Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Nasihat pendek pendek 493 hits  

Nasihat pendek pendek

Assalamualaikum.. Jawab jangan tak jawab WAJIB Salam fasa ke 2 Ramadhan. Ok makan lauk apa buka tadi? Mesti sedap kan. Mesti buka dengan family tercinta kan. Tapi saya di sini walaupun almost everyday I makan lauk buka sama je sampai macam dah naik jemu w

Teruskan Membaca..



johan as ari muatnaik video nak tumbuk budak myvi beri ..

penjualan semula tanah th atas nasihat pm maksudnya mas..

nasihat biar kena dengan cara




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 191
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,836
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • hati hati laman web hina islam
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • puisi terakhir imam syafie
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • ciri ciri wanita solehah
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • cerita semalam hot spring kah
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • 27 kesan perbuatan zina
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)