Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Isteri dilarikan 424 hits  

Isteri dilarikan

Kuantan Seorang juruteknik syarikat minyak berpangkalan di Qatar buntu memikirkan misteri kehilangan isterinya yang dipercayai dilarikan warga Indonesia sejak Jumaat lalu Mohd Riduan Abd Razak 34 berkata dia yakin isterinya Nur Idayu Abd Aziz 34 dilarikan

Teruskan Membaca..



6 gambar bekas isteri ac mizal shafnie zainuddin yang s..

isteri ustaz rentung dipanah petir ketika berzina denga..

wajib baca niii apakah hukum suami menjil t dot dot ist..

suami curang kembali kepada isteri selepas

akibat kesakitan melampau ketika bersama suami isteri b..

sifat sifat isteri yang disukai suami

isteri buat laporan polis saiz suami terlalu besar gamb..

isteri buat laporan polis anu suami terlalu besar untuk..

penoreh mengaku tidak salah liwat isteri

kesilapan isteri terhadap suami yang patut anda tahu

saiz terlalu besar isteri buat laporan polis

jaga jaga taktik rompak rumah terbaru oleh pasangan sua..

kesakitan yang amat kerana saiz kolopir terlalu besar i..

kesakitan yang amat kerana saiz kolopir terlalu besar i..

6 gambar bekas isteri ac mizal shafnie zainuddin yang s..

warga nepal dibunuh memadu kasih isteri orang

saiz terlalu besar isteri buat laporan polis

6 gambar bekas isteri ac mizal shafnie zainuddin yang s..

alat sulit suami terlalu besar isteri buat laporan poli..

pendakwa raya minta masa kemuka bukti awie cederakan is..

akibat kesakitan melampau ketika bersama suami isteri b..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 656
Widget Aktif : 4,011
Banner Aktif : 6,534

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,099
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • boleh tahan jugak miang anak rozita che wan..
  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • wanita belia diratah selepas kemalangan
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • supermummy - miza harun
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • wang bukanlah segalanya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tips balik kampung dengan selamat
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • cinta terlarang

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)