Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kes Mat Yo dengan KAFA sudah setel 385 hits  

Kes Mat Yo dengan KAFA sudah setel

Baguslah macam tu. Ini tidak aku tengok tuntutan KAFA awal musim lalu amat mengarut kerana hinggakan majlis perkahwinan Mat Yo pun nak claim juga...KOTA BHARU 31 Julai Persatuan Bola Sepak Kelantan KAFA menjelaskan kes saman antara pihaknya dengan bekas p

Teruskan Membaca..



khalid buktikan pas sudah mula ikut saranan mat sabu

budak tadika pun lagi bijak dari si mat syabun

guru kafa dapat ganjaran

jawatan kosong guru kafa pulau pinang

kewujudan seekor naga putih di tembak mati di dusun mil..

mat yo optimis tamat kemarau jaringan

yo yo diet

exco baharu kafa tentukan nasib boeteng

elaun guru kafa dikaji bakal dinaikkan

panas azmin sudah mula muak dengan anwar ibrahim

warkah untuk anwar bersaralah anwar ibrahim rakyat namp..

ikan zaman purba ditemui bukti bumi sudah tenat

prabowo sudah mohon maaf adakah anwar mohon maaf pada 2..

ikan zaman purba ditemui bukti bumi sudah tenat

mat yo optimis tamat kemarau jaringan

leonardo dicaprio rapping scenario here we go yo

berdoa waktu bahas lepas ini kita baca talkin mat sabu

gambar mat sabu disimbah cat cuci nanti muslimat marah ..

gambar disabotaj mat sabu tak seronok

mat sabu bantu hadi dan tantawi menang pru13

mat syabun bengkak pertikaikan doa perwakilan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 641
Widget Aktif : 4,002
Banner Aktif : 6,543

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,521
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • cantiknya buah hati jep sepahtu jeles mak
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • terkini puting beliung di pandamaran video
  • 8 gambar terbaru cik khaleeda bustamam baka..
  • video dan 10 gambar puting beliung di panda..
  • pantai bukit keluang besut terengganu
  • aaron aziz bersama anzalna di sebuah cafe d..
  • video gambar ribut kuat melanda klang
  • lelaki terbangkan pesawat drone dalam stadi..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips balik kampung dengan selamat
  • tupperware puasa
  • kangkung dan risikonya
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kembali menjadi burung pipit
  • emak abah opah dan atuk
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)