Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Tingkatkan Like Facebook Untuk Blogger 176 hits  

Cara Tingkatkan Like Facebook Untuk Blogger

Sebelum ni aku pernah pasang Script Like Facebook di blog aku.. Memang menaik jugak like tu.. Tapi aku dah buang sebab yang tu tak berapa bagus kalau pertama kali datang dekat blog aku tu bagus la tiba2 dia tak perasan like page facebook aku.. Kalau kali

Teruskan Membaca..



bagaimana cara dapatkan jobs dari advertorial my untuk ..

cara promosi di facebook profile

makanan tinggi zat besi cara tingkatkan hb rendah ibu h..

info berguna cara memadamkan akaun facebook orang yang ..

video tutorial cara tingkatkan keselamatan pada folder ..

ini kaedah cara memadamkan akaun facebook orang telah m..

tutorial cara membuat fan page di facebook

comment on cara remaja menghasilkan wang saku by blogge..

letak like button facebook dalam blog

up status di facebook pentingkah like dan komen diterim..

tukar pengunjung blog menjadi like fanpage facebook

remaja bangga kongsi facebook ambil dadah untuk goyang

bekas pekerja hotel didakwa terbit penerbitan menghasut..

facebook kena block di sekolah

mesti tengok remaja bangga telan pil untuk goyang sebar..

membongkar siapa mark zuckerberg pemilik facebook

khidmat pelanggan maybank kena troll di facebook dan tw..

facebook palsu guna nama kerabat diraja pahang

ada apa dengan facebook messenger

khidmat pelanggan maybank kena troll di facebook dan tw..

update status bisnes facebook biar gempak




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 468
Widget Aktif : 3,982
Banner Aktif : 6,388

Domain Dibenarkan: 10,370
Jumlah Artikel : 805,484
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video kapal terbang taiwan ge222 terhempas
  • amyra rosli lambat laun orang akan tahu
  • anda pasti terkejut melihat pakcik tua ini ..
  • cara baru cabut gigi guna rocket
  • airasia tawar tiket 51 sen sempena hari mal..
  • video kompilasi cubaan merasuah polis trafi..
  • polis malaysia indonesia ketahui misteri ke..
  • sungai sembilang seaside
  • santai foto edisi tengok bebetul bandar bar..
  • fiffy natasya nikah 14 hari lagi
  • pop culture characters unique art by ben ch..
  • job vacancies 2014 at keretapi tanah melayu..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • kangkung dan risikonya
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan

  • wajib lawat :

  • usrah.my
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • islamic-educations.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2807)   wanita (1826)   diari (1600)   produk (1328)   rojak (1211)   lelaki (1139)   berita (819)   ilmiah (799)   informasi (792)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (317)   review (300)   original (285)   hiburan (284)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (178)   tutorial (168)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (130)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (99)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (92)   servis (91)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)