Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tema Hari Kemerdekaan Ke 56 Malaysiaku Berdaulat Tanah Tumpahnya Darahku 1468 hits  

Tema Hari Kemerdekaan Ke 56 Malaysiaku Berdaulat Tanah Tumpahnya Darahku

Alhamdulilah mungkin Menteri baru ini belajar dari kesilapan menteri lalu. Bagi aku tema dan logo kali ini begitu menarik dan ada nilai seni. Maksud tema juga sungguh mendalam.. Mungkin terhasil dari beberapa cabaran cabaran semasa yang di tempuhi negara

Teruskan Membaca..



tema dan logo hari kemerdekaan ke 56 diperkenalkan

dah salahguna duit dan beli tanpa izin tanah 1 mdb kini..

lagu tema hari kemerdekaan janji ditepati

pakej percutian ke lombok 4 hari 3 malam

tabung haji jual tanah yang dipertikaikan dapat untung ..

tema hari guru 2015

pelajar cina menggendong sahabatnya setiap hari untuk k..

mayat rakyat malaysia dibawa ke kathmandu

best ke filem romantik suami aku ustaz

memphis depay ke old trafford

set menyusu shaklee terbaik i ini jer ke hasilnya

spotify dilaporkan sedang melihat ke arena penstriman v..

keputusan kemasukan ke universiti

gempa nepal mayat rakyat malaysia dibawa ke kathmandu

persiapan sebelum ke matrikulasi

dua pemandu myvi terlibat dalam nahas duke ke mahkamah ..

hyundai sonata sambut ulang tahun ke 30 senarai model s..

comment on nak kerja dengan kerajaan ni wajib ada kabel..

comment on nak kerja dengan kerajaan ni wajib ada kabel..

spotify dilaporkan sedang melihat ke arena penstriman v..

sayu budak 7 tahun maut kereta ibu terjunam ke longkang




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 313
Widget Aktif : 3,309
Banner Aktif : 7,951

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,610
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kek pisang awak

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • macam macam wau ada
  • hati itu umpama gelas
  • 7 things you need to know about depression
  • blog spammers sudah bijak
  • super duper cute
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • wang bukanlah segalanya
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kangkung dan risikonya
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..

  • wajib lawat :

  • azrijohan.blogspot.com
  • resepirahsiaku.com
  • johanharith.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)