Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kes Mat Yo dengan KAFA sudah setel 554 hits  

Kes Mat Yo dengan KAFA sudah setel

Baguslah macam tu. Ini tidak aku tengok tuntutan KAFA awal musim lalu amat mengarut kerana hinggakan majlis perkahwinan Mat Yo pun nak claim juga...KOTA BHARU 31 Julai Persatuan Bola Sepak Kelantan KAFA menjelaskan kes saman antara pihaknya dengan bekas p

Teruskan Membaca..



mat yo mantapkan jentera serangan terengganu

terkini mat yo sah ke terengganu dari pasukan atm

mat yo pindah ke terengganu dari atm

mat yo berpindah ke terengganu dari atm

kes buli di sekolah sudah lama wujud

tidak mampu sudahkan penalti jdt mat yo dilelong di mud..

mat yo berhijrah ke terengganu

mat yo pindah bukan sebab gaji b sathianathan

gaji rendah guru kafa dihalang masuk suk

kami kecewa dengan azmin guru kafa

elaun guru kafa azmin lupa atau buat buat lupa yb budim..

gaji rendah guru kafa dihalang masuk suk

tiket perlawanan kelantan dan felda united di jual di w..

jualan tiket kelantan felda united di wisma kafa

harun salim bachik pelakon filem trw the movie kafa

azraai khor tunggu lampu hijau dari kafa

kafa beri tonik baru buat pasukan trw

kafa intai pemain import baharu annuar

cerita perhimpunan kelas kafa kimi

kafa belum putus lagi gst tiket perlawanan

ustaz kafa yang dihalau macam anjing berdepan dengan bu..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 402
Widget Aktif : 4,007
Banner Aktif : 7,256

Domain Dibenarkan: 11,263
Jumlah Artikel : 1,138,505
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • video lihat perempuan diperk0sa orang orang..
  • kata kata emma maembong kepada zizan razak ..
  • misteri penemuan trompet hari kiamat
  • bapa zizan razak sahkan anaknya mahu merisi..
  • kalau ikut adat muhyiddin ganti tempat pm
  • geng 5 sekawan mereka dapat projek rm77 jut..
  • cari lubang lepas gian
  • pengakuan gadis 20 tahun tiduri lebih 30 ke..
  • orang yang hampir dengan kematian
  • mahathir boleh serah bukti jika ada penyele..
  • awesome food penang pisang cheese
  • ketahui kisah gambar paling rare jambatan p..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • emak abah opah dan atuk
  • never date a person who
  • blog spammers sudah bijak
  • jika memang engkau jodohku
  • kurang ajaran tak sesat
  • kembali menjadi burung pipit
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • wang bukanlah segalanya
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)