Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kes Mat Yo dengan KAFA sudah setel 460 hits  

Kes Mat Yo dengan KAFA sudah setel

Baguslah macam tu. Ini tidak aku tengok tuntutan KAFA awal musim lalu amat mengarut kerana hinggakan majlis perkahwinan Mat Yo pun nak claim juga...KOTA BHARU 31 Julai Persatuan Bola Sepak Kelantan KAFA menjelaskan kes saman antara pihaknya dengan bekas p

Teruskan Membaca..



sudah hampir 3 tahun kes bafia rafizi senyap apa sudah ..

mahkamah tetapkan 27 mac sambung bicara kes ceramah mat..

bicara mat sabu kes mat indera tangguh saksi tak datang

confirm mat sabu akan tanding presiden pas kempen sudah..

kes mat sabu saksi penting prof khoo kay kim tak hadir

kenaikan elaun guru kafa dipertimbang

isu ferris kafa akan beri kata putus hari ini

liga m kafa perlu lebih rm10 juta

liga m kafa perlu lebih rm10 juta

kafa perlu peruntukan lebih rm10 juta tahun ini

kafa enggan lepaskan ferris kepada felda united

subhanallah baju kafa sikit pun tak dicuit lumpur dalam..

kafa tawar rm1 000 untuk tangkap penyokong liar

tajaan rm5 juta buat pasukan the red warriors kafa

rm35 juta diperuntuk untuk imam guru kafa selangor jami..

rm35 juta diperuntuk untuk imam guru kafa selangor jami..

kafa enggan lepaskan ferris daniel

mat yo semakin yakin sathianathan

saya kenal mat yo

mat yo semakin yakin sathianathan

disneyland yo ho yo ho give us your dough classic park ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 267
Widget Aktif : 4,004
Banner Aktif : 7,093

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,075,778
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gempar aksi artis indonesia syahrini kengka..
  • gempar fara fauzana dedahkan teman lelaki k..
  • dr asri larang ustaz kazem masuk perlis
  • punca siti elizad dua kali tunda nikah
  • cikgu cantik ini buat status di laman sosia..
  • kelebihan simpanan emas
  • video remaja malaysia terlibat rakaman vide..
  • bila sigadis melancap dalam kelas gambar sa..
  • penjara tidak benarkan anwar ke parlimen
  • video lawak bila si gemuk rasa diva
  • koleksi gambar ummi nazeera yang semakin ca..
  • 4 tahun buku asb hilang setelah dikemaskini..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • never date a person who
  • taman di dalam shoping mall
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • monolog rasa
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • cinta vs materialistik
  • rahsia label pada buah buahan
  • ciri ciri wanita solehah

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)