Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Petrol Diesel Di Thailand Sangat Mahal 319 hits  

Petrol Diesel Di Thailand Sangat Mahal

HARGA PETROL DI THAILAND Harga petrol Ron 95 di Hat Yai Thailand 47.77 baht bersamaan RM4.97 . Harga Ron 95 di malaysia sekadar RM1.90 beza RM3.07 . Kalau di Malaysia minyak naik 10 sen rakyat Malaysia Riuh Rendah marah.Sedangkan kenaikan itu menuruti har

Teruskan Membaca..



cadang kenaikan petrol diesel untuk kenderaan 1 600cc k..

berita sedih harga petrol ron95 diesel naik 20 sen naik..

harga petrol ron 95 dan diesel naik 20 sen

general ron95 petrol diesel subsidy reduced by 20 sen p..

terkini harga petrol ron95 dan diesel naik 20 sen selit..

segera petrol ron95 dan diesel naik 20 sen seliter esok

harga petrol diesel naik 20 sen ustaz kazim hentam bari..

harga minyak petrol ron95 dan diesel naik 20 sen selite..

harga petrol ron95 diesel naik 20 sen

subsidi petrol ron95 dan diesel dikurangkan 20 sen seli..

petrol and diesel up by 20sen

harga petrol ron95 diesel naik 20 sen

harga petrol ron95 diesel naik 20 sen 2 okt

mahathir tegur kerajaan umno bn naikkan harga petrol di..

harga petrol ron95 dan diesel naik 20 sen seliter

harga petrol ron95 diesel naik 20 sen

pengurangan subsidi petrol diesel dan jawapan standard ..

harga petrol ron95 dan diesel akan dinaikkan mulai teng..

harga petrol ron 95 diesel naik 20 sen bermula 2 oktobe..

segera petrol ron95 dan diesel naik 20 sen seliter esok

harga petrol ron95 dan diesel naik 20 sen




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 844
Widget Aktif : 4,020
Banner Aktif : 6,525

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 854,649
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • anna faith serupa gadis frozen
  • boleh tahan jugak miang anak rozita che wan..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • kembali menjadi burung pipit
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • super duper cute
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)