p..

lagi kampung melayu bakal di roboh dah banyak wang dap ..

izara aishah kena warning dengan yuna

apa la yang tak kena

pengalaman kena tindih waktu tidur

izara aishah kena warning dengan yuna

adik mohammad sofwan selamatkan anjing lemas ini bukan ..

apa yang tidak kena dengan switchoff14

ada yang tak kena dalam demo ni




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 810
Widget Aktif : 3,978
Banner Aktif : 6,567

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 858,587
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kisah anak muda miliki lebih 30 hartanah te..
  • gambar yang didakwa penceramah tersohor ust..
  • kisah sebenar gambar viral makan katak yang..
  • video skandal seks ustaz azhar idrus satu f..
  • bagaimana irfan khairi menjadi jutawan
  • jalan raya tengah laut di norway yang sanga..
  • tanda tanda darah tinggi yang perlu anda ke..
  • lagi 4 gambar jelita nazeera awek baru jep ..
  • nikita mirzani artis indonesia yang banyak ..
  • temuduga interview schlumberger 2014
  • sua pkr terus memalukan anwar
  • gambar terkini anak ariel zafril wawa zaina..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • jika memang engkau jodohku
  • skandal pejabat
  • supermummy - miza harun
  • kembali menjadi burung pipit
  • tips balik kampung dengan selamat
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • daripelusukdunia.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)