Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Petrol Diesel Di Thailand Sangat Mahal 305 hits  

Petrol Diesel Di Thailand Sangat Mahal

HARGA PETROL DI THAILAND Harga petrol Ron 95 di Hat Yai Thailand 47.77 baht bersamaan RM4.97 . Harga Ron 95 di malaysia sekadar RM1.90 beza RM3.07 . Kalau di Malaysia minyak naik 10 sen rakyat Malaysia Riuh Rendah marah.Sedangkan kenaikan itu menuruti har

Teruskan Membaca..



pengenalan kad fleet untuk elak penyelewengan diesel pe..

8 505 liter minyak diesel dan petrol bersubsidi dirampa..

sistem baru subsidi minyak diesel petrol

new system to sell cheaper diesel petrol to be introduc..

video korean muslim baby yang sangat comel

mahu cuba inai moden lihat dahulu apa yang sudah terjad..

benci amat sayang sangat ezza mysara

saya geram sangat

mesti tengok kekasih terbaru tauke jambu yang sangat ho..

dulu sakit resdung serius sekarang sangat selesa

gambar awek cun dengan badan yang sangat

mahu cuba inai moden lihat dahulu apa yang sudah terjad..

video nak tunjuk kuat sangat dapat ubat akhirnya

reaksi masyarakat bila orang kaya yang minta sedekah ap..

renungan kisah benar pasangan z1na mati dalam kemalanga..

melampau gambar budak budak hingusan sekarang yang sang..

kenapa aku pun takut gemuk la sangat

kalau nak boikot sangat boikotlah facebook tu

gul senjata sniper baru buatan al qassam yang sangat di..

tolong jangan letak magnet hiasan di peti sejuk kesan b..

wanita dengan kening yang dilukis paling cantik la sang..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 502
Widget Aktif : 4,036
Banner Aktif : 6,203

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 785,755
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • aksi menyusukan teman lelaki trend baru di ..
  • kalaulah boleh memilih antara dua p
  • gadis buat aksi strip di jalan kuching
  • 18 video aksi rakaman tanpa seurat benang d..
  • dayang dan diana di kritik peminat kerana t..
  • inilah 3 gambar anzalna nasir yang membuatk..
  • inilah desa yang dianggap seperti syurga du..
  • tudung cendawan melly goeslaw kena hentam j..
  • abu turab mujahidin malaysia gugur di syria
  • aishah ilias bercinta dengan suami orang
  • tanglung gergasi disangka ufo
  • waktu waktu yang diharamkan solat

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • emak abah opah dan atuk
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • 30andstillneurotic.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • mykarya.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)