Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Logo Hari Merdeka ke 56 Tahun 2013 Terkini 1030 hits  

Logo Hari Merdeka ke 56 Tahun 2013 Terkini

Keluar sudah logo hari merdeka ke 56 pada tahun 2013 ini. Di harap tidak lagi berlaku seperti tahun sudah yang banyak menimbulkan kontroversi. Ape pun xbran rase okla logo ni dari tahun lepas..

Teruskan Membaca..



china lancar misi pertama ke bulan hari ini

cabaran 30 hari hari 30 perkara menarik yang membanggak..

solat jumaat ke hari ahad bangsat punya cina dap

janda kemaruk seks bawa anak berusia 15 tahun ke bilik ..

kejam kanak kanak berusia 7 tahun di seksa di buang ke ..

kejam budak berusia 7 tahun di seksa di buang ke dalam ..

cabaran 30 hari hari 25 berita terkini hari ini yang di..

dilarang keras bagi 18 tahun ke bawah tak haram sangat

selamat hari merdeka 2013

the wolverine 2013

penjual burger rogol gadis dipenjara 16 tahun

kejam hanya terkencing di seluar budak perempuan 3 tahu..

wajah model cantik bertukar mengerikan selepas dua tahu..

sambutan besar besaran ulang tahun pas ke 63

pelajar berusia 14 tahun gian s e k s kerana 3gp

tshirt kedah paling viral tahun 2014

lelaki 70 tahun ditahan buang 200kg bahan porno di tama..

penjual burger rogol gadis dipenjara 16 tahun

parenthood expo 2013 di danga city mall jb

hot tshirt kedah paling laris tahun 2014 sempena piala ..

diari muhammad fateh 1 tahun 3 bulan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 506
Widget Aktif : 3,952
Banner Aktif : 6,642

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 862,070
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isteri dedahkan gambar suami dan gundik dal..
  • subhanallah lutut wanita tua yang sakit sem..
  • ramai penunggang motosikal berkuasa tinggi ..
  • isteri zairil mengaku dia yang sebarkan gam..
  • tunku mahkota johor bernikah dengan cik pua..
  • cafe review hobby coffee menjahit sambil me..
  • fakta mitos seputar malam 1 suro 2014
  • sanggupkah zairil saman isterinya opps terb..
  • wake up call poem
  • cara beli tiket di stadium larkin johor bah..
  • comment on siri menghasut buat duit dengan ..
  • bloglist 2014

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • islam itu indah
  • tupperware puasa
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • jika memang engkau jodohku
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • di tubir bibir mataku
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)