Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KEBAIKAN SHOUTBOX ATAU CHAT BOX DALAM BLOG 168 hits  

KEBAIKAN SHOUTBOX ATAU CHAT BOX DALAM BLOG

Assalamualaikum....Untuk kali ini saya ingin berkongsi dengan semua yang sudi menbaca blog saya nie mengenai kebaikan chat box or shoutbox dalam blog... At first masa mula mula start berblog dulu tak tahu sangat kenapa perlu letak benda alah nie.. Penting

Teruskan Membaca..



tutorial letak horizontal tab dalam blog

hot siapa akan menang dalam pertembungan ini pas atau p..

memasang fb like box melayang menarik pada blog

cara memasang smiley atau emoticon pada komen blog

cara buat scroll box untuk blog archive

menakjubkan air terjun tiga jambatan di dalam gua yang ..

pemenang masterchef uk selar portal australia salah gun..

pusa sarawak dalam wikipedia versi bahasa melayu

lelaki maut kereta terjunam ke dalam parit

kisah benar pasangan berzina mati dalam kemalangan yang..

aku dah dalam industri ni 22 tahun dia tu baru setahun ..

maksiat dalam bilik air

berhenti tarik pihak istana dalam kemelut politik

video budak dibuli beramai ramai dalam ladang di johor

ahli parlimen lelaki taiwan ambil kesempatan ramas ahli..

orang sarawak perlu ambil peranan dalam industri minyak..

maksiat dalam bilik air

buat pages dalam entri

gempar video klip bersetubuh remaja melayu dalam hotel ..

30min ustaz don tajwid 1 kesalahan yang sering berlaku ..

penumpang jangan sesekali menyebut bom dalam pesawat pe..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 346
Widget Aktif : 3,959
Banner Aktif : 6,356

Domain Dibenarkan: 10,315
Jumlah Artikel : 792,152
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video lelaki miang buat muka seposen lepas ..
  • polis perlu bantuan untuk cari lelaki ini
  • gambar agenda gh irah wanita kakitangan neg..
  • video budak dihumban dalam kolam renang
  • malaysia berdepan situasi sukar jika perbua..
  • 2 gambar nurse berselfie riang dengan ehem ..
  • abg kalau susah nak masuk sapulah air liur ..
  • foto adegan ghairah seorang kakitangan kera..
  • solat sunat tahajjud
  • ibadat dan khurafat dalam solat istikharah
  • ayda jebat punca perbalahan
  • comment on memasang radio pada blog post by..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kembali menjadi burung pipit
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2795)   wanita (1819)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (794)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)