Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KEBAIKAN SHOUTBOX ATAU CHAT BOX DALAM BLOG 206 hits  

KEBAIKAN SHOUTBOX ATAU CHAT BOX DALAM BLOG

Assalamualaikum....Untuk kali ini saya ingin berkongsi dengan semua yang sudi menbaca blog saya nie mengenai kebaikan chat box or shoutbox dalam blog... At first masa mula mula start berblog dulu tak tahu sangat kenapa perlu letak benda alah nie.. Penting

Teruskan Membaca..



trafik blog 2014 dalam kenangan

tutorial scroll box dalam entry

suami isteri warga emas rentung dalam kebakaran

keluarga tidak paksa nelydia qi kahwin dalam masa terde..

suami isteri warga emas rentung dalam kebakaran di bali..

gambar adegan mengejutkan paramugari dalam kapal terban..

pegawai tentera letup bom dalam seluar

tutorial tukar favicon icon blog

cara membuat blog content apa yang anda harus lakukan

tempahan design blog akma al qhadri

malaysia best blog 2015

video pekerja penapis air maut terbakar dalam kereta

duit syiling 226 kg disimpan dalam bank

aerobik dalam air

elakkan mandi dalam keadaan berpeluh kevin zahri

makjemah apa dalam fikiran lelaki bila gadis like statu..

kekeliruan yang sering terjadi dalam istikarah

merayu dalam doa semoga dia jodoh kita

bekas pm thai yingluck dicabar dan didakwa dalam kes je..

jurugambar miang rakam dada dan seluar dalam model kant..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 390
Widget Aktif : 3,931
Banner Aktif : 7,030

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,017,156
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kelebihan wanita berpunggung besar yang and..
  • sayu wajah gadis pelajar kpm maut dirempuh ..
  • aksi pasangan remaja bermesra dalam kfc
  • edry kru minta aweera merendah diri dan mov..
  • gambar selfie ini betul betul buat orang te..
  • fesyen anak gadis melayu masa kini katanya ..
  • gambar gambar lama dato siti zamani slam se..
  • eksklusif nostalgia kisah cinta dato siti d..
  • beri amaran edry bakal hantar surat peguam ..
  • lobak ni aneh boleh mengejutkan anda
  • makjemah video kira kira 100 penduduk hadir..
  • doobie ingin memudahkan anda rekabentuk dan..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • cinta vs materialistik
  • kisah nabi ismail a s
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • emak abah opah dan atuk
  • never date a person who
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • audit diri mencari cinta pencipta

  • wajib lawat :

  • nilamhimawari.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • azuraanisalaim.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)