Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kes Mat Yo dengan KAFA sudah setel 388 hits  

Kes Mat Yo dengan KAFA sudah setel

Baguslah macam tu. Ini tidak aku tengok tuntutan KAFA awal musim lalu amat mengarut kerana hinggakan majlis perkahwinan Mat Yo pun nak claim juga...KOTA BHARU 31 Julai Persatuan Bola Sepak Kelantan KAFA menjelaskan kes saman antara pihaknya dengan bekas p

Teruskan Membaca..



kes rasuah sudah ditahap serius

budak tadika pun lagi bijak dari si mat syabun

bini mat yo kurang ajar dengan pak guard airport

jawatan kosong guru kafa pulau pinang

guru kafa dapat ganjaran

tahniah tunku mahkota johor sudah sah bergelar suami

exco baharu kafa tentukan nasib boeteng

kewujudan seekor naga putih di tembak mati di dusun mil..

elaun guru kafa dikaji bakal dinaikkan

china sudah sampai ke bulan

surat terbuka lensa untuk anwar ibrahim bersaralah raky..

azmin tempoh berpolitik sudah tamat

pengikut instagram lara alana sudah cecah 94k

yo yo diet

tahniah tunku mahkota johor sudah sah bergelar suami

mat yo optimis tamat kemarau jaringan

komen mat syabun terhadap pas memang tepat

saksi individu dalam video ceramah ialah mat sabu

boleh sahkan individu itu mat sabu

18 tahun dulu mat yaacob nipu rakyat denge projek banda..

mat sabu saya tiada niat nak jatuhkan hadi awang




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 521
Widget Aktif : 3,954
Banner Aktif : 6,640

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,989
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hukum menjilat kemaluan isteri dalam islam
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • 5 gambar dua gadis berbik ini berjemur di a..
  • julia perez hina islam
  • janda sangap batang
  • isteri isteri azhar idrus kecewa dengan vid..
  • foto siti saleha berlegging mengancam jiwa ..
  • gambar yana samsudin yang terkini
  • kisah iblis ketakutan ketika berlakunya har..
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • menakjubkan air terjun yang telah mengeras ..
  • robotic hand uses the power of static elect..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • kisah nabi ismail a s
  • tupperware puasa
  • kembali menjadi burung pipit
  • wang bukanlah segalanya
  • blog spammers sudah bijak

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)