Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bilal Surau Al Mujahidin Desa Surada Bandar Baru Bangi mati dalam sujud 874 hits  

Bilal Surau Al Mujahidin Desa Surada Bandar Baru Bangi mati dalam sujud

Bilal Surau Al Mujahidin Desa Surada Bandar Baru Bangi meninggal dunia ketika bersujud kepada Allah SWT tengah hari tadi.Maha Suci Allah Beliau mendapat penyudah yang baik di Bulan Ramadan dan di Rumah Allah. Subhanallah dan insyaallah beruntunglah beliau

Teruskan Membaca..



hantar mommy ke jazeerat el rahah bandar baru bangi

wadihana islamic steakhouse bandar baru bangi selangor

imam mati didalam surau ditimpa pokok durian

homestay siti anggun bandar seri putra bangi

mujahidin al shabaab serang komplek intelijen nasional ..

apo kahumbo ditembak mati dalam operasi hitam

kawan aku mati dalam rumah sewa 2014

budak 2 tahun mati ditinggal dalam kereta di virginia

adham homestay bandar seri putra bangi

adik jumpa abang mati terperosok dalam longkang

gadis hina kalimah allah dengan najis dan darah ha id m..

kenapa ketua baru amk gian sangat ni

gadis hina kalimah allah dengan najis dan darah ha id m..

gadis hina kalimah allah dengan najis dan darah haid ma..

subhanallah keajaiban besar sujud dalam solat yang rama..

foto bukti rahsia misteri binaan piramid telah terjawab..

cubaan merogol murid tahun 3 di sk jalan empat bandar b..

anggota tentera ditemui mati tergantung

kucing dibelasah separuh mati di selayang dapat perhati..

anggota tentera ditemui mati

pasangan kekasih tekup muka anak sendiri hingga mati




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 526
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 6,353

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,478
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • 10 pelakon wanita hollywood terkaya bagi ta..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • bam harus bertaubat
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • what s this love
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • kan mudah menjual online kat mudah my

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • jenis jenis jerawat
  • skandal pejabat
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)