Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Logo Hari Merdeka ke 56 Tahun 2013 Terkini 1035 hits  

Logo Hari Merdeka ke 56 Tahun 2013 Terkini

Keluar sudah logo hari merdeka ke 56 pada tahun 2013 ini. Di harap tidak lagi berlaku seperti tahun sudah yang banyak menimbulkan kontroversi. Ape pun xbran rase okla logo ni dari tahun lepas..

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 433
Widget Aktif : 3,988
Banner Aktif : 6,641

Domain Dibenarkan: 10,629
Jumlah Artikel : 874,925
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • allah itu maha besar fenomena yang benar2 l..
  • bekas peserta mentor perjelas isu menyertai..
  • pensyarah paksa pelajar menelan air mani
  • 3 gambar pasangan kekasih bawah umur kantoi..
  • demi ayah kurang upaya lelaki ini menolak k..
  • johan raja lawak hanya menaiki motorsikal k..
  • menakjubkan angin kencang memaksa air terju..
  • lagi 3 foto artis artis malaysia sambut par..
  • 18 keputusan yang anda akan kesali di masa ..
  • pelajar diperkosa dan dipaksa telan air man..
  • hafiz suip bercuti di perth bersama kekasih
  • jawatan kosong kwsp

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cinta vs materialistik
  • blog spammers sudah bijak
  • skandal pejabat
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • 26 fascinating films about food
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2849)   wanita (1860)   diari (1614)   produk (1329)   rojak (1233)   lelaki (1160)   berita (859)   ilmiah (812)   informasi (811)   bisnes (556)   santai (503)   agama (365)   pelik (346)   politik (320)   hiburan (301)   review (300)   original (288)   lawak (242)   kesihatan (236)   gosip (201)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (168)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (118)   jawatan (103)   indonesia (100)   gadget (99)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)