Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Chord Gitar Tegar Aku Yang Dulu Bukanlah Yang Sekarang 779 hits  

Chord Gitar Tegar Aku Yang Dulu Bukanlah Yang Sekarang

Chord Gitar Tegar Aku Yang Dulu Bukanlah Yang Sekarang

Teruskan Membaca..



pas yang dulu bukanlah yang sekarang

inspirasi aku dulu dan sekarang

ku yang dulu bukanlah yang sekarang lol

u turn dulu tak boleh sekarang pas kata boleh pula

perhhh dulu gemuk sekarang kurus dan hot meletup letup

perubahan wanita dulu hodoh tapi sekarang cantik giler

zizi dulu pernah kau kata chord

dulu kes peluk anjing sekarang peluk artis k pop

dulu aku bukan cinta kau sangat aku hanya bernafsu deng..

comment on blogwalking kaw kaw by kenduri kahwin dulu d..

comment on kenduri kahwin dulu dan sekarang by ikhwan f..

comment on kenduri kahwin dulu dan sekarang by sobri ma..

peterpan aku dan bintang chord

kenduri kahwin dulu dan sekarang

dulu johor sekarang lim guan eng dap hina seluruh rakya..

comment on malaysia best blog 2015 by dulu lain sekaran..

sejarah keturunan dan jenama telefon bimbit dulu hingga..

dulu aku bukan cinta kau sangat aku hanya bernafsu deng..

lirik lagu gitar kecil tegar

apa aku dah buat dulu eee malunya bercinta

perubahan facebook dulu dan sekarang yang mungkin anda ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 184
Widget Aktif : 4,010
Banner Aktif : 7,079

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,068,598
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh disini
  • jep sepahtu terlibat dengan kemalangan
  • menakjubkan kapal terbang ini mempunyai lam..
  • uji anda otak kanan atau kiri dress ini war..
  • fesyen neelofa ame2015 fesyen sotong
  • jangan tunggu kaya untuk bersedekah
  • glucos cut gc tea penawar diabetes terbaik
  • kenapa najib murka sangat dengan harakah
  • emma maembong akui sudah tidak cintakan ziz..
  • gambar gambar abam handsome lelaki tampan d..
  • mak datin mana pulak dicekup dengan lelaki ..
  • akhirnya ozlynn bersuara isu hubungan istim..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • tips balik kampung dengan selamat
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • jenis jenis jerawat
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • soshesay.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)