Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Lemah ingatan 154 hits  

Lemah ingatan

Pernahkah kita mengalami situasi terlupa meletakkan barang atau tiba tiba rasa tidak tahu mahu buat apa Ini merupakan penyakit lemah ingatan Lemah ingatan bermaksud manusia itu berasa sukar untuk mengingati sesuatu Dalam keadaan tertentu fikiran manusia a

Teruskan Membaca..



mh17 angeline premila rajandaran sentiasa dalam ingatan

tips ringkas untuk menguatkan daya ingatan

ingatan pemuda pas jangan men dewa kan anwar

smart coco a meningkatkan daya ingatan tahap kecerdasan..

teater supermokh kembali ke istana budaya supermokh dal..

secebis ingatan buat adam

ingatan tu penting okay

parti anwar ibrahim yang dah semakin pudar dan lemah

yang gagah kuat kerana cabaran yang lemah hebat kerana ..

najib mesti rampas selangor kemenangan bn rampas dun se..

ingatan buat pengguna myvi dan alza baru 4 gambar

ingatan untuk peguam negara jangan sampai pulau pisang ..

bagian ingatan pasien demensia menyusut

terkini krisis mb selangor cukup la mari kita fikir pul..

segmen raya 2014 bubblynotes dengan ingatan tulus ikhla..

sudah di beri ingatan tunggu apa lagi

ingatan kepada wanita simptom kehamilan yang tidak bole..

mh17 sentiasa dalam ingatan

ingatan untuk diri kita

kenangan itu selalu di ingatan

tembak laptop sebagai ingatan kepada anak




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 658
Widget Aktif : 3,997
Banner Aktif : 6,548

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,256
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • wanita belia diratah selepas kemalangan
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • cantiknya buah hati jep sepahtu jeles mak
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu
  • terkini puting beliung di pandamaran video
  • video dan 10 gambar puting beliung di panda..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • ciri ciri wanita solehah
  • supermummy - miza harun
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • islam itu indah
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)