Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Terpaksa Curang 174 hits  

Terpaksa Curang

Semoga u all senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa hendaknya.. Salam Petang uolss .. Hmmm..tgk calendar tadi cam x percaya dah masuk bulan August huhuhuh Dan tgk sekali lagi..rupenye minggu depan dah nk masuk bulan syawal huhuhu

Teruskan Membaca..



suami curang kembali kepada isteri selepas

punca suami curang part 2

punca suami curang

kisah benar isteri curang dengan lelaki di pejabat

video cctv isteri kantoi curang dengan suami

suami curang kembali kepada isteri selepas

video cctv isteri kantoi curang dengan suami

10 sebab pasangan mudah curang

suami curang kembali kepada isteri selepas

pesanan ustaz kepada seorang suami yang curang

suami curang kembali kepada isteri selepas

kisah lelaki curang ini akan membuatkan suami lebih men..

bongkar suami pitam cekup isteri curang

suami curang kembali kepada isteri selepas

isteri saya curang

6 punca utama pasangan curang

suami curang kembali kepada isteri selepas

suami curang kembali kepada isteri selepas

nah ni jawapan aku untuk alasan lelaki curang

wow begini cara siasat samada pasangan kita curang atau..

suami curang kembali kepada isteri selepas




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 202
Widget Aktif : 3,951
Banner Aktif : 6,451

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 810,830
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler vol 540
  • video cubaan menyamun rakam guna gopro
  • susah senang perjalanan syarikat toyota
  • abdul manaf mamat sedia pikul cabaran
  • pas pelawok pelawok pelawok semua janji pas..
  • 5 cara mengontrol tekanan darah tinggi tanp..
  • tawaran jadi ahli shaklee percuma
  • muda mudi zaman sekarang salah siapa
  • melayu kena buka minda
  • panas pemberi petua untuk bunuh kucing dike..
  • batu dari neraka ditawar harga sebanyak rm ..
  • others luahan hati wanita gambar selfie ber..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • rahsia label pada buah buahan
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • supermummy - miza harun

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)