Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Badan cantik dalam masa 30 hari 395 hits  

Badan cantik dalam masa 30 hari

schedule squat untuk 30hariberangan nak jadi macam Miranda Kerr Heyss gergous wah tajuk macam nak jual ubat jamu2 kurus ubat sapu ajaib je kan..tapi isi entry lain!entri kali ni tentang CABARAN SQUAT 30 HARI!!actually aku dapat tahu cabaran ni dari instag

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 374
Widget Aktif : 3,916
Banner Aktif : 6,780

Domain Dibenarkan: 10,696
Jumlah Artikel : 918,987
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • rakaman video kuda terbang kelihatan selepa..
  • kepala dalam plastik sampah
  • tun mahathir bikin pemimpin umno cacing kep..
  • 9 orang paling berkuasa di dunia 2014
  • handsome nampak nak jumpa siapa
  • 8 gambar kanak kanak lelaki ini menjadi iko..
  • penjelasan eina azman parking kereta di pet..
  • eksport kereta proton terus menurun
  • comment on pendapatan affiliate getok ubi s..
  • wanita ini hadapi masalah teruk dalam rumah..
  • kalender tarikh cuti umum 2015
  • congo bars addicted

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • spisis kawan yang femes
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • hati itu umpama gelas
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai

  • wajib lawat :

  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2862)   wanita (1869)   diari (1621)   produk (1329)   rojak (1238)   lelaki (1167)   berita (865)   informasi (815)   ilmiah (815)   bisnes (556)   santai (505)   agama (367)   pelik (351)   politik (323)   hiburan (303)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (184)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (178)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (136)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)