Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kes Mat Yo dengan KAFA sudah setel 372 hits  

Kes Mat Yo dengan KAFA sudah setel

Baguslah macam tu. Ini tidak aku tengok tuntutan KAFA awal musim lalu amat mengarut kerana hinggakan majlis perkahwinan Mat Yo pun nak claim juga...KOTA BHARU 31 Julai Persatuan Bola Sepak Kelantan KAFA menjelaskan kes saman antara pihaknya dengan bekas p

Teruskan Membaca..



muslim chanturu mat yo kembali tersenarai

kafa perketat pemilihan pemain import musim 2015

kafa pancing anak tempatan

kafa perketat pemilihan pemain import musim 2015

kafa perketat pemilihan pemain import musim 2015

yo yo is now available for windows phone

brendan mampu julang nama kafa trw

tiada bonus raya untuk guru kafa

tiada bonus raya untuk guru kafa

sudah mansuh tapi masih digunakan dalam islam macam ini..

sudah serah laporan kecuaian kepada kementerian

ya saya sudah jatuh cinta dengan shaklee

rumah diserbu jais ramli ms dan alyah sudah bernikah

mood bercuti sudah mari

apakah diet yo yo

menakjubkan yo yo terbesar didunia hanya boleh dimainka..

asmidar mahu kembangkan murtabak mat labu

dr johari mat angkat sumpah senator penggal kedua

asmidar mahu kembangkan murtabak mat labu

jalan jalan langkawi beras terbakar di padang mat sirat

asmidar mahu kembangkan murtabak mat labu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 527
Widget Aktif : 3,971
Banner Aktif : 6,332

Domain Dibenarkan: 10,303
Jumlah Artikel : 790,928
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video panas lge cabar igp kbab51 dan pdrmsi..
  • resipi wanita jepun tetap awet muda dan lan..
  • 5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan..
  • kisah cinta gadis bbm
  • 5 pela cur lari tanpa seurat benang
  • 25 bandar paling berbahaya di dunia untuk d..
  • masih hidup walau tertusuk batang besi
  • makanan halal di jepun
  • tips menjaga dan cara mudah mencuci buah pi..
  • lelaki masih hidup selepas kepala tertusuk ..
  • simply romantic summer backyard wedding
  • kumpulan humor dewasa part 3

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • diari sedih seekor kucing
  • hati hati laman web hina islam
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • ashimima.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2791)   wanita (1816)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1132)   berita (809)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (95)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)