Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Tingkatkan Like Facebook Untuk Blogger 178 hits  

Cara Tingkatkan Like Facebook Untuk Blogger

Sebelum ni aku pernah pasang Script Like Facebook di blog aku.. Memang menaik jugak like tu.. Tapi aku dah buang sebab yang tu tak berapa bagus kalau pertama kali datang dekat blog aku tu bagus la tiba2 dia tak perasan like page facebook aku.. Kalau kali

Teruskan Membaca..



7 cara tarik like facebook page yang sempoi tapi power

2 teknik mudah percuma tingkatkan facebook like

bila lelaki sanggup membujang ini mendapat 19 628 like ..

cara membuat template di blogger

alvin tan blogger seks cabar pm zahid hamidi kpn di fac..

padah hina polis di facebook

tutorial cara untuk membuat blog baru dalam blogger

cara menjual produk di facebook atau blog

tutorial cara untuk back up template dalam blogger

blogrcart mukabuku blogger e commerce template facebook..

kisah lelaki sanggup membujang ini mendapat 19 628 like..

sepupuku seorang pomen yang putus tunang dapat tertingg..

kisah lelaki sanggup membujang ini mendapat 19 628 like..

kisah lelaki sanggup membujang ini mendapat 19 628 like..

blogrcart mukabuku blogger e commerce template facebook..

cara mudah muat turun video facebook

tutorial cara buang atau hide navbar dalam blogger

cara memback up template blogger

khabar angin pengguna facebook kena bayar 2 99 sebulan ..

kisah benar pasangan suami isteri tawar hati kembali ba..

kisah benar pasangan suami isteri tawar hati kembali ba..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 383
Widget Aktif : 4,011
Banner Aktif : 6,456

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 811,512
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • satu lagi prk bekas mb selangor letak jawat..
  • di poland terdapat rumah paling sempit di d..
  • kejam video kisah 3 lelaki beruniform r0gol..
  • neelofa malu kerana apa
  • perkara halal paling di benci allah s w t
  • 7 punca utama mengapa ambulan selalu lewat
  • idaera cupcakes di pasar tani stadium melaw..
  • 2 gambar neelofa bertudung hanya pakai legg..
  • gempar pasangan artis veteran kantoi melemp..
  • hadi dimalukan depan pejabat pas oleh ngo p..
  • kisah teksi di klia2
  • padan muka blog penipu sudah ku sekat

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • wang bukanlah segalanya
  • cinta vs materialistik
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan

  • wajib lawat :

  • helloatika.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)