Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Lemah ingatan 186 hits  

Lemah ingatan

Pernahkah kita mengalami situasi terlupa meletakkan barang atau tiba tiba rasa tidak tahu mahu buat apa Ini merupakan penyakit lemah ingatan Lemah ingatan bermaksud manusia itu berasa sukar untuk mengingati sesuatu Dalam keadaan tertentu fikiran manusia a

Teruskan Membaca..



lawak urdu allahyarham nik aziz segar dalam ingatan maw..

lawak urdu allahyarham nik aziz segar dalam ingatan maw..

lagi ingatan dr maza untuk najib

pm ingatan saya bersama ahli keluarga mangsa mh370

20 cara mudah meningkatkan daya ingatan

orang perut buncit mudah hilang ingatan

lemah betul badan lah

ingatan bersama

ingatan bersama

10 perrkara yang meninggalkan kesan pada ingatan anakan..

ingatan saya bersama ahli keluarga penumpang anak kapal..

ingatan saya bersama ahli keluarga penumpang anak kapal..

kes remaja hilang ingatan polis kesal dengan pengguna f..

guan eng kena sindrom hilang ingatan

bini dijolok suami pulak mengaku hilang ingatan

ketuk ketampi dapat menguatkan daya ingatan anda

netizen kena bongak remaja reka cerita hilang ingatan

kisah sebenar remaja ditemui hilang ingatan di seremban

ingatan saya bersama ahli keluarga penumpang anak kapal..

ingatan untuk najib pemimpin umno kian bersungut tentan..

makjemah kisah sebenar remaja ditemui hilang ingatan di..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 493
Widget Aktif : 4,022
Banner Aktif : 7,075

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,073,582
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • neymar kini kerja kilang di malaysia
  • video pelakon remaja indonesia tertekan ker..
  • kewujudan bandar misteri yang indah di teng..
  • kajian durex rakyat china paling kuat seks ..
  • kecoh bila lindsay lohan muatnaik ayat al q..
  • halalkah bisnes mlm ni ikuti kupasan ustaz ..
  • ratu brazil masuk hospital lagi punggung be..
  • gambar anak sulung black didedahkan
  • pasar ngeri di afrika ini boleh buatkan and..
  • misteri hajarul aswad
  • jarang pulang ke kampung ajak shiro bukan l..
  • teknologi seringkas ini mampu menjadikan ba..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • tips nak jadi hotstufff
  • di tubir bibir mataku
  • cerita semalam hot spring kah
  • apa petanda jika mimpi ular
  • kurang ajaran tak sesat
  • kangkung dan risikonya
  • tips balik kampung dengan selamat
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..

  • wajib lawat :

  • sayangdisayang.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)