Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kes Mat Yo dengan KAFA sudah setel 435 hits  

Kes Mat Yo dengan KAFA sudah setel

Baguslah macam tu. Ini tidak aku tengok tuntutan KAFA awal musim lalu amat mengarut kerana hinggakan majlis perkahwinan Mat Yo pun nak claim juga...KOTA BHARU 31 Julai Persatuan Bola Sepak Kelantan KAFA menjelaskan kes saman antara pihaknya dengan bekas p

Teruskan Membaca..



mat yo semakin yakin sathianathan

saya kenal mat yo

mursyidul am pas datuk nik abdul aziz nik mat sudah sed..

mat yo semakin yakin sathianathan

harga minyak dunia sudah terlalu murah

oh yeah bagaimanakah rupa wajah selebriti terkenal yang..

makjemah harga minyak dunia sudah terlalu murah makjema..

cili kasi taruk kenapa pkr serang pas pulak apa sudah j..

sharnaaz bagi hint sudah putus cinta dengan anis

panas wei apa sudah jadi dengan blog gerakan anti pkr n..

miley cyrus sudah hilang rasa malu gemar berbogel

sharnaaz ahmad anis alidrus sudah putus cinta

harga minyak dunia sudah terlalu murah

komisen job di rumah sudah capai 3 angka

baju seksi dan jarang neelofa sudah taubat

spekulasi pembunuhan altantuya sudah sampai tahap tidak..

makjemah spekulasi pembunuhan altantuya sudah sampai ta..

tanda tanda kiamat kecil sudah sempurna

segmen selamat hari lahir by cik ash sudah tamat

kad kahwin sudah di tempah hanez romie nikah april

adi putra masih mahu lakonkan babak ranjang walaupun su..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 385
Widget Aktif : 3,952
Banner Aktif : 7,009

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,026,124
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • komen johan raja lawak kontroversi virus te..
  • gempar seluruh pelacur di bumi syria sholat..
  • instagram the rich kids of malaysia kongsi ..
  • 3 foto anak erra fazira atas sejadah yang m..
  • penjenayah terkenal yang kekal misteri
  • dari instagram kini miliki butik sendiri
  • kenali iblis dan syaitan serta gangguannya ..
  • berat turun 10kg dalam masa 2 bulan
  • siaran langsung final piala asia 2015 austr..
  • bilik bacaan masih bersepah
  • video haiwan pelik di temui di ladang kelap..
  • 3 foto anak erra fazira atas sejadah yang m..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • taman di dalam shoping mall
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • tanda tanda kanser payudara
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • wang bukanlah segalanya
  • 7 things you need to know about depression
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)