Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jerebu Kesan Buruk Ke atas Manusia 486 hits  

Jerebu Kesan Buruk Ke atas Manusia

Jerebu yang serius Keadaan jerebu yang melanda Singapura Indonesia dan Malaysia sebenarnya berada di tahap kritikal Di Malaysia aje bacaan IPU di beberapa tempat telah melepasi tahap bahaya dengan bacaan melebihi 500 Memang Serius Jerebu ni bukan hanya se

Teruskan Membaca..



37 tabiat buruk ibubapa yang memberi kesan terhadap per..

golongan sekular di bangladesh bantah hukuman mati ke a..

hapus ap beri kesan buruk pada bumiputera

golongan sekular di bangladesh bantah hukuman mati ke a..

wenger gesa kesabaran ke atas welbeck

kesan buruk memaki bra dan seluar semasa tidur

4 jenis ujian dajjal ke atas umat manusia

malaysia menang 4 0 ke atas laos

kesan buruk pengambilan panadol pada tubuh badan yang r..

kesan buruk pengambilan panadol pada tubuh badan yang r..

manusia akan ke marikh 2030

mesti baca kesan buruk minyak ini sangat menakutkan

kesan buruk baby carrier baby seats kepada bayi yang sa..

icj interpol report ke atas ricky natangniel

harimau malaya tewas ke atas indonesia dalam aksi persa..

kesan buruk pengambilan panadol pada tubuh badan yang r..

top 5 kerugian termahal dunia atas kesilapan manusia

pelik claudio vieira de oliveira manusia punyai kepala ..

ubat kurus yang berkesan tanpa kesan buruk

kesan buruk jika terlalu garang dalam mendidik anak

pendedahan kematian lans kop azrul di semporna beri kes..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 258
Widget Aktif : 3,961
Banner Aktif : 6,441

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 810,750
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • inilah punca budak 11 tahun yang meninggal ..
  • menarik foto lawak giler vol 540
  • kenapa akhlak gadis sekarang makin rosak
  • susah senang perjalanan syarikat toyota
  • video cubaan menyamun rakam guna gopro
  • abdul manaf mamat sedia pikul cabaran
  • pas pelawok pelawok pelawok semua janji pas..
  • 5 cara mengontrol tekanan darah tinggi tanp..
  • tawaran jadi ahli shaklee percuma
  • panas pemberi petua untuk bunuh kucing dike..
  • 1st giveaway rm400 by asya amin
  • batu dari neraka ditawar harga sebanyak rm ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • hati hati laman web hina islam
  • rahsia label pada buah buahan
  • tips yang mudah meluruskan rambut

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)