Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Badan cantik dalam masa 30 hari 373 hits  

Badan cantik dalam masa 30 hari

schedule squat untuk 30hariberangan nak jadi macam Miranda Kerr Heyss gergous wah tajuk macam nak jual ubat jamu2 kurus ubat sapu ajaib je kan..tapi isi entry lain!entri kali ni tentang CABARAN SQUAT 30 HARI!!actually aku dapat tahu cabaran ni dari instag

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 407
Widget Aktif : 3,963
Banner Aktif : 6,631

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 873,078
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • artis pertama malaysia bakal mempunyai ranc..
  • berpesta tangkap lampam timbul serah diri
  • sayu punca kanak kanak temui ajal terjerut ..
  • pelik gambar mayat puteri diana meninggal d..
  • penjelasan ustaz zaharuddin zakat tak ikut ..
  • lihat apa yang terjadi bila minta sedekah b..
  • video polis trafik dilanggar kereta di jala..
  • body slim faradhiya idaman setiap wanita
  • biskut bertemakan filem frozen kelihatan in..
  • liwatii kenapa peguam islam takut bela anwa..
  • kejohanan aff kebimbangan dollah jadi nyata
  • resipi ringkas ikan bilis goreng cili padi

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • rahsia label pada buah buahan
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • taman di dalam shoping mall
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • wang bukanlah segalanya
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)