Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Logo Hari Merdeka ke 56 Tahun 2013 Terkini 1014 hits  

Logo Hari Merdeka ke 56 Tahun 2013 Terkini

Keluar sudah logo hari merdeka ke 56 pada tahun 2013 ini. Di harap tidak lagi berlaku seperti tahun sudah yang banyak menimbulkan kontroversi. Ape pun xbran rase okla logo ni dari tahun lepas..

Teruskan Membaca..



cabaran 30 hari hari 16 siapa bagaimana aku 10 tahun la..

seluruh negara raikan hari malaysia ke 51

siapa dan bagaimana aku 10 tahun lagi hari 16 cabaran 3..

cabaran 30 hari hari 16 siapa bagaimana anda 10 tahun l..

tahniah universiti malaya terbaik ke 151 dunia tahun 20..

cabaran 30 hari hari 16 siapa bagaimana saya 10 tahun l..

16 september 2014 selamat menyambut hari malaysia ke 51

terkini sebab sebenar pesawat mh198 berpatah balik dari..

cabaran 30 hari di hari ke 14 cerita pasal kasut

terkini pesawat mh198 ke hyderabad berpatah balik menda..

selamat hari malaysia yang ke 51

malaysia education blueprint tahun 2013 2025

hari malaysia adalah nikmat merdeka

500 usahawan 5 hari 12 buah negeri 70 000 pengunjung ha..

5 dj berpenghasilan terbesar tahun 2013

dah 57 tahun merdeka segelintir muda mudi masih tidak m..

57 tahun merdeka saya sayang malaysia

selamat hari merdeka 2013

dukung anak 30km ke sekolah setiap hari

cerita aku pada hari malaysia 2 tahun lepas

selamat menyambut hari malaysia ke 51




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 476
Widget Aktif : 3,958
Banner Aktif : 6,438

Domain Dibenarkan: 10,396
Jumlah Artikel : 809,152
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wanita malam merdeka diminta tampil
  • jom lihat muzium kapal terbang di russia
  • ibu beranak bersendirian maut dalam keadaan..
  • shila amzah bikin panas dengan media melayu..
  • penduduk kampung di kedah gempar temui stru..
  • ngeri lelaki korea hampir maut tali bungee ..
  • bewokk hidup dok akan bertukor menjadi boye..
  • panduan membuat e book 2 e book percuma lag..
  • selamat tinggal instagram
  • wakil rakyat kecam lagu negaraku di pawagam..
  • info grafik pasukan liga juara juara uefa 2..
  • rahsia awang hitam goda gadis tempatan guna..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kembali menjadi burung pipit
  • cinta terlarang
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • usrah.my
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mizshela.wordpress.com
  • adamfaiz.com


  • domain tag :

    personal (2813)   wanita (1834)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1140)   berita (822)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)