Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Badan cantik dalam masa 30 hari 408 hits  

Badan cantik dalam masa 30 hari

schedule squat untuk 30hariberangan nak jadi macam Miranda Kerr Heyss gergous wah tajuk macam nak jual ubat jamu2 kurus ubat sapu ajaib je kan..tapi isi entry lain!entri kali ni tentang CABARAN SQUAT 30 HARI!!actually aku dapat tahu cabaran ni dari instag

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 343
Widget Aktif : 3,909
Banner Aktif : 6,841

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 957,536
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • punca harimau malaya longlai 20 minit terak..
  • pengakuan gadis 18 tahun dipakai bapa sendi..
  • 5 wajah seiras selebriti malaysia
  • pemain thailand jersi nombor 7 jadi kegilaa..
  • gadis berusia 14 tahun dipaksa minum arak s..
  • gambar isteri tinggalkan suami dan kekasih ..
  • gambar terbaru hetty sarlene bersama lelaki..
  • kek harijadi yang secara terang terangan me..
  • vitamin c
  • kejam gadis di bunuh dan kulit muka disiat
  • pemain thailand jersi nombor 7 jadi kegilaa..
  • giveaway hello from canada

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • never date a person who
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • tanda orang sayang dekat kita
  • tupperware puasa
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • wang bukanlah segalanya

  • wajib lawat :

  • neslopanas.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)