Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Tingkatkan Like Facebook Untuk Blogger 162 hits  

Cara Tingkatkan Like Facebook Untuk Blogger

Sebelum ni aku pernah pasang Script Like Facebook di blog aku.. Memang menaik jugak like tu.. Tapi aku dah buang sebab yang tu tak berapa bagus kalau pertama kali datang dekat blog aku tu bagus la tiba2 dia tak perasan like page facebook aku.. Kalau kali

Teruskan Membaca..



blogger umno ditahan kerana ugut bunuh mb kedah di face..

cara logout facebook dari jarak jauh

cara pantas tingkatkan like facebook fanpage anda

cara pantas tingkatkan like facebook fanpage anda

cara pantas tingkatkan like facebook fanpage anda

hati2 bila anda upload foto2 anda di facebook jangan ja..

update terkini mh17 live dari facebook twitter

status facebook memalukan nahas mh17 disangka mh370

siti nurhaliza kesal ada pihak plagiat facebook namanya..

berita finaz yunus memfitnah abby abadi di facebook

facebook pramugari mh17 dihujani pertanyaan dan doa rak..

gempar aksi panas dalam pejabat siak tersebar di facebo..

pemilik kereta difitnah di facebook gara gara gambar in..

lucu laporan lelaki bunuh diri di facebook the malaysia..

kiki wanita mengamuk nafi mohon maaf melalui facebook i..

kutuk rakyat palestin di facebook ada individu menyamar..

raisyyah rania yeap punya facebook instagram dan blogsp..

apology on facebook was done by hackers says kiki cdm25

posting penumpang mh17 mula viral di facebook

mh17 status facebook terakhir tiga beranak sebelum maut

orang rusia dikesan guna facebook mangsa nahas mh17




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 182
Widget Aktif : 3,857
Banner Aktif : 6,255

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,696
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar dan video kelembikan tentera israel ..
  • meletup foto lucah terbaru artis malaysia
  • gambar haiwan haiwan lucu yang di ambil tep..
  • cara nak mengelakkan tetamu guna gadget ket..
  • lelaki terselamat selepas terperangkap 103 ..
  • dibuang keluarga kerana peluk islam
  • israel akui kehebatan pejuang hamas
  • tanyalah ustaz ayat mengubat batuk
  • takat lebur emas
  • filem lucah untuk ulama pas pro umno
  • selamat hari raya
  • tentera israel dipecat kerana takut dengan ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • 12 golongan yang termasuk didoakan oleh par..
  • tanda tanda kanser payudara
  • tips balik kampung dengan selamat
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)