Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Tingkatkan Like Facebook Untuk Blogger 171 hits  

Cara Tingkatkan Like Facebook Untuk Blogger

Sebelum ni aku pernah pasang Script Like Facebook di blog aku.. Memang menaik jugak like tu.. Tapi aku dah buang sebab yang tu tak berapa bagus kalau pertama kali datang dekat blog aku tu bagus la tiba2 dia tak perasan like page facebook aku.. Kalau kali

Teruskan Membaca..



facebook popup like box awesome responsive lightweight ..

tutorial cara meletakkan facebook like fanpage pop up

cara pantas tingkatkan like facebook fanpage anda

indonesia public figure rss facebook widget

widget rss facebook generator

indonesia product rss facebook widget

hati2 semua kewujudan group facebook yang mensasarkan g..

hati2 semua kewujudan group facebook yang mensasarkan g..

mencetak e mel facebook 0 setahun tempoh pantang bersal..

facebook versi bahaso kampung pusa

keluar dah ostad dan ostazah facebook

awas facebook messenger tidak menjaga privasi pengguna

isteri pramugara mh17 kongsi memori di laman facebook

comment on upload gambar seksi di facebook yana samsudi..

kesan buruk pada kita apabila facebook membeli whatsapp

aksi panas di facebook tersebar siapa datin sri linda

video mahasiswi diaibkan oleh rakan lelaki di facebook

buat aduan penipuan di facebook

pasangan remaja bangga update gambar ti dur bersama di ..

contest innosense answer win facebook contest

nora danish bengang akaun facebook kena hack




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 439
Widget Aktif : 3,954
Banner Aktif : 6,373

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 793,205
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pengaruh media sosial di kalangan remaja ma..
  • gambar artis hina kalimah allah dengan dara..
  • 8 gambar anak gadis komposer fauzi marzuki ..
  • jom tengok tempat tidur pramugari dalam pes..
  • peminat cari gambar lucah zul ariffin dan a..
  • aida hamil bade kian teruja
  • muslimah berpurdah menjadi ahli dap adakah ..
  • media sosial yang sial
  • radiance signature whitening glowing series..
  • memalukan gadis bangga buat aksi eham eham ..
  • minggu terakhir ogos
  • cpuv campaign ke 112 dari nuffnang jacob s ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)