Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Tingkatkan Like Facebook Untuk Blogger 158 hits  

Cara Tingkatkan Like Facebook Untuk Blogger

Sebelum ni aku pernah pasang Script Like Facebook di blog aku.. Memang menaik jugak like tu.. Tapi aku dah buang sebab yang tu tak berapa bagus kalau pertama kali datang dekat blog aku tu bagus la tiba2 dia tak perasan like page facebook aku.. Kalau kali

Teruskan Membaca..



cara pantas tingkatkan like facebook fanpage anda

tutorial cara expand widget template terbaru penting un..

cara mudah tingkatkan like dan share

cara logout facebook dari jarak jauh

cara pantas tingkatkan like facebook fanpage anda

cara tingkatkan metabolisma untuk bakar lebih banyak le..

blogger umno ditahan kerana ugut bunuh mb kedah di face..

cara logout facebook dari jarak jauh

cara pantas tingkatkan like facebook fanpage anda

waspada dengan akaun facebook palsu tawar kerja

waspada dengan akaun facebook palsu tawar kerja

banduan guna facebook untuk mengurat

gambar terbaru ekin dan mawi jadi kutukan peminat di fa..

lebih 3 bilion interaksi berlaku di facebook berkaitan ..

facebook sheikh faisal vs hasan malek kpdnkk sahkan kem..

bohsia jual badan rm10 hanya di facebook

ketua eksekutif ebay paypal letak jawatan untuk sertai ..

30 manusia lucu tapi gila di facebook

asal gaza kena serang boikot mc donalds dan nestle goog..

facebook rasmi

kenal lewat facebook wanita ini berhubungan intim denga..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 841
Widget Aktif : 3,965
Banner Aktif : 6,135

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 762,985
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • tragis gambar punca gadis maut kepala terse..
  • berita terkini pemberontak pro russia temba..
  • gambar lubang pengakhiran dunia muncul di r..
  • tahniah gambar scha al yahya selamat lahirk..
  • bahana gelora noda bekas isteri
  • lagi kes semacam sudah beri bayangan traged..
  • sniper brigade izzudin al qassam menembak t..
  • rachel maryam pemimpin zalim muncul dengan ..
  • awas taktik kotor penjenayah sebarkan
  • adakah ini sebab mh17 ditembak
  • mh17 gambar2 ketibaan mayat mangsa di eindh..
  • japan inc now exporting weapons

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • puisi terakhir imam syafie
  • taman di dalam shoping mall
  • kawan tapi lebih dari mesra
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • afiqmahadhir.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)