Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Lemah ingatan 189 hits  

Lemah ingatan

Pernahkah kita mengalami situasi terlupa meletakkan barang atau tiba tiba rasa tidak tahu mahu buat apa Ini merupakan penyakit lemah ingatan Lemah ingatan bermaksud manusia itu berasa sukar untuk mengingati sesuatu Dalam keadaan tertentu fikiran manusia a

Teruskan Membaca..



kajian mendapati tidur sebentar di siang hari mampu tin..

tidur siang mampu tingkatkan daya ingatan

tidur siang mampu tingkatkan daya ingatan

mh 370 sentiasa dalam ingatan

amalan menguatkan daya ingatan

tahap ingatan pemuda ini hanya mampu bertahan selama 5 ..

kerajaan pas kelantan dihina lemah gagal

kepimpinan najib lemah mufti muzabzib cap ayam

memang lemah pun mufti pun tahu menilai rakyat pula tah..

anak anda lemah bahasa inggeris english

anak anda lemah bahasa inggeris english

kisah menakjubkan gadis ini pulih daripada hilang ingat..

ingatan bersama

pm ingatan saya bersama ahli keluarga mangsa mh370

lagi ingatan dr maza untuk najib

ingatan saya bersama ahli keluarga penumpang anak kapal..

ingatan saya bersama ahli keluarga penumpang anak kapal..

ingatan saya bersama ahli keluarga penumpang anak kapal..

lawak urdu allahyarham nik aziz segar dalam ingatan maw..

lawak urdu allahyarham nik aziz segar dalam ingatan maw..

ingatan bersama




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 470
Widget Aktif : 3,979
Banner Aktif : 7,158

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,045
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • bermesraan di khalayak ramai tanpa segan si..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • pelanggan mengadu sukar buang air kerana di..
  • bapa redha keputusan mahkamah
  • jawatan kosong terkini felda
  • mengejutkan putus cinta punca co pilot juna..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • kangkung dan risikonya
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • tips nak jadi hotstufff
  • 7 things you need to know about depression
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)