Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

4 JENIS SUSU DUMEX TERCEMAR 1714 hits  

4 JENIS SUSU DUMEX TERCEMAR

Salam Danone Dumex Malaysia Danone Dumex menarik balik empat produk keluarannya daripada pasaran tempatan kerana dikhuatiri mengandungi bahan tercemar.Langkah berjaga jaga itu diambil berdasarkan maklumat daripada pengeluar produk tenusu New Zealand Fonte

Teruskan Membaca..



jenis epal tercemar disita di sarawak

epal jenis gala dan granny smith dari as tercemar ada d..

epal jenis gala dan granny smith dari as tercemar

epal jenis gala granny smith disekat masuk ke malaysia

awas pada yang dah makan epal jenis ni anda dalam bahay..

kenapa zizan di halang dari tandatangan sebarang jenis ..

dua jenis epal disekat masuk ke malaysia

ketahui kenapa epal jenis gala granny smith disekat mas..

punca epal jenis gala dan granny smith disekat masuk ke..

makjemah epal jenis gala granny smith disekat masuk ke ..

kenapa zizan di halang dari tandatangan sebarang jenis ..

listeriosis semua jenis epal import akan dikaji

awas pada yang dah makan epal jenis ni anda dalam bahay..

kemasukan epal jenis gala granny disekat

elakkan 5 jenis noda hati yang jarang kita sedari

dua jenis epal amerika disekat masuk malaysia kerana ad..

awas pada yang dah makan epal jenis ni anda dalam bahay..

8 sikap wanita berdasarkan jenis bra yang selalu dipaka..

jenis jenis pelajar di ipta

layari cloudhax com untuk pencarian segala jenis perkhi..

pelbagai jenis iklan di laman web




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 424
Widget Aktif : 3,965
Banner Aktif : 6,996

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,016,578
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kekasih baru hazama genervie kam kini dalam..
  • subhanallah doktor rawat tuan guru nik aziz..
  • luahan sebak zamani slam ketika sidang medi..
  • anak cerita bagaimana cara didikan nik aziz..
  • gambar koleksi pakaian pramugari yang klasi..
  • tengku ampuan tua terengganu tengku intan z..
  • pemeriksaan badan dirakam sepenuhnya
  • sari yanti tolak tawaran cerita hantu
  • gadis melayu hilang harga diri buang tabiat..
  • tahniah lisa surihani kini hamil anak perta..
  • bunga ungu terang
  • nostalgia kisah cnita dato siti dan zamani

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • kurang ajaran tak sesat
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • di tubir bibir mataku
  • audit diri mencari cinta pencipta

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • azuraanisalaim.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)