Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

4 JENIS SUSU DUMEX TERCEMAR 1643 hits  

4 JENIS SUSU DUMEX TERCEMAR

Salam Danone Dumex Malaysia Danone Dumex menarik balik empat produk keluarannya daripada pasaran tempatan kerana dikhuatiri mengandungi bahan tercemar.Langkah berjaga jaga itu diambil berdasarkan maklumat daripada pengeluar produk tenusu New Zealand Fonte

Teruskan Membaca..



ustazah jenis apa macam ni

kebaikan minum susu

pengusuan susu badan perlu tak berpantang

tambah susu ibu dengan umma lacto

video proses pengeluaran susu ibu

lima langkah penting membersihkan botol susu

botol susu thermos universal kidz

produk susu kambing minuman sunnah

penyediaan susu perahan

bayi berusia 3 minggu boleh memegang botol susu sendiri

11 tip penyusuan susu ibu yang kita perlu tahu

rahsia terbesar banyakkan susu badan dari segi pemakana..

tips mudah banyakkan susu badan

oat membantu menambah susu ibu resepi bubur oat ayam

kelebihan nutrisi susu kambing

susu kambing vs susu lembu

4 jenis aliran pendapatan yang perlu dicipta untuk menc..

susu debu suffy goat milk formula istimewa

10 jenis solat yang tidak diterima allah

ayah jenis apakah ini

inilah 13 manfaat tanaman kangkung sebagai obat aneka m..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 668
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 6,343

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 795,716
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pecah rahsia saya cuma tukar agama tidak tu..
  • warga singapura merompak subsidi rakyat mal..
  • gadis melayu buat maksiat di malam merdeka
  • pengarah drama dedah perangai sebenar rita ..
  • kisah pengalaman memandikan jenazah mh17
  • gadis malam merdeka mangsa nafsu diminta ta..
  • cina pkr kutuk anwar melayu yang biadab akh..
  • warga indonesia solat di mrt
  • jdt supporter put behind bars for seven day..
  • autoshow 3 hari berturut turut
  • hiburan 4 gambar kereta mewah milik eina az..
  • 5 sebab utama kenapa perlunya bersarapan pa..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • tanda tanda kanser payudara
  • kahwin muda girls only
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mykarya.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)