Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kes Mat Yo dengan KAFA sudah setel 353 hits  

Kes Mat Yo dengan KAFA sudah setel

Baguslah macam tu. Ini tidak aku tengok tuntutan KAFA awal musim lalu amat mengarut kerana hinggakan majlis perkahwinan Mat Yo pun nak claim juga...KOTA BHARU 31 Julai Persatuan Bola Sepak Kelantan KAFA menjelaskan kes saman antara pihaknya dengan bekas p

Teruskan Membaca..



fuhh video kes gadis peugeot saya sudah maafkan dia ini..

lagi kes semacam sudah beri bayangan tragedi mh17

kad raya ziezah com selamat di pos sudah

2 kes pramugari semacam sudah beri bayangan tragedi mh1..

muslim chanturu mat yo kembali tersenarai

nik aziz sudah bersuara menyebelahi khalid ibrahim mat ..

mh17 pasukan dvi sahkan ada mangsa dari malaysia sudah ..

hina islam perlu didakwa walau sudah mohon maaf

11 tanda tanda gadis yang sudah hilang dara kaum lelaki..

pas akan hilang kerusi templer hulu klang lembah jaya s..

penyanyi rege poe anggap industri muzik sudah mati

alahai musim belum bermula manchester united sudah mula..

mh17 70 keranda mayat mangsa sudah lalui proses dvi

krisis pkr dengan pas makin meruncing sudah ada politik..

video black box kotak hitam mh17 sudah jumpa

poe anggap industri muzik malaysia sudah lama mati

sudah lama bincang keluar pakatan

kafa perketat pemilihan pemain import musim 2015

kafa perketat pemilihan pemain import musim 2015

kafa perketat pemilihan pemain import musim 2015

brendan mampu julang nama kafa trw




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 405
Widget Aktif : 3,870
Banner Aktif : 6,242

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 771,294
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 6 gambar remaja sekarang yang tidak tahu ma..
  • profesor israel perkosa wanita palestina ca..
  • artis buka tudung kerana kecewa
  • tips whatsapp elak smartphone penuh dgn gam..
  • oh lelaki datang pameran kereta ambil gamba..
  • polis cari dalang sebar berita palsu tujuh ..
  • gaza gencatan senjata tiga hari bermula pag..
  • belasah abang ipar tak puas hati tak pandan..
  • xbmc dijenamakan semula kepada nama kodi
  • komisyen pertama rahsia hipnosis
  • orang minyak dicekup di dataran pahlawan
  • angka korban meningkat

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • tips balik kampung dengan selamat
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • snowygirl-syuhada.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)