Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KEBAIKAN SHOUTBOX ATAU CHAT BOX DALAM BLOG 177 hits  

KEBAIKAN SHOUTBOX ATAU CHAT BOX DALAM BLOG

Assalamualaikum....Untuk kali ini saya ingin berkongsi dengan semua yang sudi menbaca blog saya nie mengenai kebaikan chat box or shoutbox dalam blog... At first masa mula mula start berblog dulu tak tahu sangat kenapa perlu letak benda alah nie.. Penting

Teruskan Membaca..



letak like button facebook dalam blog

upsr bocor soalan bocor atau integriti yang bocor oleh ..

perubahan dalam penulisan blog

blog dalam proses baik pulih

cara membuat scroll box untuk blog archieve label blogl..

rangka bayi dalam bungkusan

siapa nakhoda jelmaan dalam pas

tengkorak bayi tersembunyi dalam rahim ibu selama 36 ta..

9 pelakon malaysia yang pernah menayangkan tubuh dalam ..

neelofa menyembul habis dalam rancangan meletop astro

mayat gelandangan sudah kembung dalam longkang

kopi di hidang dalam kon wafel

rangka bayi dalam bungkusan plastik

report polis jururawat diperkosa dalam ambulans dua kal..

jururawat dakwa dirogol dalam ambulans

rembat jer macam main dalam semak

2 gambar gadis sebagai pelayan restoran hanya memakai b..

f1 malaysia diiktiraf paling murah dalam siri f1 dunia

pertandingan tiga penjuru dalam prk pengkalan kubor

pakej f1 malaysia diiktiraf paling murah dalam siri f1 ..

koleksi lagu classic 70an dan 80an dalam soundtrack got..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 491
Widget Aktif : 3,905
Banner Aktif : 6,465

Domain Dibenarkan: 10,370
Jumlah Artikel : 804,508
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gadis 8 tahun dari malaysia terbunuh di roy..
  • proton iriz baru 2014 maklumat tempahan har..
  • isu royalti minyak takiyuddin patut tampar ..
  • rm70 00 semalam promosi penginapan di d kek..
  • warga malaysia mangsa banjir di india pulan..
  • seni dari surat khabar lama ini memang sang..
  • mesti tahu aplikasi paling berguna untuk je..
  • mata adalah jendela kesihatan anda
  • september giveaway party hosted by iola cav..
  • harimau malaya teruskan aksi hambar
  • penghasut sabah didalangi rakyat tidak seti..
  • 4 mati sementara lebih 300 orang cedera aki..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • ciri ciri wanita solehah
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • usrah.my
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • sobrimansor.net
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2807)   wanita (1826)   diari (1600)   produk (1328)   rojak (1211)   lelaki (1139)   berita (819)   ilmiah (799)   informasi (792)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (317)   review (300)   original (285)   hiburan (284)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (178)   tutorial (168)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (130)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (99)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (92)   servis (91)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)