Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kes Mat Yo dengan KAFA sudah setel 378 hits  

Kes Mat Yo dengan KAFA sudah setel

Baguslah macam tu. Ini tidak aku tengok tuntutan KAFA awal musim lalu amat mengarut kerana hinggakan majlis perkahwinan Mat Yo pun nak claim juga...KOTA BHARU 31 Julai Persatuan Bola Sepak Kelantan KAFA menjelaskan kes saman antara pihaknya dengan bekas p

Teruskan Membaca..



mat yo optimis tamat kemarau jaringan

mat yo optimis tamat kemarau jaringan

kisah cinta mat yo dan aisya dua cahaya mata pengikat k..

pelajar kuis nur fatihah mat jusoh yang hilang kini sud..

elaun guru kafa dikaji bakal dinaikkan

panas artikel kenapa azmin ali tak layak jadi mb selang..

guru kafa dapat ganjaran

menakjubkan yo yo terbesar didunia hanya boleh dimainka..

menakjubkan yo yo terbesar didunia hanya boleh dimainka..

anda mungkin tidak percaya wanita s3ksi ini sudah berus..

anda mungkin tidak percaya wanita s3ksi ini sudah berus..

sudah boleh jaga adik sejak usia enam tahun

tony pua kata hadi awang sudah nyanyuk dan bebal

ayo itu sam ketot sudah naik angin woo

sudah boleh jaga adik sejak usia enam tahun

kisah cinta lampard sudah berlalu

kewujudan seekor naga putih di tembak mati di dusun mil..

yo yo diet

terkini ustaz mat razi calon bn bagi prk n01 pengkalan ..

pm harap mat razi pertahan kerusi pengkalan kubor

prk pengkalan kubor dap tak datang sokong kerana pengun..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 535
Widget Aktif : 3,998
Banner Aktif : 6,429

Domain Dibenarkan: 10,427
Jumlah Artikel : 792,532
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar cctv di jumpai ditandas cafe uiam me..
  • bayang kiamat menutupi kaabah
  • emma maembong jawab tuntut harga tak masuk ..
  • lagi tentera israel masuki gaza
  • aloe vera penyembuhan semulajadi untuk kans..
  • sebenarnya mandi sejuk membawa kebaikan unt..
  • kertas upsr mungkin bocor antara pencetak d..
  • keseluruhan pasukan bola sepak cameroon pel..
  • sales promotion original pineng powerbank
  • ubat cairkan kahak ibu dan anak
  • 5 artis cantik ini pernah di tuduh jadi pen..
  • bersih beri amaran pada istana jangan masuk..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • wang bukanlah segalanya
  • untungnya insan bergelar wanita
  • blog spammers sudah bijak

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • norainyusoff.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2819)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1144)   berita (830)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (229)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (78)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)