Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tema Hari Kemerdekaan Ke 56 Malaysiaku Berdaulat Tanah Tumpahnya Darahku 1415 hits  

Tema Hari Kemerdekaan Ke 56 Malaysiaku Berdaulat Tanah Tumpahnya Darahku

Alhamdulilah mungkin Menteri baru ini belajar dari kesilapan menteri lalu. Bagi aku tema dan logo kali ini begitu menarik dan ada nilai seni. Maksud tema juga sungguh mendalam.. Mungkin terhasil dari beberapa cabaran cabaran semasa yang di tempuhi negara

Teruskan Membaca..



malaysiaku hari ini

100 hari pemerintah jokowi pendukung kpk jalan kaki ke ..

video kucing pulang ke rumah selepas 5 hari dikebumi ak..

kucing balik ke rumah selepas lima hari dalam kubur

penuntut kolej shahputra kuantan dalam perjalanan pulan..

pelukan ke syurga

hey let s find out kita ni bodoh ke tidak

prof tariq ramadan datang ke malaysia 30 31 januari 1 f..

korea selatan ke pentas final

apa ke benda got blogger tu

sharapova atasi bouchard mara ke separuh akhir terbuka ..

ibu sirul tak percaya dia bersalah harap anak tak ke ta..

lupakan piala fa tumpu buru tiket ke wembley

keputusan undian piala fa inggeris pusingan ke 5 2014 2..

berangan boleh ke jadi kenyataan

syarat kemasukan ke sbp bagi pelajar tingkatan tiga per..

insiden tembakan penerbangan uae ke baghdad ditunda

travelog umrah ziarah part 13 dari mekah ke malaysia

cpuv ke 6 dan ke 7 dari nuffnang lactacyd 150ml promo

seksi sangat ke paha besar

homemade cara buat jubah kembang payung ke jubah prince..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 247
Widget Aktif : 3,964
Banner Aktif : 6,997

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,025,628
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • al kisah wanita dinoda ketika buang air kec..
  • terkini tembelang u s pecah tentang mh370
  • kumpulan virus tersingkir di separuh akhir ..
  • gempar rusia kemuka bukti tentang kejadian ..
  • gila bekas pelajar universiti r akam video ..
  • fathia latiff bengang digosipkan wajahnya m..
  • anak perempuan awie dedah sikap sebenar roz..
  • anak sulung awie dedah penipuan terkini roz..
  • bini awie akhirnya keluar ayat sedih
  • akhirnya wajah sebenar encik mimpi didedahk..
  • video raja arab saudi tinggalkan obama demi..
  • siti nurhaliza terbaik bagimu chord

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • never date a person who
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • wang bukanlah segalanya
  • taman di dalam shoping mall
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • monolog rasa
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • melayu boleh
  • supermummy - miza harun

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)