Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jerebu Kesan Buruk Ke atas Manusia 497 hits  

Jerebu Kesan Buruk Ke atas Manusia

Jerebu yang serius Keadaan jerebu yang melanda Singapura Indonesia dan Malaysia sebenarnya berada di tahap kritikal Di Malaysia aje bacaan IPU di beberapa tempat telah melepasi tahap bahaya dengan bacaan melebihi 500 Memang Serius Jerebu ni bukan hanya se

Teruskan Membaca..



gugurkan pendakwaan politik ke atas anwar ngo antaraban..

bekas pemandu zahida rafik dihadap ke mahkamah atas tud..

bekas pemandu zahida rafik dihadap ke mahkamah atas tud..

gugurkan pendakwaan politik ke atas anwar ngo antaraban..

rintihan hati isteri pertama uai ekoran video fitnah ke..

kesan buruk memakai bra dan seluar semasa tidur yang sa..

kesan buruk memakai bra dan seluar semasa tidur yang sa..

kesan kesan buruk makanan haram

kesan buruk memakai bra dan seluar dalam semasa tidur

kesan buruk menggunakan gambir sarawak untuk tahan lama..

betul ke bohong angin kuat punca air terjun ke pergi ke..

malaysia kutuk serangan ke atas parlimen kanada

tips lelaki kesan duduk atas dompet

aishah ilias mohon maaf atas isu disiplin

kedah menang 3 1 ke atas pahang

kecundang atas ranjang

mozilla memasuki arena media hadir dengan majalah atas ..

isu kubur penjenayah di atas kubah msjid nabawi terjawa..

misteri burger nora danish terbang atas meja ketika mak..

cute design atas header

aishah ilias mohon maaf atas isu disiplin




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 526
Widget Aktif : 3,946
Banner Aktif : 6,648

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,757
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hukum menjilat kemaluan isteri dalam islam
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • 5 gambar dua gadis berbik ini berjemur di a..
  • julia perez hina islam
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • kisah iblis ketakutan ketika berlakunya har..
  • gambar yana samsudin yang terkini
  • isteri isteri azhar idrus kecewa dengan vid..
  • romantik itu sunnah nabi
  • ban ipad seminggu
  • menakjubkan air terjun yang telah mengeras ..
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tanda orang sayang dekat kita
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kembali menjadi burung pipit
  • bahaya ajinomoto
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • emak abah opah dan atuk
  • tupperware puasa
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)