Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Badan cantik dalam masa 30 hari 391 hits  

Badan cantik dalam masa 30 hari

schedule squat untuk 30hariberangan nak jadi macam Miranda Kerr Heyss gergous wah tajuk macam nak jual ubat jamu2 kurus ubat sapu ajaib je kan..tapi isi entry lain!entri kali ni tentang CABARAN SQUAT 30 HARI!!actually aku dapat tahu cabaran ni dari instag

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 191
Widget Aktif : 3,977
Banner Aktif : 6,684

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 911,129
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • budak zaman sekarang kecik kecik dah pandai
  • benarkah nad zainal bercinta dengan remi is..
  • wanita ini jadi mangsa nafsu serakah pembal..
  • foto wajah terkini syella kamaruddin semaki..
  • senjata buatan sendiri free syrian army 18 ..
  • pembantu rumah paling perfect di dunia
  • 19 gambar isteri datuk terlajak laris nur s..
  • pemandu teksi tampar wanita sampai pecah bi..
  • foto wajah terkini syella kamaruddin semaki..
  • lobak merah untuk kulit dan badan yang lang..
  • gambar syella kamarudin yang tidak pernah a..
  • awet muda dengan firmax 3

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cerita semalam hot spring kah
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • di tubir bibir mataku
  • supermummy - miza harun
  • islam itu indah
  • hati itu umpama gelas
  • wang bukanlah segalanya
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • autapunyacerita.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)