Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Logo Hari Merdeka ke 56 Tahun 2013 Terkini 1088 hits  

Logo Hari Merdeka ke 56 Tahun 2013 Terkini

Keluar sudah logo hari merdeka ke 56 pada tahun 2013 ini. Di harap tidak lagi berlaku seperti tahun sudah yang banyak menimbulkan kontroversi. Ape pun xbran rase okla logo ni dari tahun lepas..

Teruskan Membaca..



jalan kaki 56 kilometer setiap hari ke tempat kerja

makjemah jalan kaki 56 kilometer setiap hari ke tempat ..

hari ulangtahun tentera darat ke 82

terkini bapa terkejut anak perempuannya 14 tahun ingin ..

baju kurung pahang terkini 2015 tsr

ranking blog pro pr terkini 1 januari 2015 ranking tahu..

spongebob squarepants kembali ke panggung wayang selepa..

cara pengiraan merit kemasukan ke ipta lepasan spm terk..

spongebob squarepants kembali ke panggung wayang selepa..

panduan syarat kemasukan ke ipta terkini

spongebob kembali ke panggung wayang selepas 11 tahun d..

wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

steve simoff tukang cuci berjalan kaki 56 kilometer ke ..

cara pengiraan merit kemasukan ke ipta lepasan spm terk..

spongebob squarepants kembali ke panggung wayang selepa..

selamat hari lahir ke 6 muhammad akif imtiyaz

stik gajah hidangan hari lahir ke 91 mugabe

microsoft akan hadir dengan peranti berspesifikasi ting..

makjemah video peragut paling win tahun ini makjemah co..

wajah hebat datuk jackie chan hiasi setem tahun 1966

bandingan harga pakej haji thts 11 tahun dahulu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 539
Widget Aktif : 4,019
Banner Aktif : 7,078

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,077,677
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • anak tan sri ditemui rentung dalam kereta
  • punca gadis dipukul dan dib gelkan kemudian..
  • sentuh punggung dua kali bangla dipenjara 1..
  • ada apa dengan blogger dan dslr
  • siapa dia apa dia kata polis tak ambil tind..
  • mh370 special tv slot to show government s ..
  • fakta menarik tentang lelaki yang perlu dik..
  • presiden pas nak tunggu ada yang mati dulu ..
  • gundik kit siang memalukan dapigs
  • papiss cisse accepts spitting charge faces ..
  • video yang mengerikan ibu awekan mayat anak..
  • ayda jebat bengang ditegur wajahnya seiras ..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • tanda tanda kanser payudara
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • di tubir bibir mataku
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • wang bukanlah segalanya
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)