Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Logo Hari Merdeka ke 56 Tahun 2013 Terkini 985 hits  

Logo Hari Merdeka ke 56 Tahun 2013 Terkini

Keluar sudah logo hari merdeka ke 56 pada tahun 2013 ini. Di harap tidak lagi berlaku seperti tahun sudah yang banyak menimbulkan kontroversi. Ape pun xbran rase okla logo ni dari tahun lepas..

Teruskan Membaca..



prayforgaza terkini perang hari ke 14 kisah briged izud..

hari raya aidilfitri disambut dua kali dalam satu tahun

dominique aegerter batal ke motogp tahun depan

selamat hari jadi ke 61 datuk seri najib

selamat menyambut hari kemerdekaan negara sarawak ke 51

logo hari merdeka 57 malaysia di sini lahirnya sebuah c..

56 tahun derita mulut di gigit serigala

pulang ke kampung halaman sempena hari raya aidilfitri

56 tahun tanggung derita mulut dikunyah serigala

56 tahun tanggung derita mulut dikunyah serigala

56 tahun derita mulut di gigit serigala

56 tahun tanggung derita mulut dikunyah serigala

56 tahun tanggung derita

mh17 najib kata dia tak tidur dah dua hari boleh percay..

56 tahun tanggung derita

berita berita terkini dari gaza netanyahu dah mula gela..

apa ke halnya sampai 3 hari kak mah tak bertegur dengan..

selamat hari merdeka rakyat sarawak

logo hari merdeka 57 malaysia di sini lahirnya sebuah c..

tahun 2014 lailatul qadar jatuh pada malam ke 29




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 845
Widget Aktif : 3,989
Banner Aktif : 6,111

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 763,456
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • selepas sebulan dirawat inilah wajah comel ..
  • sniper brigade izzudin al qassam menembak t..
  • bongkar inilah punca sebenar marshanda buka..
  • mh17 gambar2 ketibaan mayat mangsa di eindh..
  • inilah sebab jangan tinggal barang berharga..
  • terkini mazidul stroke separuh tempurung ke..
  • gambar mazidul akmal sidek wartawan tv3 ken..
  • sindiket emas ar rahnu terbongkar dalang di..
  • japan inc now exporting weapons
  • marshanda buka tudung selepas bercerai
  • isu mh17 berikut pendedahan mengejutkan ker..
  • lg g3 lte a spec

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • untungnya insan bergelar wanita
  • spisis kawan yang femes
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • rahsia kejayaan dunia akhirat

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)