Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KEBAIKAN SHOUTBOX ATAU CHAT BOX DALAM BLOG 186 hits  

KEBAIKAN SHOUTBOX ATAU CHAT BOX DALAM BLOG

Assalamualaikum....Untuk kali ini saya ingin berkongsi dengan semua yang sudi menbaca blog saya nie mengenai kebaikan chat box or shoutbox dalam blog... At first masa mula mula start berblog dulu tak tahu sangat kenapa perlu letak benda alah nie.. Penting

Teruskan Membaca..



4 sebab takut nak anjur contest dalam blog

4 sebab takut nak anjur contest dalam blog

cara letakkan peta google map dalam entri blog

ketahui 5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan dal..

tips membawa burung kicauan dalam perjalanan

adeh acara larian maraton berakhir dalam keadaan mengej..

wirid 10 surat dalam al qur an yang luar biasa fadhilah..

liga juara juara eropah catat rekod 40 gol dalam satu m..

herbal blend krim wajib ada dalam beg

hati hati kaum hawa inilah akibatnya apabila gadis tert..

gadis cantik ini hanya bangun dari tidur 2 jam dalam se..

sentuh anjing keluasan dalam islam ada batasnya

16 gambar elly tran ha hot mengoyak pakaiannya dalam se..

benarkah malaikat iblis tuhan dipersendakan dalam filem..

10 jenis nafsu yang terdapat dalam diri manusia

1 bincangkan susun lapis masyarakat dalam sistem sosial..

rovio hadir dengan retry permainan kapal terbang dalam ..

penganjur belai anjing ada ulat dalam kepala tg nik azi..

10 golongan mayat yang tidak akan reput di dalam kubur

jep sepahtu jawab isu gambar wanita dalam instagramnya

janin dalam perangkap sampah di segambut




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 645
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 6,610

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 860,383
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • akibat putus cinta wanita ini jadikan kfc r..
  • gadis tercantik dan popular di hong kong da..
  • mulia pemungut sampah tua ini dah selamatka..
  • permata yang hilang seni nafkah batin
  • 5 gangguan syaitan semasa solat
  • bekas teman lelaki dakwa dyana sofea dan za..
  • muhdalena wanita kes amuk di putrajaya melo..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj dan ci..
  • subhanallah 22 tempat yang sangat berwarna ..
  • macaron soap ameryllis gift idea
  • gambar comel anak wawa zainal dan ariel zaf..
  • vide0 yang di cari tengok dan nilai sebelum..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • diari sedih seekor kucing
  • wang bukanlah segalanya
  • tips nak jadi hotstufff
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kurang ajaran tak sesat
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)