Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Badan cantik dalam masa 30 hari 552 hits  

Badan cantik dalam masa 30 hari

schedule squat untuk 30hariberangan nak jadi macam Miranda Kerr Heyss gergous wah tajuk macam nak jual ubat jamu2 kurus ubat sapu ajaib je kan..tapi isi entry lain!entri kali ni tentang CABARAN SQUAT 30 HARI!!actually aku dapat tahu cabaran ni dari instag

Teruskan Membaca..



siaran langsung akad nikah fahrin ahmad 9 30 pagi hari ..

gadis cantik ini ambil masa 4 thn untuk buang tato di w..

gadis cantik ini ambil masa 4 thn untuk buang tato di w..

siaran langsung akad nikah fahrin ahmad 9 30 pagi hari ..

cabaran 30 hari hari ke 4 buku kegemaran

cara cepat turunkan berat badan dalam 2 minggu dengan a..

pembantu pengadil bola sepak punyai tubuh badan paling ..

gadis cantik ini ambil masa 4 thn untuk buang tato di w..

makjemah gadis cantik ini ambil masa 4 thn untuk buang ..

hakikatnya pas hari ini sokong dalam diam

jana pendapatan tanpa modal sebagai agen dropship dan t..

gara gara iklan tidak senonoh ini 517 kemalangan berlak..

comment on bagimana menghasilkan logo dalam masa 60saat..

abam bocey mahu turun berat badan 30 kilogram

abam bocey mahu turun 30 kilogram berat badan

6 kg dalam masa 3 bulan dengan dua senaman

cabaran 30 hari sesuatu yang menguatkan anda

pembantu pengadil bola sepak punyai tubuh badan paling ..

wanita sesat dalam hutan terpaksa minum susu badan send..

wanita sesat dalam hutan terpaksa minum susu badan untu..

inilah tasik cantik tetapi yang paling bahaya di muka b..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 98
Widget Aktif : 3,306
Banner Aktif : 7,954

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,632
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • bahaya ajinomoto
  • skandal pejabat
  • emak abah opah dan atuk
  • kahwin muda girls only
  • tanda tanda kanser payudara
  • tupperware puasa
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)