Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Badan cantik dalam masa 30 hari 560 hits  

Badan cantik dalam masa 30 hari

schedule squat untuk 30hariberangan nak jadi macam Miranda Kerr Heyss gergous wah tajuk macam nak jual ubat jamu2 kurus ubat sapu ajaib je kan..tapi isi entry lain!entri kali ni tentang CABARAN SQUAT 30 HARI!!actually aku dapat tahu cabaran ni dari instag

Teruskan Membaca..



comment on bagimana menghasilkan logo dalam masa 60saat..

makjemah gadis cantik ini ambil masa 4 thn untuk buang ..

pembantu pengadil bola sepak punyai tubuh badan paling ..

5 gambar bayi tujuh hari mati akibat lemas dalam pam ta..

cara cepat turunkan berat badan dalam 2 minggu dengan a..

6 kg dalam masa 3 bulan dengan dua senaman

gadis cantik ini ambil masa 4 thn untuk buang tato di w..

gadis cantik ini ambil masa 4 thn untuk buang tato di w..

cabaran 30 hari sesuatu yang menguatkan anda

hakikatnya pas hari ini sokong dalam diam

cabaran 30 hari hari ke 4 buku kegemaran

siaran langsung akad nikah fahrin ahmad 9 30 pagi hari ..

gara gara iklan tidak senonoh ini 517 kemalangan berlak..

siaran langsung akad nikah fahrin ahmad 9 30 pagi hari ..

pembantu pengadil bola sepak punyai tubuh badan paling ..

gadis cantik ini ambil masa 4 thn untuk buang tato di w..

wanita sesat dalam hutan terpaksa minum susu badan send..

wanita sesat dalam hutan terpaksa minum susu badan untu..

30 kategori blog harus diketahui

jawapan paling sengal wtf dari yahoo answer 30 gambar

kehamilan trimester ketiga minggu 30 masuk 7 bulan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 132
Widget Aktif : 3,296
Banner Aktif : 7,964

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • hati itu umpama gelas
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • tanda orang sayang dekat kita
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • taman di dalam shoping mall
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • kujie2.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)