Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Logo Hari Merdeka ke 56 Tahun 2013 Terkini 990 hits  

Logo Hari Merdeka ke 56 Tahun 2013 Terkini

Keluar sudah logo hari merdeka ke 56 pada tahun 2013 ini. Di harap tidak lagi berlaku seperti tahun sudah yang banyak menimbulkan kontroversi. Ape pun xbran rase okla logo ni dari tahun lepas..

Teruskan Membaca..



terkini gaza perang hari ke 22

logo hari merdeka 57 malaysia di sini lahirnya sebuah c..

telekung berwarna trend terkini muslimah ke masjid

hari lahir tahun islam

logo hari merdeka 57 malaysia di sini lahirnya sebuah c..

esok raya ke bila hari raya aidilfitri 2014

uda sasar ke bursa malaysia 3 tahun lagi

mh17 kemalangan pada tahun ke 17 dari usia penerbangann..

astro awani difitnah kelantan cuti ahad cerita tahun 20..

gaza hari ke 19 dengan angka 804 meninggal dan 5200 ced..

keputusan atlet malaysia pada sukan komanwel ke 20 hari..

56 tahun derita mulut di gigit serigala

56 tahun tanggung derita

koleksi pantun dan sms ucapan hari raya terkini terbaik

tanyalah ustaz tv9 2013 e24 kebersihan bhg 2

01 05 2013 ustaz wan ji sambungan bab nazar part 1

nostalgia raya 2013

january 18 2013 1 53 am

prod dr muhaya muhamad ikim 8 may 2013 orang yang menja..

seminar pembangunan keluarga 22 jun 2013 8 00 pg 5 00 p..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 358
Widget Aktif : 3,825
Banner Aktif : 6,287

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,381
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • berita terkini sukan komanwel glasgow skuad..
  • nahas mh17 kotak hitam tunjuk nahas akibat ..
  • gempar kejadian aneh berlaku di malaysia aw..
  • mh17 laporan dapatan kotak hitam pesawat me..
  • gempar wartawan cucuk guna kayu cebisan man..
  • client tech supt specialist vietnamese spea..
  • crash of the plane was due to massive explo..
  • salam lebaran
  • selamat hari raya
  • gambar haiwan haiwan lucu yang di ambil tep..
  • dulu nyah kini daie
  • kadar tol harus dikaji

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • tanda tanda kanser payudara
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • emak abah opah dan atuk
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)