Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Video Remaja perempuan tingkatan 2 dibuli mulut disumbat 555 hits  

Video Remaja perempuan tingkatan 2 dibuli mulut disumbat

Sedutan rakaman video yang menunjukkan salah seorang pembuli memaksa untuk menyumbatkan sesuatu ke dalam mulut mangsa PETALING JAYA Sebuah video yang menunjukkan enam pelajar menendang dan menarik rambut seorang remaja perempuan di sebuah sekolah di Johor

Teruskan Membaca..



holly thompson pelajar perempuan tidak boleh tutup mulu..

kerana note 3 remaja perempuan ini sanggup menawarkan

dua didakwa merogol remaja perempuan

itik oh itik pencuri disumbat mulut dengan bangkai itik

kejam 2 gambar mulut kucing hancur dipukul hanya kerana..

susulan video viral remaja dibuli beramai ramai suspek ..

pencuri disumbat mulut dengan bangkai itik 5 gambar

pencuri itik disumbat bangkai itik dalam mulut

5 gambar pencuri disumbat mulut dengan bangkai itik

2 remaja didenda gigit itik yang dicurinya sambil berlu..

aksi kurang ajar lucah remaja perempuan bangga malukan ..

video budak dibuli beramai ramai dalam ladang di johor ..

pelajar perempuan darjah 1 hampir putus tangan dibuli

5 gambar pencuri disumbat mulut dengan bangkai itik

selfie bogel remaja perempuan 13 tahun tersebar

aksi kurang ajar lucxxh remaja perempuan malukan ibu ba..

selfie bogel remaja perempuan 13 tahun tersebar

ni makan dia pencuri disumbat mulut dengan bangkai itik

pencuri disumbat mulut dengan bangkai itik

4 remaja ditahan bagi siasat video pukul buli

2 foto maksiat remaja islam dengan kata kata berbaur ag..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 198
Widget Aktif : 3,935
Banner Aktif : 6,392

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,269
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • komen peminat eina azman wajah dah cantik t..
  • rahsia kelebihan tidur celak ketiak suami
  • video peluru tidak mampu menembusi al quran..
  • kisah seram angkara tidak mandi wajib
  • gempar naga putih ditemui mati di gerik per..
  • proton lancar imej teaser pcc di laman mikr..
  • lelaki hina pdrm goyang mohon maaf di twitt..
  • tiga kamera digital andalan sony alpha cybe..
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • wanita sungguh biadap merokok dalam trend d..
  • soalan jibril kepada kerbau kelawar dan cac..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • emak abah opah dan atuk
  • soal jawab main bomoh
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)