Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

CHIT CHAT WITH EVELYN ROSE THE AUTHOR OF THE WEDDING BREAKER 873 hits  

CHIT CHAT WITH EVELYN ROSE THE AUTHOR OF THE WEDDING BREAKER

Haha seronoknya hati ni...berbunga riang...mana taknya...si Evelyn Rose ala si penulis novel hebat The Wedding Breaker tu sudi balas FB Messeger aku...argggg sampai sekarang tersenyum2 aku....walau x bersua muka tapi tersangat hepi kau haha...Bukan apa sa

Teruskan Membaca..



aston martin vulcan with the power of 800 hp

moist diane the next generation of oil hair care with p..

party of the century by empire city damansara

dave mustaine being in a band is the closest you can ge..

movie review the hobbit and the battle of the five army

the return of superman ep 64

the end of april kebangkitan may

countdown to the party of the century by empire city da..

general avoid the extremist form of islam says najib

the best of yiruma yiruma s greatest hits best piano

new way to combat the raise of dengue in malaysia

ryan lochte partying at the playboy mansion with fellow..

watch second vlog from the set of spectre

parents none of our lives will be the same

justin bieber back to the hills of beverly that is phot..

thriller live in malaysia 2015 celebrating the undisput..

a night to be remembered party of the century empire ci..

the return of superman ep 65

arashi wins artist of the year for the japan gold disc ..

rahsia rezeki melimpah ruah the power of giving




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 410
Widget Aktif : 4,002
Banner Aktif : 7,095

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,076,040
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • makjemah lelaki ini habiskan 500 usd untuk ..
  • kecoh alien ditangkap nelayan australia
  • hidung bedarah tengok awek cun buat show
  • ayat pancing dari wanita yang lelaki mudah ..
  • video sami dikecam kerana sentuh dada wanit..
  • kekasih baru zizan perjelas hubungan mereka
  • norman kru dakwa wujud gerakan jatuhkan ziz..
  • penjara tidak benarkan anwar ke parlimen
  • che ta tak cemburu anak lebih popular kini
  • kapal selam kd tunku abdul rahman berjaya l..
  • confirm mat sabu akan tanding presiden pas ..
  • norman kru percaya ada gerakan mahu jatuhka..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • supermummy - miza harun
  • taman di dalam shoping mall
  • hati hati laman web hina islam
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • ciri ciri wanita solehah
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)