Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kes Mat Yo dengan KAFA sudah setel 381 hits  

Kes Mat Yo dengan KAFA sudah setel

Baguslah macam tu. Ini tidak aku tengok tuntutan KAFA awal musim lalu amat mengarut kerana hinggakan majlis perkahwinan Mat Yo pun nak claim juga...KOTA BHARU 31 Julai Persatuan Bola Sepak Kelantan KAFA menjelaskan kes saman antara pihaknya dengan bekas p

Teruskan Membaca..



budak tadika pun lagi bijak dari si mat syabun

guru kafa dapat ganjaran

jawatan kosong guru kafa pulau pinang

menakjubkan yo yo terbesar didunia hanya boleh dimainka..

yo yo diet

kewujudan seekor naga putih di tembak mati di dusun mil..

elaun guru kafa dikaji bakal dinaikkan

senarai drama melayu adaptasi novel sudah tayang akan d..

macam macam tips sudah saya amalkan namun anak saya tet..

gadis yang sudah mati selamatkan 6 nyawa

padan muka blog penipu sudah ku sekat

anna kendrick sudah liar woha

gadis sudah meninggal dunia selamatkan enam nyawa

mat yo optimis tamat kemarau jaringan

mat yo optimis tamat kemarau jaringan

poster hot cikgu mat razi oghekito pengkalankubor

pemuda pas bikin mat syabun kemaluan

85 perwakilan keluar dewan tinggalkan mat sabu

mat sabu seolah suruh pas buka baju

mat sabu berucap perwakilan keluar dewan

selamat pengantin baru kepada mat ari merupakan sedarak..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 209
Widget Aktif : 3,966
Banner Aktif : 6,501

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 812,282
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pengakuan komander elit zionis pada hari pe..
  • 16 lokasi menarik di semenanjung malaysia y..
  • gambar penggodam mesin atm disiarkan
  • wtf kot video game cat mario yang paling st..
  • 9 gambar alamakk gadis ini jadi lebih menye..
  • perlu ke google street view malaysia
  • apple memperkenalkan os x yosemite gm untuk..
  • penulis buku berjudul pelacur kelas pertama..
  • drama suamiku encik sotong astro ria maya h..
  • suamiku encik sotong pengantin ekspres mena..
  • blog i love
  • tahniah hazzirah izzati dapat phd di usia 2..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • islam itu indah
  • cerita semalam hot spring kah
  • tips yang mudah meluruskan rambut

  • wajib lawat :

  • helloatika.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • manjungcorner.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)