Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

ROSNAH MOHD NOOR PELAKON POPULAR 80 AN MENINGGAL DUNIA 1352 hits  

ROSNAH MOHD NOOR PELAKON POPULAR 80 AN MENINGGAL DUNIA

Terdahulu mStar Online pada 27 Februari lalu pernah melaporkan Rosnah dimasukkan ke HKL apabila tulang pada bahagian paha kirinya patah akibat kesan komplikasi pelbagai penyakit termasuk kanser payudara yang dihadapinya sebelum ini. PELAKON popular tahun

Teruskan Membaca..



bekas panglima no 1 divisyen udara meninggal dunia di t..

anak pelakon popular muat naik foto bogel

bekas ketua keselamatan pas t ganu meninggal dunia

10 pilihan pelakon baru lelaki kacak popular 2014

bekas panglima no 1 divisyen udara meninggal dunia di t..

fatmawati caleg golkar muba meninggal dunia terkena ser..

pemain bola sepak di india meninggal dunia cedera tulan..

lelaki melecur teruk curi kabel tnb meninggal dunia

lelaki melecur teruk curi kabel tnb meninggal dunia

lelaki melecur teruk curi kabel tnb meninggal dunia

10 pilihan pelakon baru wanita popular 2014

comment on perlis needs an airport by noor mala shahar

mh17 ketibaan jenazah shaikh mohd noor lengkapkan senar..

mh17 ketibaan jenazah shaikh mohd noor lengkapkan senar..

hasrat shaikh mohd noor terima sedekah al fatihah selur..

hasrat shaikh mohd noor terima sedekah al fatihah selur..

mengenangmh17 jenazah shaikh mohd noor masih belum dise..

jenazah mangsa mh17 shaikh mohd noor bakal dikebumikan ..

keluarga shaikh mohd noor terus berharap

mh17 keluarga shaikh mohd noor lega jenazah dikenal pas..

mh17 keluarga shaikh mohd noor lega jenazahnya dikenal ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 653
Widget Aktif : 3,985
Banner Aktif : 6,609

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 860,383
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • akibat putus cinta wanita ini jadikan kfc r..
  • gadis tercantik dan popular di hong kong da..
  • mulia pemungut sampah tua ini dah selamatka..
  • permata yang hilang seni nafkah batin
  • 5 gangguan syaitan semasa solat
  • bekas teman lelaki dakwa dyana sofea dan za..
  • muhdalena wanita kes amuk di putrajaya melo..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj dan ci..
  • subhanallah 22 tempat yang sangat berwarna ..
  • macaron soap ameryllis gift idea
  • gambar comel anak wawa zainal dan ariel zaf..
  • vide0 yang di cari tengok dan nilai sebelum..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • diari sedih seekor kucing
  • wang bukanlah segalanya
  • tips nak jadi hotstufff
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kurang ajaran tak sesat
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)