Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Zivilia Aishiteru 2 Lirik Dan Kord 294 hits  

Zivilia Aishiteru 2 Lirik Dan Kord

Zivilia Aishiteru 2 Lirik Dan KordIntro Am D Em C DCBila cinta tak terbalasDJanji hanya tinggal janjiEmSakit hati yang ku rasaG CSekian lama ku menungguDSaat saat ku bersamamuEmDan kini aku kembaliAm DSiksa menanggung rinduAm DSemua sia siachorus C DAishi

Teruskan Membaca..



elizabeth tan knock knock lirik

lirik lagu yuna lautan ost lagenda budak setan 3

lirik lagu mi mi mi serebro

sarimah ibrahim feat simon j bailey you on my mind liri..

lirik lagu malaikat hazama

lirik andai ada bahagia fakhrul razi

lirik senyuman gelapmu fakhrul razi

rossa ayat ayat cinta lirik

qierra feat mark adam senyum lagi lirik

lirik the girl who can t break up the boy who can t lea..

lirik nafas pitahati

lirik cahaya dalam buta pitahati

lirik bintang biru kristal salju pitahati

lirik melayar pitahati

lirik kayuh semula hani zue ft fynn jamal

ntahsape2ntah kerja lirik

lirik awak kat mana taufik batisah

lirik oghe kito iwere ft dikir warriors

lirik peristiwa sofazr ft asfan rj

pak long demimu kasih lirik

lyrics lirik mamacita super junior




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 717
Widget Aktif : 3,966
Banner Aktif : 6,579

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,097
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..
  • video panas lelaki mirip ustaz azhar idrus ..
  • kelab lubang besar didominasi oleh pelajar ..
  • gambar terkini anak ariel zafril wawa zaina..
  • respon uai isu video yang tersebar mengaitk..
  • inilah dia pondan tercantik di dunia
  • gempar ustaz azhar idrus pun jadi mangsa fi..
  • video ustaz azhar idrus atas katil pula bak..
  • 7 gambar pengorbanan seorang jurukamera
  • bikini boomz
  • gambar jelita nazeera kekasih baru jep sepa..
  • apakah rahsia nasha aziz kekal muda dan men..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • aku penganggur
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • kangkung dan risikonya
  • kurang ajaran tak sesat
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • cerita semalam hot spring kah
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)