Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Isteri dilarikan 479 hits  

Isteri dilarikan

Kuantan Seorang juruteknik syarikat minyak berpangkalan di Qatar buntu memikirkan misteri kehilangan isterinya yang dipercayai dilarikan warga Indonesia sejak Jumaat lalu Mohd Riduan Abd Razak 34 berkata dia yakin isterinya Nur Idayu Abd Aziz 34 dilarikan

Teruskan Membaca..



alhamdulillah saya dh bergelar seorang isteri

makjemah 10 jenis wanita yang lelaki takkan jadikan ist..

ini punca sebenar vie santie isteri eizlan yusof failka..

tomok isteri namakan anak kedua andrashah iman

tomok isteri namakan anak kedua andrashah iman

fesyen terkini che puan khaleeda isteri tmj paling meng..

suami rela isteri mengandung benih lelaki lain

tomok isteri namakan anak kedua andrashah iman

kisah benar luahan hati suami termakan nasi kangkang is..

10 karakter wanita yang lelaki tak nak jadikan isteri

rintihan sedih isteri allahyarham nik aziz sangat menye..

tomok dan isteri timang anak kedua

jangan jeles suami driver lori jedapat isteri cantik ta..

bekas suami kejam langgar bekas isteri ditahan polis

10 larangan semasa bergaduh suami isteri ustaz kazim el..

10 jenis wanita yang lelaki takkan jadikan isteri

tomok isteri namakan anak kedua andrashah iman

awie dakwa 2 anaknya dirompak isteri

belum sempat geli dia dah habis keluhan isteri

10 karakter wanita yang lelaki tak nak jadikan isteri

lelaki gila talak langgar cuba culik bekas isteri




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 376
Widget Aktif : 4,026
Banner Aktif : 7,071

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,075,637
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gempar aksi artis indonesia syahrini kengka..
  • dr asri larang ustaz kazem masuk perlis
  • gempar fara fauzana dedahkan teman lelaki k..
  • punca siti elizad dua kali tunda nikah
  • lelaki terbangkan drone dekat klia bahayaka..
  • cikgu cantik ini buat status di laman sosia..
  • skandal puteri istana buckingham video
  • kelebihan simpanan emas
  • ada apa atas heli pad tu
  • mengenal deabetes cinta
  • video remaja malaysia terlibat rakaman vide..
  • punca sebenar tasha shilla dan hans putus c..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • tanda tanda kanser payudara
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • bahaya ajinomoto
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • never date a person who
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)