Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

CHIT CHAT WITH EVELYN ROSE THE AUTHOR OF THE WEDDING BREAKER 839 hits  

CHIT CHAT WITH EVELYN ROSE THE AUTHOR OF THE WEDDING BREAKER

Haha seronoknya hati ni...berbunga riang...mana taknya...si Evelyn Rose ala si penulis novel hebat The Wedding Breaker tu sudi balas FB Messeger aku...argggg sampai sekarang tersenyum2 aku....walau x bersua muka tapi tersangat hepi kau haha...Bukan apa sa

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 458
Widget Aktif : 3,950
Banner Aktif : 6,746

Domain Dibenarkan: 10,696
Jumlah Artikel : 921,805
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video jaringan gol malaysia vs thailand 26 ..
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam ..
  • seorang artis wanita bintang popular dipeca..
  • antara wanita islam dan ratu elizabeth
  • chacha maembong perjelas isu bermanja denga..
  • dita von teese datang ke malaysia senyap se..
  • orang perancis cipta pil kentut wangi bak r..
  • pencarian model 2morrow the 2morrow fashion..
  • isteri johan raja lawak selamat melahirkan ..
  • oppo n3 open for pre order price starting a..
  • mh370 dimana akan terdampar
  • turunkan berat badan selepas bersalin

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • di tubir bibir mataku
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505
  • hati itu umpama gelas
  • super duper cute
  • supermummy - miza harun
  • islam itu indah
  • mengapa umat islam perlu berpolitik

  • wajib lawat :

  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2862)   wanita (1869)   diari (1621)   produk (1329)   rojak (1238)   lelaki (1167)   berita (865)   informasi (815)   ilmiah (815)   bisnes (556)   santai (505)   agama (367)   pelik (351)   politik (323)   hiburan (303)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (184)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (178)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (136)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)