Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Logo Hari Merdeka ke 56 Tahun 2013 Terkini 1080 hits  

Logo Hari Merdeka ke 56 Tahun 2013 Terkini

Keluar sudah logo hari merdeka ke 56 pada tahun 2013 ini. Di harap tidak lagi berlaku seperti tahun sudah yang banyak menimbulkan kontroversi. Ape pun xbran rase okla logo ni dari tahun lepas..

Teruskan Membaca..



gambar terkini wajah nur shafiqah mangsa toreh

100 hari pemerintah jokowi pendukung kpk jalan kaki ke ..

7 gambar fesyen gaun nipis izara aisyah di sambutan har..

video kucing pulang ke rumah selepas 5 hari dikebumi ak..

pemilik senjata api 60 tahun ke atas wajib hadiri ujian

gambar terkini bekas isteri jimmy shanley nursuhaila ya..

terkini gambar zamani slam dibebaskan hari ini

kucing balik ke rumah selepas lima hari dalam kubur

info terkini mangsa banjir di sarawak setakat jam 8 pag..

baru berusia 11 tahun adik amira ada bakat luarbiasa

bekas tentera british cari tunangnya orang malaysia sel..

serius bandingkan pokok gergasi terbesar dunia 3200 tah..

ringgit susut euro terendah dalam 11 tahun

am 18 288 pati dihantar pulang tahun lepas

bekas tentera british cari wan jamilah bekas kekasih di..

budak 6 tahun berdarah darah dicabul jiran puaka

13 gambar 10 tahun tinggal di dalam gua apa yang lelaki..

budak 8 tahun hisap 2 kotak rokok sehari

budak 6 tahun berdarah dicabul jiran

budak 6 tahun berdarah dicabul jiran

kutipan hasil kastam rm35 19 bilion tahun lepas




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 167
Widget Aktif : 3,954
Banner Aktif : 7,007

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,050
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • al fatihah gitaris kumpulan sutera meningga..
  • 12 artis malaysia yang mempunyai pendidikan..
  • fazura suka taufik batisah
  • apakah sebenarnya yang terjadi kepada mh370
  • akhirnya mh370 diisytihar kemalangan 329 pe..
  • neelofa perjelas isu disentuh qari
  • pengakuan berani mati gadis bernama sa
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • ford ecosport menangi gelaran suv crossover..
  • malaysia isytihar mh370 satu kemalangan
  • jom lihat video apa yang luar biasanya poli..
  • sayu 239 penumpang dan anak kapal mh370 di ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • untungnya insan bergelar wanita
  • cinta terlarang
  • cerita semalam hot spring kah
  • super duper cute
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • di tubir bibir mataku
  • emak abah opah dan atuk
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)