Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Soalan Temuduga Panduan Tips HLP CBBPTB 2014 956 hits  

Soalan Temuduga Panduan Tips HLP CBBPTB 2014

Assalamualaikum.. Alhamdulillah. Senarai layak temuduga HLP CBBPTB tahun 2014 dah pun keluar. Dan kalau tak silap interview bermula awal September kan? Tahniah kepada yang tersenarai!Dah ramai yang emel xkurang juga yang tinggalkan komen untuk contoh Prop

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 336
Widget Aktif : 3,911
Banner Aktif : 6,849

Domain Dibenarkan: 10,760
Jumlah Artikel : 963,470
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • heboh gambar lelaki buat projek dengan ikan..
  • video berebut pam minyak sampai sanggup lan..
  • fesyen gaun paras peha maya karin
  • bercinta 21 tahun elton john kahwini teman ..
  • kate upton wanita paling s3ksi 2014
  • keja gila jual isteri demi mendapatkan proj..
  • makjemah video lelaki ini selamat walaupun ..
  • nazri aziz ada perjanjian apa sampai setuju..
  • respon rosyam nor permohonan terbuka hamley..
  • doktor dihukum kerana selfie di dewan bedah
  • fatin liyana terima anugerah tokoh srikandi..
  • baby keluar dari mana

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • cinta vs materialistik
  • di tubir bibir mataku
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • 7 things you need to know about depression
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • dilagebu.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2875)   wanita (1889)   diari (1632)   produk (1329)   rojak (1251)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (818)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (370)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (140)   teknologi (126)   art (122)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (71)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)