Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Terpaksa Curang 217 hits  

Terpaksa Curang

Semoga u all senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa hendaknya.. Salam Petang uolss .. Hmmm..tgk calendar tadi cam x percaya dah masuk bulan August huhuhuh Dan tgk sekali lagi..rupenye minggu depan dah nk masuk bulan syawal huhuhu

Teruskan Membaca..



kehilangan mh370 tahun pertama pahit yang terpaksa dite..

isteri curang melekat ketika seks bersama kekasih

isteri curang melekat ketika seks dengan skandal

isteri curang melekat ketika seks dengan skandal

isteri curang melekat ketika seks bersama kekasih

isteri curang melekat ketika seks bersama kekasih

aib isteri curang melekat ketika seks bersama kekasih

punca isteri curang melekat dengan kekasih ketika berzi..

pelik seluar dalam anti curang khas untuk suami

cara selesaikan kes pasangan curang

wanita curang disebabkan oleh

lelaki atau wanita siapa paling curang

luahan hati suami apabila terakam isteri berlaku curang..

isteri curang melekat ketika seks bersama kekasih

aib isteri curang melekat ketika seks bersama kekasih

aktiviti curang dihalalkan di sisi undang undang

cerita isteri curang di facebook ingin jumpa kekasih la..

tulah suami akibat curang

cerita isteri curang yang kantoi

isteri buat ujian curang terhadap suami

bila curang bukan lagi jenayah rumahtangga di korea sel..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 238
Widget Aktif : 3,971
Banner Aktif : 7,166

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,449
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gambar 7 pelajar upm dipaksa b gel oleh sen..
  • 5 gambar misteri budak 2 tahun boleh bermal..
  • senarai 10 jambatan tercantik di dunia
  • 6 gambar kantoi gadis melayu tersebar di la..
  • khasiat daun pandan yang korang tak tahu
  • apa sudah jadi pakai telekung tapi bergamba..
  • fariz musa muka tak malu
  • mamat penyanyi yang ditahan positif dadah
  • video pembuli terima padah silap orang untu..
  • furious 7 review
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • airasia introduces three new routes

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • tanda tanda kanser payudara
  • diari sedih seekor kucing
  • taman di dalam shoping mall
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)