Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Lemah ingatan 156 hits  

Lemah ingatan

Pernahkah kita mengalami situasi terlupa meletakkan barang atau tiba tiba rasa tidak tahu mahu buat apa Ini merupakan penyakit lemah ingatan Lemah ingatan bermaksud manusia itu berasa sukar untuk mengingati sesuatu Dalam keadaan tertentu fikiran manusia a

Teruskan Membaca..



ingatan tu penting okay

ingatan untuk peguam negara jangan sampai pulau pisang ..

secebis ingatan buat adam

tips ringkas untuk menguatkan daya ingatan

ingatan pemuda pas jangan men dewa kan anwar

mh17 angeline premila rajandaran sentiasa dalam ingatan

ingatan buat pengguna myvi dan alza baru 4 gambar

najib mesti rampas selangor kemenangan bn rampas dun se..

reliefweb hak asasi manusia di malaysia di tahap lemah

gempa bumi lemah di kunak sabah 5 september 2014

shaklee rahim lemah

yang gagah kuat kerana cabaran yang lemah hebat kerana ..

parti anwar ibrahim yang dah semakin pudar dan lemah

smart coco a meningkatkan daya ingatan tahap kecerdasan..

teater supermokh kembali ke istana budaya supermokh dal..

sudah di beri ingatan tunggu apa lagi

kenangan itu selalu di ingatan

segmen raya 2014 bubblynotes dengan ingatan tulus ikhla..

ingatan kepada wanita simptom kehamilan yang tidak bole..

mh17 sentiasa dalam ingatan

tembak laptop sebagai ingatan kepada anak




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 705
Widget Aktif : 3,966
Banner Aktif : 6,579

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,094
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..
  • video panas lelaki mirip ustaz azhar idrus ..
  • kelab lubang besar didominasi oleh pelajar ..
  • gambar terkini anak ariel zafril wawa zaina..
  • respon uai isu video yang tersebar mengaitk..
  • inilah dia pondan tercantik di dunia
  • gempar ustaz azhar idrus pun jadi mangsa fi..
  • video ustaz azhar idrus atas katil pula bak..
  • 7 gambar pengorbanan seorang jurukamera
  • bikini boomz
  • gambar jelita nazeera kekasih baru jep sepa..
  • apakah rahsia nasha aziz kekal muda dan men..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • aku penganggur
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • cerita semalam hot spring kah
  • kurang ajaran tak sesat
  • tips nak jadi hotstufff
  • kangkung dan risikonya
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)