Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Badan cantik dalam masa 30 hari 467 hits  

Badan cantik dalam masa 30 hari

schedule squat untuk 30hariberangan nak jadi macam Miranda Kerr Heyss gergous wah tajuk macam nak jual ubat jamu2 kurus ubat sapu ajaib je kan..tapi isi entry lain!entri kali ni tentang CABARAN SQUAT 30 HARI!!actually aku dapat tahu cabaran ni dari instag

Teruskan Membaca..



wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

instagram membolehkan gambar dipertontonkan dalam bentu..

video gadis cantik jadi mangsa kerakusan lelaki tua dal..

nano centa badan segar bertenaga kulit cantik awet muda

kemalangan ngeri bayi lima hari antara empat sekeluarga..

lufya mula bertudung sambut hari lahir yang ke 30

gambar ibu dibelasah anak sendiri 30 kali setiap hari

kenapa isteri boleh buat banyak kerja rumah dalam satu ..

surau alislah di kajang bakal diroboh dalam masa 30 har..

jerawat dan jeragat hilang dalam masa 14 hari

pelik model cantik ini rayakan hari valentine bersama k..

pelik model cantik ini rayakan hari valentine bersama k..

video gadis cantik jadi mangsa kerakusan lelaki tua dal..

aksi separuh bogel itu kesilapan masa belum matang amma..

tunetalk memulakan perkhidmatan 4g lte terhad kepada se..

acc 2015 fadhil gah menang emas ujian masa individu

30 wasiat imam syafie sebagai pegangan

30 jenis salam orang malaysia

10 teknologi hijau untuk masa depan

pendedahan datuk lee chong wei ramai pemain tunggu masa..

bina blog sendiri dalam masa 5 minit




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 462
Widget Aktif : 3,993
Banner Aktif : 7,104

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,077,555
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • anak tan sri ditemui rentung dalam kereta
  • is john cena dead wwe superstar reportedly ..
  • sentuh punggung dua kali bangla dipenjara 1..
  • punca gadis dipukul dan dib gelkan kemudian..
  • bagaimana nak buat wifi booster murah sendi..
  • siapa dia apa dia kata polis tak ambil tind..
  • mh370 special tv slot to show government s ..
  • fakta menarik tentang lelaki yang perlu dik..
  • presiden pas nak tunggu ada yang mati dulu ..
  • ada apa dengan blogger dan dslr
  • gadis cantik seperti bidadari ini menggempa..
  • papiss cisse accepts spitting charge faces ..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • tips balik kampung dengan selamat
  • skandal pejabat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • di tubir bibir mataku
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)