Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tema Hari Kemerdekaan Ke 56 Malaysiaku Berdaulat Tanah Tumpahnya Darahku 1451 hits  

Tema Hari Kemerdekaan Ke 56 Malaysiaku Berdaulat Tanah Tumpahnya Darahku

Alhamdulilah mungkin Menteri baru ini belajar dari kesilapan menteri lalu. Bagi aku tema dan logo kali ini begitu menarik dan ada nilai seni. Maksud tema juga sungguh mendalam.. Mungkin terhasil dari beberapa cabaran cabaran semasa yang di tempuhi negara

Teruskan Membaca..



lagu tema hari kemerdekaan janji ditepati

sanggup curi batu akik hingga ke tanah perkuburan

sanggup menceroboh ke tanah perkuburan semata mata mahu..

derma darah sempena peringatan hari polis ke 208

11 gambar sekitar majlis hari lahir ke 2 anak fasha san..

komisen lazada sempena hari jadi ke 3 lazada

11 gambar sekitar majlis hari lahir ke 2 anak fasha san..

melayu dengan melayu bergaduh dap dah sampai ke tanah a..

lelaki melayu sibuk ke gym mat bangla pergi masjid

terima komisen ke 9 dari sweet muslimah

senarai sarapan pagi untuk anak anak ke sekolah

berapa kerap anda perlu post ke blog anda

prkrompin pas ingat si ketua penipu tu dah mati ke

ini juak juak bangkai umno punya kerja ke atau parasit ..

itik pok wie balik ke reban setiap kali azan asar berku..

suspek pembunuh bekas tunang di tahan ketika cuba lari ..

boleh ke amoi ni tahan dengan beruang

peminat anggap luis hamilton biadap curah champagne ke ..

permohonan kemasukan ke program pengajian separa masa k..

5 gambar ke sado an norman hakim

yang ni ke gambar hantu paul walker




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 604
Widget Aktif : 4,025
Banner Aktif : 7,241

Domain Dibenarkan: 11,266
Jumlah Artikel : 1,131,168
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • cerita sebenar gambar viral wanita bertudun..
  • panas nor edura diyana tunang zizan punca h..
  • tak masuk air dalam bahagian sulit ke jahat..
  • keputusan nuha kecewakan anak muda kecoh
  • awek awek cina ni baiklah kena bagi singkat..
  • bayaran untuk menjalankan pembedahan ini me..
  • job vacancies perbadanan pembangunan ladang..
  • pendedahan kehidupan seorang gamer peroleh ..
  • tergamam melihat dua orang lelaki melekat
  • kisah benar berzina dengan suami orang tuka..
  • surat kepada ustazah
  • penampilan ina naim bekas tunang mawi yang ..

  • wajib baca :

  • aku penganggur
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • never date a person who
  • blog spammers sudah bijak
  • sketsa cinta awak dan saya
  • super duper cute
  • islam itu indah
  • supermummy - miza harun
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • 26 fascinating films about food
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cput3.blogspot.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)