Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jerebu Kesan Buruk Ke atas Manusia 481 hits  

Jerebu Kesan Buruk Ke atas Manusia

Jerebu yang serius Keadaan jerebu yang melanda Singapura Indonesia dan Malaysia sebenarnya berada di tahap kritikal Di Malaysia aje bacaan IPU di beberapa tempat telah melepasi tahap bahaya dengan bacaan melebihi 500 Memang Serius Jerebu ni bukan hanya se

Teruskan Membaca..



kesan buruk komputer terhadap manusia

pendedahan kematian lans kop azrul di semporna beri kes..

pendedahan kematian lans kop azrul di semporna beri kes..

pendedahan kematian lans kop azrul di semporna beri kes..

kesan buruk pada kita apabila facebook membeli whatsapp

update pendedahan cara kematian lans kop azrul di sempo..

37 tabiat buruk ibubapa yang memberi kesan terhadap per..

pendedahan kematian lans kop azrul di semporna beri kes..

pendedahan trajedi lahad datu beri kesan buruk pada ibu..

pendedahan kematian lans kop azrul di semporna beri kes..

kesan buruk jika terlalu garang dalam mendidik anak

ubat kurus yang berkesan tanpa kesan buruk

kesan buruk memakai bra dan seluar semasa tidur

kesan buruk melancap bagi lelaki dan wanita

pendedahan kematian lans kop azrul di semporna beri kes..

kajian dapati paracetamol punyai kesan buruk

kajian mendapati pengambilan paracetamol mempunyai kesa..

kesan buruk memaki bra dan seluar semasa tidur

dua pengguna twitter kurang ajar ke atas pdrm

video serangan peluru berpandu israel ke atas rakyat pa..

serangan terbaru israel ke atas gaza




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 649
Widget Aktif : 4,001
Banner Aktif : 6,326

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 795,246
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar rasmi proton iriz
  • singapura beri penghormatan kepada yusof is..
  • model micaela schaefer rai cabaran ice buck..
  • awek malam merdeka diminta tampil
  • warga singapura merompak subsidi rakyat mal..
  • padah apabila 11 foto koleksi peribadi awek..
  • cina pkr kutuk anwar melayu yang biadab akh..
  • pecah rahsia saya cuma tukar agama tidak tu..
  • one summer night lyrics temptation ost
  • warga indonesia solat di mrt
  • kisah pengalaman memandikan jenazah mh17
  • gadis melayu buat maksiat di malam merdeka

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • cinta vs materialistik
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)