Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

4 JENIS SUSU DUMEX TERCEMAR 1617 hits  

4 JENIS SUSU DUMEX TERCEMAR

Salam Danone Dumex Malaysia Danone Dumex menarik balik empat produk keluarannya daripada pasaran tempatan kerana dikhuatiri mengandungi bahan tercemar.Langkah berjaga jaga itu diambil berdasarkan maklumat daripada pengeluar produk tenusu New Zealand Fonte

Teruskan Membaca..



4 jenis produk hot demand musim perayaan

4 jenis butik baju kurung pilihan anda

ustazah jenis apa macam ni

tambah susu ibu hanya dengan alfalfa dan ostematrix

susu segar

emmy s beauty sabun susu kambing asli untuk kulit bersi..

hubungan emosi dalam penyusuan susu ibu

set ibu menyusu tips kekalkan penghasilan susu ibu

resepi biskut arab susu

tips mengatasi bayi tersedak susu

sabun susu beras kolagen asantee

kek susu stim

punca susu kering sepanjang berpuasa

sudut pengetahuan jom amalkan doa tambah susu ibu

kandungan dan manfaat susu kambing

tak nak hisap susu botol

biskut marbel susu cappocino

susu banyak ketika berpuasa

manfaat buah tembikai susu

review beza rasa antara jenama susu coklat

biskut arab susu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 383
Widget Aktif : 3,906
Banner Aktif : 6,196

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 765,850
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • mazidul akmal mungkin lumpuh seumur hidup
  • berhala tertinggi di dunia dubai
  • awek cun ukraine kantoi curi maskara milik ..
  • surat kanak kanak bernama nia untuk allah s..
  • punca pesawat transasia airways ge222 terhe..
  • playstation 4 berwarna putih akan ditawarka..
  • video amalan sedekah selamatkan nyawa lelak..
  • poems of the heart
  • menang peraduan dari pixy malaysia
  • ingatkan blog senyap
  • 5 gambar anak pertama scha al yahya dan awa..
  • 7 rahsia buat orang suka kat kita

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • cinta vs materialistik
  • kembali menjadi burung pipit
  • tanda tanda kanser payudara
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)