Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bilal Surau Al Mujahidin Desa Surada Bandar Baru Bangi mati dalam sujud 871 hits  

Bilal Surau Al Mujahidin Desa Surada Bandar Baru Bangi mati dalam sujud

Bilal Surau Al Mujahidin Desa Surada Bandar Baru Bangi meninggal dunia ketika bersujud kepada Allah SWT tengah hari tadi.Maha Suci Allah Beliau mendapat penyudah yang baik di Bulan Ramadan dan di Rumah Allah. Subhanallah dan insyaallah beruntunglah beliau

Teruskan Membaca..



hantar mommy ke jazeerat el rahah bandar baru bangi

gadis biadap pertikai sedekah al fatihah dah mati mati ..

gadis biadap pertikai sedekah al fatihah dah mati mati ..

gadis biadap pertikai sedekah al fatihah dah mati mati ..

wadihana islamic steakhouse bandar baru bangi selangor

cubaan merogol murid tahun 3 di sk jalan empat bandar b..

aku dah dalam industri ni 22 tahun dia tu baru setahun ..

gadis biadap pertikai sedekah al fatihah dah mati mati ..

adham homestay bandar seri putra bangi

gadis biadap pertikai sedekah al fatihah dah mati mati ..

mh17 dah mati mati je la gadis biadab hina sedekah al f..

gadis biadap pertikai sedekah al fatihah dah mati mati ..

gadis biadap pertikai sedekah al fatihah dah mati mati ..

gejala mati dalam tidur bahaya tidur menghadap kipas an..

dah mati mati je la gadis biadab hina sedekah al fatiha..

tolak rayuan kakak lelaki mati dalam tahanan

kanak kanak empat tahun ditemui mati dalam kereta bapa

30min ustaz don tajwid 1 kesalahan yang sering berlaku ..

video as sisi hampir jatuh ketika mendengar surah al ma..

gejala mati dalam tidur bahaya tidur menghadap kipas an..

homestay siti anggun bandar seri putra bangi




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 281
Widget Aktif : 3,913
Banner Aktif : 6,406

Domain Dibenarkan: 10,319
Jumlah Artikel : 790,878
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hiburan alyah mula upload gambar bersama ra..
  • anak gadis dijual rm81 kepada rumah pelacur..
  • polis tahan gangster youtube
  • punca sebenar pesawat singapore airlines hi..
  • selam di logi kumbahan demi sesuap nasi
  • 8 month natural bodybuilding motivational t..
  • contoh soalan exam penguasa kastam w41 exam..
  • 03 doa doa mendapatkan anak
  • nasrudin hassan pertikai tindakan pkr mengh..
  • a sunny celebration at the santa barbara hi..
  • supplement elak sembelit semasa berpantang
  • artis mahu rakyat palestin disembelih kini ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • rahsia label pada buah buahan
  • kurang ajaran tak sesat
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • ashimima.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2796)   wanita (1820)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)