Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Badan cantik dalam masa 30 hari 540 hits  

Badan cantik dalam masa 30 hari

schedule squat untuk 30hariberangan nak jadi macam Miranda Kerr Heyss gergous wah tajuk macam nak jual ubat jamu2 kurus ubat sapu ajaib je kan..tapi isi entry lain!entri kali ni tentang CABARAN SQUAT 30 HARI!!actually aku dapat tahu cabaran ni dari instag

Teruskan Membaca..



kerajaan kutip gst rm922 juta dalam 22 hari

sakura candy kemam kemam dah boleh cantik luar dan dala..

mahu turun 30 kilogram berat badan abam bocey

lelaki ketagih pakai seluar dalam baru setiap hari

abam bocey mahu turun berat badan 30 kilogram

buat macam macam bisnes dalam satu masa bagus ke

cara cara nak putihkan ketiak yang hitam celah peha dal..

lelaki ketagih pakai seluar dalam baru setiap hari

abam bocey azam turun 30 kilogram berat badan

abam bocey mahu turun 30 kilogram berat badan

demi hari kartini cewek cantik ini touring malang jepar..

kerajaan kutip gst rm922 juta dalam tempoh 22 hari

abam bocey mahu turun 30 kilogram berat badan

astro bakal tergugat dalam masa beberapa tahun lagi

abam bocey mahu turun 30 kilogram berat badan

kerajaan kutip gst rm922 juta dalam tempoh 22 hari

hampir muflis kerana ketagih pakai seluar dalam baru pa..

abam bocey mahu turun berat badan 30 kilogram

hari bumi 2015 masa untuk kita memimpin

penyakit misteri bunuh 18 pesakit dalam masa 24 jam

youtube sayangi dirimu hit 70k dalam 6 hari




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 521
Widget Aktif : 4,037
Banner Aktif : 7,224

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,140,178
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • wajah jelas model dari sabah dedah dada di ..
  • model cute majalah p layboy ini punyai mina..
  • abang selimut cuba selamat gadis
  • perubahan honda dalam 65 tahun
  • iklan galaxy s6 penuh aksi macam tengah ten..
  • foto hangat artis indon cita citata terseba..
  • besar bangat dik ooi
  • sayu cikgu putus hujung jari 3 gambar
  • percubaan ke 17 membuahkan hasil
  • video pakcik tua di tendang dengan kejam
  • punca sebenar lelaki tendang orang tua deng..
  • memasak pun ada adab tau

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • monolog rasa
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kangkung dan risikonya
  • tips balik kampung dengan selamat
  • wang bukanlah segalanya
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • super duper cute
  • ciri ciri wanita solehah
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)