Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jadual Perlawanan Kejohanan Badminton Dunia 2013 Siaran Langsung Astro 2493 hits  

Jadual Perlawanan Kejohanan Badminton Dunia 2013 Siaran Langsung Astro

BWF WORLD CHAMPIONSHIPS 2013 GUANGZHOU CHINATinggal beberapa hari saja lagi untuk kita mengikuti Kejohanan Badminton Dunia 2013 di Guangzhou China. Kontinjen negara seperti biasa diketuai Datuk Lee Chong Wei akan cuba memulihkan maruah badminton Malaysia

Teruskan Membaca..



jadual siaran langsung suku akhir piala fa inggeris 201..

jadual siaran langsung piala fa inggeris pusingan 5 201..

jadual siaran langsung liga super 14 feb 2015

jadual siaran langsung epl minggu ini

tiada siaran langsung perlawanan piala fa malam ni

jadual siaran langsung liga super 21 feb 2015

jadual siaran langsung dan keputusan liga europa 27 feb..

jadual siaran langsung piala fa inggeris pusingan 4 201..

jadual siaran langsung liga super 14 feb 2015

siaran langsung keputusan pemenang fifa ballon d or 201..

jadual keputusan piala asia afc januari 2015 siaran lan..

jadual penuh perlawanan liga super malaysia 2015

siaran astro percuma dalam henfon canggih korang yes it..

siaran langsung final piala asia 2015 australia vs kore..

jadual perlawanan pusingan kedua piala fa 2015

jadual siaran langsung separuh akhir piala capital one ..

jadual perlawanan liga super malaysia 2015

siaran langsung anugerah juara lagu ke 29

siaran langsung jdt vs pahang piala sumbangsih 2015

siaran langsung piala sumbangsih jdt vs pahang

siaran langsung atm vs kelantan 7 feb 2015




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 347
Widget Aktif : 3,993
Banner Aktif : 7,104

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,784
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • mengaku tidur dengan ramai artis
  • mengerikan ini yang berlaku jika tidak memb..
  • wajib tahu 8 perkara yang bertentangan deng..
  • 3 gambar lelaki pak guard gantung diri di t..
  • resepi jus sihat buang toksin dari badan se..
  • cara selesaikan kes pasangan curang
  • anugerah inovasi negara 2015 ain
  • rupanya usaha singkir najib lebih awal dari..
  • pilu 3 anak meninggal di tempat yang sama w..
  • tempahan banner gif 125 x 125
  • kalau mak dan ayah mati sekali pun saya tak..
  • menarik foto lawak giler 600

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • 7 things you need to know about depression
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • 27 kesan perbuatan zina

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)