Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Terbaru Rakaman Wajah Pembunuh Upahan di CCTV 444 hits  

Terbaru Rakaman Wajah Pembunuh Upahan di CCTV

Terbaru!!Rakaman Wajah Pembunuh Upahan di CCTV Wajah SuspekSetelah dua hari kes pembunuhan pengasas Arab Malaysian Bank Hussain Ahmad Najadi pihak polis telah mengenalpasti identiti Pembunuh Upahan melalui rakaman CCTV berhampiran Lorong Ceylon Kuil Kuan

Teruskan Membaca..



rakaman cctv peragut keparat tersebar

video rakaman cctv penyamun larikan superbike raja ilya

video rakaman cctv penyamun larikan superbike raja ilya

video rakaman cctv penyamun larikan superbike raja ilya

9 gambar wajah suspek pembunuh kejam pelajar ipta terse..

rakaman cctv doktor dan jururawat jatuhkan seorang pesa..

makjemah video rakaman cctv penyamun larikan superbike ..

edisi kantoi portal umno akui sirul pembunuh upahan

panas rakaman khutbah tanpa teks hukuman mati dalam isl..

gambar wajah terbaru saiful bukhari di masjid amat meng..

video rakaman cctv penyamun larikan superbike raja ilya

rakaman cctv aneh permainan hantu cawan

gempar imej rakaman cctv membuktikan kebenaran

gambar wajah terbaru saiful bukhari di masjid amat meng..

foto wajah kekasih baru sara ali yang amat kacak

kenapa wajah nasha aziz semakin pelik ni

inilah dia wajah pengurus yang menipu dan melarikan wan..

kenapa wajah nasha aziz ni semakin menakutkan seram

ramai orang yang bermasalah kulit wajah nak cuba je pro..

inilah wajah pengurus tegar yang didakwa menipu melesap..

inilah dia wajah pengurus yang dituduh menipu dan melar..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 265
Widget Aktif : 4,005
Banner Aktif : 7,092

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,075,778
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gempar aksi artis indonesia syahrini kengka..
  • gempar fara fauzana dedahkan teman lelaki k..
  • dr asri larang ustaz kazem masuk perlis
  • punca siti elizad dua kali tunda nikah
  • cikgu cantik ini buat status di laman sosia..
  • kelebihan simpanan emas
  • video remaja malaysia terlibat rakaman vide..
  • bila sigadis melancap dalam kelas gambar sa..
  • penjara tidak benarkan anwar ke parlimen
  • video lawak bila si gemuk rasa diva
  • koleksi gambar ummi nazeera yang semakin ca..
  • 4 tahun buku asb hilang setelah dikemaskini..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • never date a person who
  • taman di dalam shoping mall
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • monolog rasa
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • cinta vs materialistik
  • rahsia label pada buah buahan
  • ciri ciri wanita solehah

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)