Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Petrol Diesel Di Thailand Sangat Mahal 309 hits  

Petrol Diesel Di Thailand Sangat Mahal

HARGA PETROL DI THAILAND Harga petrol Ron 95 di Hat Yai Thailand 47.77 baht bersamaan RM4.97 . Harga Ron 95 di malaysia sekadar RM1.90 beza RM3.07 . Kalau di Malaysia minyak naik 10 sen rakyat Malaysia Riuh Rendah marah.Sedangkan kenaikan itu menuruti har

Teruskan Membaca..



pengenalan kad fleet untuk elak penyelewengan diesel pe..

sistem baru subsidi minyak diesel petrol

8 505 liter minyak diesel dan petrol bersubsidi dirampa..

kenapa ketua baru amk gian sangat ni

fakeh la sangat

nora danish mengamuk di instagram apa yang dia marah sa..

wan azizah dan azmin ali adalah warganegara naturalisas..

19 gambar reka bentuk rumah yang sangat unik dan selesa

gambar aksi jururawat bertudung yang sangat memualkan

jom tengok sapa yang nak sangat si kipas

8 gambar lagi tindakan bodoh dalam usaha boikot israel ..

sangat menarik bina kolam renang sendiri step by step 1..

oh yeah seni ukiran kertas yang sangat awesome 12 gamba..

awat ketat sangat sampai nmpak bentuk nie

11 gambar rumah kecik yang sangat awesome

bila lama sangat duduk pulau

video kucing ini sangat awesome

kisah yang sangat menyentuh perasaan

sangat panas dokumen rahsia rafizi ramli tentang langka..

saya minta maaf sangat sangat nabila huda

apa yang sibuk sangat sampai kena tangguh tu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 194
Widget Aktif : 3,933
Banner Aktif : 6,394

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,270
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • komen peminat eina azman wajah dah cantik t..
  • rahsia kelebihan tidur celak ketiak suami
  • video peluru tidak mampu menembusi al quran..
  • kisah seram angkara tidak mandi wajib
  • gempar naga putih ditemui mati di gerik per..
  • lelaki hina pdrm goyang mohon maaf di twitt..
  • tiga kamera digital andalan sony alpha cybe..
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • wanita sungguh biadap merokok dalam trend d..
  • soalan jibril kepada kerbau kelawar dan cac..
  • dua anggota polis indonesia ditahan di kuch..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • emak abah opah dan atuk
  • soal jawab main bomoh
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)