Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Tingkatkan Like Facebook Untuk Blogger 207 hits  

Cara Tingkatkan Like Facebook Untuk Blogger

Sebelum ni aku pernah pasang Script Like Facebook di blog aku.. Memang menaik jugak like tu.. Tapi aku dah buang sebab yang tu tak berapa bagus kalau pertama kali datang dekat blog aku tu bagus la tiba2 dia tak perasan like page facebook aku.. Kalau kali

Teruskan Membaca..



new facebook popup like box widget for blogger blog

cara pasang facebook page plugin dalam blog

facebook page plugin menggantikan facebook like box

tutorial hack facebook like

cara untuk logout facebook messenger

cara untuk mengelakkan dari spam di facebook

tips dapatkan like fan page facebook

cara viralkan status facebook

cara guna addmefast dapatkan beribu like di facebook pa..

cara kupas oren ini jadi viral di facebook

simbol asc 2013 facebook

seni tulisan ascii facebook

simbol chat facebook asc

big emo creator di facebook

bila hasrul hassan buat cabaran profile picture di face..

how to make money online on facebook

kisah benar saya sudah tiduri 30 lelaki kenalan faceboo..

perh siswi usm berani buat pengakuan gila bf ajar buat ..

fan facebook kedai mykad smart shopper

masyaallah demi cinta sanggup gadaikan maruah kat laman..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 187
Widget Aktif : 3,943
Banner Aktif : 7,194

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,106,290
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • pensyarah kantoi dengan dua gadis bawah umu..
  • yatt akui insaf dan muhasabah diri di syria
  • foto busana ketat eina azman yang tembus pa..
  • 2 gambar awal asari kemalangan kereta bmw 6..
  • nampak garisan bra peminat tegur diana dani..
  • gadis rakam video lelaki melancap di perhen..
  • awal sempat hubungi isterinya scha alyahya ..
  • sedih luahan hati ibu apabila anak dihina k..
  • kain pelikat 2015
  • kontroversi lagi emma fatima sindir sultan ..
  • lagi foto terkini awal ashaari terlantar di..
  • keadaan terkini awal asaari

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • tips nak jadi hotstufff
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • blog spammers sudah bijak
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • emak abah opah dan atuk
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • hati itu umpama gelas
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)