Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kes Mat Yo dengan KAFA sudah setel 574 hits  

Kes Mat Yo dengan KAFA sudah setel

Baguslah macam tu. Ini tidak aku tengok tuntutan KAFA awal musim lalu amat mengarut kerana hinggakan majlis perkahwinan Mat Yo pun nak claim juga...KOTA BHARU 31 Julai Persatuan Bola Sepak Kelantan KAFA menjelaskan kes saman antara pihaknya dengan bekas p

Teruskan Membaca..



20 permainan tradisional yang sudah jarang dimainkan ol..

punca sebenar nina iskandar kini sudah tidak bertudung ..

aiman hakim akui sudah tiba waktunya untuk berumah tang..

raja bomoh ibrahim mat zin akan diwartakan sesat haruss..

bila myvi eksiden dengan mat bangla

dua anak yatim piatu mangsa tragedi lebuhraya duke jadi..

lempeng pisang versi mat saleh

mat sabu najib jangan main dengan mahathir

zam gila zam kata zam cafe sudah meroyan nak cari glame..

tiket kereta api lebaran 2015 tambahan sudah dijual mul..

sudah lima kali tulang patah

13 tanda kiamat yang sudah berlaku di sekeliling kita t..

13 tanda kiamat yang sudah berlaku di sekeliling kita t..

tentera malaysia sudah tiba untuk sertai operasi perang..

ds najib sudah buka tali ikat tangan real najib stands ..

rara dap sudah berpunya foto mertua kena sembah mengada..

faizal tahir sudah bersama pas

najib sudah kena kencing dengan singapura

dua anak yatim piatu mangsa tragedi lebuhraya duke jadi..

mufti buat perangai seperti anak haram ibrahim mat zin

makjemah nisa bergelumang dosa demi cinta mat saleh kin..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 127
Widget Aktif : 3,296
Banner Aktif : 7,964

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • monolog rasa
  • emak abah opah dan atuk
  • never date a person who
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kembali menjadi burung pipit
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..

  • wajib lawat :

  • kujie2.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)