Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Lemah ingatan 184 hits  

Lemah ingatan

Pernahkah kita mengalami situasi terlupa meletakkan barang atau tiba tiba rasa tidak tahu mahu buat apa Ini merupakan penyakit lemah ingatan Lemah ingatan bermaksud manusia itu berasa sukar untuk mengingati sesuatu Dalam keadaan tertentu fikiran manusia a

Teruskan Membaca..



kisah sebenar remaja ditemui hilang ingatan di seremban

makjemah kisah sebenar remaja ditemui hilang ingatan di..

ingatan untuk najib pemimpin umno kian bersungut tentan..

ingatan saya bersama ahli keluarga penumpang anak kapal..

netizen kena bongak remaja reka cerita hilang ingatan

kes remaja hilang ingatan polis kesal dengan pengguna f..

ketuk ketampi dapat menguatkan daya ingatan anda

bini dijolok suami pulak mengaku hilang ingatan

guan eng kena sindrom hilang ingatan

ingatan saya bersama ahli keluarga penumpang anak kapal..

ingatan saya bersama ahli keluarga penumpang anak kapal..

juara ajl29 lagu macam orang lemah syawat pun boleh jad..

ringgit jatuh getah dan sawit lemah barang mahal biar k..

seperti sifat moden kelihatan letih terdapat kemurungan..

kerajaan pas kelantan dihina lemah gagal

cara menghidupkan kereta apabila bateri lemah

masalah lemah tenaga batin akibat kencing manis

lemah betul badan lah

leeteuk suju jadi lemah selepas sertai kerahan tenaga

leeteuk suju jadi lemah selepas sertai kerahan tenaga

anak anda lemah bahasa inggeris english




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 419
Widget Aktif : 3,975
Banner Aktif : 6,986

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,026,738
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peminat virus hentam fazura
  • adik neelofa terlanjur
  • pornstar mia khalifa bawa nama buruk pada i..
  • respon cikgu aishah bila ditanya pasal sura..
  • video haiwan pelik di temui di ladang kelap..
  • makhluk pelik menyerupai beruang dijumpai d..
  • hanis zalikha hairul beli cincin di dubai
  • komen johan untuk virus yang tersingkir ikh..
  • 6 gambar gadis ini serik untuk pergi memanc..
  • cikgu kantoi apabila gambar panasnya terseb..
  • bukan haiwan misteri yang demui di ladang k..
  • shopping baju kasual secara online di dearf..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • monolog rasa
  • cinta vs materialistik
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • islam itu indah
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)