Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Terpaksa Curang 197 hits  

Terpaksa Curang

Semoga u all senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa hendaknya.. Salam Petang uolss .. Hmmm..tgk calendar tadi cam x percaya dah masuk bulan August huhuhuh Dan tgk sekali lagi..rupenye minggu depan dah nk masuk bulan syawal huhuhu

Teruskan Membaca..



rencana suamiku curang berpuluh kali

suami curang isteri hamil merana

keluhan seorang isteri bila suami curang ketika isteri ..

keluhan seorang isteri bila suami curang ketika isteri ..

suamiku curang berpuluh kali

isteri anak tiga curang dicekup di rumah mat bujang

suamiku curang berpuluh kali

sayu luahan hati isteri suamiku curang berpuluh kali

suamiku curang berpuluh kali

pesan ustaz azhar kepada suami yang curang

suamiku curang berpuluh kali

suamiku curang berpuluh kali

suamiku curang berpuluh kali

suami curang lebih 10 kali

video wanita curang dipaksa menyusukan kekasih depan or..

gempar kemaluan digunting dua kali kerana curang

video suami curang isteri amuk tampar wanita indon

suamiku curang bepuluh puluh kali part 2

lelaki dikerat alat sulit sebab curang ditawar berlakon..

lelaki dipotong alat sulit akibat curang

video suami curang isteri amuk tampar wanita indon




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 471
Widget Aktif : 3,977
Banner Aktif : 6,984

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,023,283
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ada ke patut adegan lucah sebegini disiarka..
  • jururawat maut jadi mangsa nafsu binatang b..
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • cikgu cantik dapat surat cinta bapa pelajar
  • siapa seleweng duit persatuan
  • awek kantoi melancap dengan family
  • ramalan ku benar belaka
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • 15 gambar wajah terkini maria farida yang p..
  • budak maut jatuh akibat pagar reput
  • toyota alphard and estima jdm new look
  • aku tembak kau dengan subramanian

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • diari sedih seekor kucing
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • kurang ajaran tak sesat
  • kangkung dan risikonya
  • tips balik kampung dengan selamat
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)