Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kes Mat Yo dengan KAFA sudah setel 471 hits  

Kes Mat Yo dengan KAFA sudah setel

Baguslah macam tu. Ini tidak aku tengok tuntutan KAFA awal musim lalu amat mengarut kerana hinggakan majlis perkahwinan Mat Yo pun nak claim juga...KOTA BHARU 31 Julai Persatuan Bola Sepak Kelantan KAFA menjelaskan kes saman antara pihaknya dengan bekas p

Teruskan Membaca..



suspek kes pukul pak cik di jalan bako sudah berjaya di..

pengampunan diraja kes anwar sudah ada keputusan

pengampunan diraja kes anwar sudah ada keputusan

makjemah suspek kes pukul pak cik di jalan bako sudah b..

suspek kes pukul pak cik di jalan bako sudah berjaya di..

mat sabu makin diketepikan bila tuan ibrahim sudah cuku..

makjemah suspek kes pukul pak cik di jalan bako sudah b..

pengampunan diraja kes anwar sudah ada keputusan

suspek kes pukul pak cik di jalan bako sudah berjaya di..

pengampunan diraja kes anwar sudah ada keputusan

pengampunan diraja kes anwar sudah ada keputusan

persatuan bola sepak kelantan kafa perlukan rm10 juta m..

general sultan nazrin wants maipk to study findings of ..

kafa bayar gaji pemain tepat pada masa

kafa bayar gaji pemain tepat pada masa

tiket bola online kafa

am sultan perak menitahkan maipk teliti kajian keberkes..

harun salim bachik pelakon filem trw the movie kafa

kafa enggan lepaskan ferris daniel

liga m kafa perlu lebih rm10 juta

liga m kafa perlu lebih rm10 juta




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 608
Widget Aktif : 3,973
Banner Aktif : 7,164

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,106,745
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • pensyarah di tangkap ketika asyik menikmati..
  • akhirnya benjy berdepan hukuman gantung set..
  • waduh sampai ternampak benda 2 eva longoria
  • awas si penipu gst
  • foto mawar fareeda tanpa make up cunnya
  • gst dilaksanakan mulai 1 april 2015
  • berpisah dari malaysia detik paling seksa
  • berkonsepkan garden wedding sharifah sakina..
  • penghargaan khas buatmu sakiti hatiku
  • sayu nota terakhir suami untuk isteri sebel..
  • pengacara awal ashaari kemalangan di melaka..
  • video budak 2 tahun maut dibelasah dengan k..

  • wajib baca :

  • monolog rasa
  • cinta terlarang
  • 7 things you need to know about depression
  • taman di dalam shoping mall
  • puisi terakhir imam syafie
  • jangan ditangisi haid itu
  • jenis jenis jerawat
  • wang bukanlah segalanya
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • motivasi nak jadi cantik
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)