Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Petrol Diesel Di Thailand Sangat Mahal 313 hits  

Petrol Diesel Di Thailand Sangat Mahal

HARGA PETROL DI THAILAND Harga petrol Ron 95 di Hat Yai Thailand 47.77 baht bersamaan RM4.97 . Harga Ron 95 di malaysia sekadar RM1.90 beza RM3.07 . Kalau di Malaysia minyak naik 10 sen rakyat Malaysia Riuh Rendah marah.Sedangkan kenaikan itu menuruti har

Teruskan Membaca..



petrol diesel dikenakan gst rakyat terus tertekan di ba..

8 505 liter minyak diesel dan petrol bersubsidi dirampa..

kenapa collagen powder shaklee harganya mahal sangat

putrajaya sebenarnya telah buat keputusan petrol dan di..

wanita cantik ini ada pekerjaan teraneh di dunia dan di..

petrol diesel dikenakan gst rakyat terus tertekan di ba..

mutiara kata la sangat

aku dan mercun sangat panjang haha

aku memang sayangggg sangat kat hang

wan ji sudah boleh berbahas dalam mahkamah la kat luar ..

nampak sangat pemimpin umno berlakon

majlis perkahwinan penuh dengan tema kesultanan melayu ..

fesyen tudung neelofa yang sangat pelik

indonesia punya peran sangat penting di ekosistem inter..

sangat mengejutkan pakar matematik cabar al quran seter..

bayi di mesir lahir dengan rupa yang sangat aneh

budak 7 tahun ini merayu kepada ibunya biarkan dia mati..

gambar awek selfie merdeka yang sangat comel

budak 7 tahun ini merayu kepada ibunya biarkan dia mati..

gambar lara alana yang sangat cute

6 lagi gambar lara alana serius comel sangat sangat




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 402
Widget Aktif : 3,977
Banner Aktif : 6,425

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 812,240
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • lembu istimewa akhirnya mati
  • mas marah kecewa pesawatnya dituduh mendara..
  • 15 imbasan perkahwinan artis di sepanjang t..
  • saya cuma ringan ringan tak memipit pun
  • anak menteri kini bergelar duta
  • perodua axia adalah kembar perodua myvi
  • throwback biological clock is ticking
  • mini paceman adventure
  • kuch2hotahu francais tauhu pertama di indon..
  • sensasi ahli pas dilarang sertai kumpulan j..
  • lelaki mengaku imam mahadi di tahan
  • 20 kelebihan wanita

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • cinta terlarang
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)