Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Senibina Hebat Masjid Cologne Central 167 hits  

Gambar Senibina Hebat Masjid Cologne Central

Masjid Cologne Central yang kini dalam pembinanaan dikatakan bakal menjadi salah sebuah masjid terbesar di Eropah.Dibina dan diuruskan oleh Organisasi Muslim Jerman ia akan menjadi masjid utama central mosque di daerah Cologne Jerman.Namun masjid tersebut

Teruskan Membaca..



10 masjid yang terindah di dunia

masjid bandaraya kota kinabalu

masjid nabawi madinah

pukul pencuri tabung masjid sampai mati pengawal kesela..

pakar al quds perang pindah dari gaza ke area masjid al..

pertunjukkan 3d projection pada masjid sheikh zayed

kejam mayat bayi perempuan cukup sifat dijumpai dalam t..

masjid jadi tempat perlindungan mangsa banjir

masjid ubudiah kuala kangsar perak

jemaah solat zohor mati dihempap bumbung masjid

kejam pencuri duit tabung masjid dibelasah sampai mati

pukul pencuri tabung masjid sampai mati pengawal kesela..

pukul pencuri tabung masjid sampai mati pengawal kesela..

padah curi motosikal di masjid

penyamun musnah bank dengan bom hebat m sia

lakonan hebat mp dap kacau periuk kosong untuk publisit..

ciri ciri suami yang hebat

mesti tengok lelaki ini memboikot mcdonalds dengan cara..

suami hebat suami penyabar

orang yang hebat bertindak sebelum berkata dan dia berk..

set wanita hebat dgn gla complex




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 417
Widget Aktif : 3,907
Banner Aktif : 6,464

Domain Dibenarkan: 10,371
Jumlah Artikel : 808,393
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • budak lelaki 13 tahun jalin hubungan dengan..
  • wanita malam merdeka diminta tampil
  • jom lihat muzium kapal terbang di russia
  • manusia specis ini pun ada islam atau bukan..
  • panduan membuat e book 2 e book percuma lag..
  • cabaran 30 hari hari 16 siapa bagaimana say..
  • syura nafi bakal bercerai dengan suami
  • important tips for a great overseas vacatio..
  • bewokk hidup dok akan bertukor menjadi boye..
  • wakil rakyat kecam lagu negaraku di pawagam..
  • info grafik pasukan liga juara juara uefa 2..
  • selamat tinggal instagram

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • 7 things you need to know about depression
  • wang bukanlah segalanya

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • norainyusoff.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2807)   wanita (1826)   diari (1600)   produk (1328)   rojak (1211)   lelaki (1139)   berita (819)   ilmiah (799)   informasi (792)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (317)   review (300)   original (285)   hiburan (284)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (168)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (130)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (92)   servis (91)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)