Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kes Mat Yo dengan KAFA sudah setel 566 hits  

Kes Mat Yo dengan KAFA sudah setel

Baguslah macam tu. Ini tidak aku tengok tuntutan KAFA awal musim lalu amat mengarut kerana hinggakan majlis perkahwinan Mat Yo pun nak claim juga...KOTA BHARU 31 Julai Persatuan Bola Sepak Kelantan KAFA menjelaskan kes saman antara pihaknya dengan bekas p

Teruskan Membaca..



video kebanyakan kes rogol dilakukan oleh pariah dan ma..

kami kecewa dengan azmin guru kafa

elaun guru kafa azmin lupa atau buat buat lupa yb budim..

ustaz kafa yang dihalau macam anjing berdepan dengan bu..

guru kafa di ugut pecat kerana serah memorandom

guru kafa di ugut pecat kerana serah memorandom

gaji rendah guru kafa dihalang masuk suk

panas kena taruk guru kafa yang merengek minta naik gaj..

gaji rendah guru kafa dihalang masuk suk

kafa beri tonik baru buat pasukan trw

azraai khor tunggu lampu hijau dari kafa

kafa belum putus lagi gst tiket perlawanan

cerita perhimpunan kelas kafa kimi

kafa intai pemain import baharu annuar

cikgu kafa sedia dibuang kerja tuntut janji pru

betul betul punya lidah bercabang selepas berjanji tapi..

terkini mat yo sah ke terengganu dari pasukan atm

mat yo berpindah ke terengganu dari atm

mat yo pindah ke terengganu dari atm

mat yo mantapkan jentera serangan terengganu

mat yo berhijrah ke terengganu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 381
Widget Aktif : 3,307
Banner Aktif : 7,953

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,586
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • jenis jenis jerawat
  • emak abah opah dan atuk
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel

  • wajib lawat :

  • zamzarinazambri.blogspot.com
  • mieadham86.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)