Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tasha Manshahar Cuba Teka Lirik Dan Kord Gitar 3160 hits  

Tasha Manshahar Cuba Teka Lirik Dan Kord Gitar

Tasha Manshahar Cuba Teka Lirik Dan Kord GitarIntro C G Am FChord C Am F G .... C G Am FC AM Matamu redup bagai bayu F GJuga awan biru dilangitkuC GSenyummu seindah mentari AM FSelalu menerangi mimpi sepic o C AMCubalah cuba sayang teka F GSiapa yang bert

Teruskan Membaca..



lirik dan kord gitar bahagiamu deritaku hafiz

2 gambar cuba teka apa awek cun ni tengah buat

2 gambar cuba teka apa gadis cantik ini pegang

cuba teka siapa apek ini

pas calonkan azmin teka siapa paling gembira

kord gitar alif satar lagu melayu

2 gambar baek punya tongeng cuba teka sukan ape ni

tasha manshahar feat syed syamim selamat ulang tahun ci..

black ft rj si putih si merah lirik

erti feat zahid aku bangkit lirik

yuna langit lirik

hazama air mata di kuala lumpur lirik

lirik eyes nose lips taeyang

sudirman warisan lirik lagu

waris feat mark adam sampai bila lirik

lirik lengkap qasidah nabiyunna rasulullah klik sini

akim jika pedih lirik ost lagenda budak setan 3

lirik lagu hijab makes you beautiful by voice of men

liza hanim egoismu lirik ost maaf jika aku tak sempurna

w a r i s teruja hasil lirik runut bunyi

gerhana ska cinta feat altimet salam nabila huda sayang..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 446
Widget Aktif : 3,994
Banner Aktif : 6,408

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 812,081
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • lembu istimewa akhirnya mati
  • mas marah kecewa pesawatnya dituduh mendara..
  • 15 imbasan perkahwinan artis di sepanjang t..
  • apple bakal melancarkan ipad baru dan os x ..
  • tutorial lajukan 3g 4g bagi android phone g..
  • mini paceman adventure
  • throwback biological clock is ticking
  • saya cuma ringan ringan tak memipit pun
  • kuch2hotahu francais tauhu pertama di indon..
  • perodua axia adalah kembar perodua myvi
  • anak menteri kini bergelar duta
  • lelaki mengaku imam mahadi di tahan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kembali menjadi burung pipit
  • 7 things you need to know about depression
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)