Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

ROSNAH MOHD NOOR PELAKON POPULAR 80 AN MENINGGAL DUNIA 1419 hits  

ROSNAH MOHD NOOR PELAKON POPULAR 80 AN MENINGGAL DUNIA

Terdahulu mStar Online pada 27 Februari lalu pernah melaporkan Rosnah dimasukkan ke HKL apabila tulang pada bahagian paha kirinya patah akibat kesan komplikasi pelbagai penyakit termasuk kanser payudara yang dihadapinya sebelum ini. PELAKON popular tahun

Teruskan Membaca..



penyanyi era 80 an elias shah meninggal dunia

pelakon lelaki popular tahun 90 an ditahan kali ketiga ..

penyanyi 80 an elias shah meninggal dunia

penyanyi era 80 an elias shah meninggal dunia

makjemah antara makanan ringan paling popular sekitar t..

antara makanan ringan paling popular sekitar tahun 80 9..

akhirnya lee kuan yew meninggal dunia takziah

lee kuan yew meninggal dunia

masron ali black dog bone meninggal dunia

lee kuan yew meninggal dunia

terkini lee kuan yew meninggal dunia

lee kuan yew bekas perdana menteri singapura meninggal ..

makjemah lee kuan yew meninggal dunia makjemah com

bekas perdana menteri singapura meninggal dunia

gempar komandan pulapol meninggal dunia

makjemah pak mie penyelamat haiwan meninggal dunia makj..

punca lee kuan yew meninggal dunia

lelaki penyelamat haiwan penyelamat haiwan meninggal du..

lee kuan yew meninggal dunia

bekas perdana menteri singapura lee kuan yew meninggal ..

foto lee kuan yew ketika sakit dan ketika meninggal dun..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 325
Widget Aktif : 3,972
Banner Aktif : 7,165

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,479
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gambar 7 pelajar upm dipaksa b gel oleh sen..
  • 6 gambar kantoi gadis melayu tersebar di la..
  • senarai 10 jambatan tercantik di dunia
  • khasiat daun pandan yang korang tak tahu
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • fariz musa muka tak malu
  • kenapa wanita suka mendesah saat bersetubuh
  • mamat penyanyi yang ditahan positif dadah
  • video pembuli terima padah silap orang untu..
  • pengampunan diraja kes anwar sudah ada kepu..
  • gambar awek atau isteri korang macam ni tak
  • gambar gambar kanak kanak yang hidup bergel..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 7 things you need to know about depression
  • diari sedih seekor kucing
  • 27 kesan perbuatan zina
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)