Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Logo Hari Merdeka ke 56 Tahun 2013 Terkini 1021 hits  

Logo Hari Merdeka ke 56 Tahun 2013 Terkini

Keluar sudah logo hari merdeka ke 56 pada tahun 2013 ini. Di harap tidak lagi berlaku seperti tahun sudah yang banyak menimbulkan kontroversi. Ape pun xbran rase okla logo ni dari tahun lepas..

Teruskan Membaca..



panduan permohonan secara online murid ke tingkatan sat..

permohonan online murid ke tingkatan 1 di sekolah beras..

izara aishah menyambut hari jadi ke 22

gambar terkini elyana emrizal penyanyi remaja popular t..

cabaran 30 hari day 30 perkara menarik yang anda berban..

gambar terkini elyana emrizal penyanyi remaja popular t..

cabaran 30 hari di hari ke 23 pilihan pekerjaan

tahun baru 2013

sukan asia buruan pingat malaysia terhenti pada hari ke..

sukan asia buruan pingat malaysia terhenti pada hari ke..

share info selamat hari jadi ke 50 shinkansen

sukan asia buruan pingat malaysia terhenti pada hari ke..

travelog korea 17 nov 2013 kembali ke malaysia repost

terkini penerbangan mas ke tokyo patah balik selepas 50..

cabaran 30 hari di hari ke 17 5 yang dirindui

cabaran30hari day 25 berita terkini hari ini yang dibac..

cabaran 30 hari di hari ke 22 percutian impian abu dhab..

bullet train jepun rai ulang tahun ke 50

bullet train jepun rai ulang tahun ke 50

izara aishah menyambut hari jadi ke 22

mas lancar baju t flyinghigh sempena ulang tahun ke 42




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 426
Widget Aktif : 3,964
Banner Aktif : 6,503

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 815,259
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wanita direjam sampai mati kerana berzlna
  • senarai 10 negara harga petrol termurah di ..
  • gempar anak patung bergerak dengan sendirin..
  • google malware check tool membantu menyemak..
  • penerbangan malaysia airlines mas lancar ba..
  • paper quilling craft 9 tutorial handmade po..
  • cara membuat subscribe form
  • lunchdateub2
  • segmen giveaway sweet sour by n a
  • 5 things to do in malacca melaka
  • september top 10 popular post relaks minda
  • a wedding a bicycle and qurban

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • 26 fascinating films about food
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • helloatika.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)