Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Logo Hari Merdeka ke 56 Tahun 2013 Terkini 1028 hits  

Logo Hari Merdeka ke 56 Tahun 2013 Terkini

Keluar sudah logo hari merdeka ke 56 pada tahun 2013 ini. Di harap tidak lagi berlaku seperti tahun sudah yang banyak menimbulkan kontroversi. Ape pun xbran rase okla logo ni dari tahun lepas..

Teruskan Membaca..



minimum hantaran kahwin terkini 2014 rm8 000 rm10 000 k..

fosil tapak sulaiman umur 490 ke 443 juta tahun zaman o..

ulangtahun kelahiran mu yang ke 3 tahun sayang

579 belia berumur 25 tahun ke bawah diisytihar muflis e..

jadual waktu perjalanan plus sempena cuti hari raya aid..

kahwin minimum hantaran kahwin terkini 2014 rm8 000 rm1..

konsert eh ulang tahun ke 15

laut ke 4 terbesar dunia yang telah hilang pada tahun 2..

hanis zalikha kejutan pada hari jadi yang ke 24

itinerary 4 hari 3 malam bercuti ke kota kinabalu

batu terbakar ribuan tahun malah hingga hari ini masih ..

selamat hari merdeka 2013

bayi dihempap mayat bapa selama 3 hari

cabaran tahun baru 2014

gadis ini melakukan hubungan kelamin dengan binatang se..

day 16 siapa bagaimana anda 10 tahun lagi

gadis ini melakukan hubungan kela min dengan binatang s..

jawatan kosong di majlis perbandaran jasin mpj 20 oktob..

takwim kalendar sekolah tahun 2015

september 2013 lagu lagu terbaik carta di malaysia mala..

lagu melayu 2013




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 635
Widget Aktif : 3,968
Banner Aktif : 6,577

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 853,906
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar pembedahan plastik korea yang hodoh ..
  • artis melayu berbikini tak bangkitkan pun n..
  • respon ustaz kazim mengenai kempen i want t..
  • adakah anda berani mencabar diri anda sendi..
  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • anna faith serupa gadis frozen
  • alamak private post sudah jadi public
  • penjelasan yang padu dari dr maza berkaitan..
  • epl 5 10 14 man united tewaskan everton 2 1
  • ada ahli politik dibiayai hasil judi haram
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • jauh

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • wang bukanlah segalanya
  • tips balik kampung dengan selamat
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • hati itu umpama gelas
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)