Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Tingkatkan Like Facebook Untuk Blogger 199 hits  

Cara Tingkatkan Like Facebook Untuk Blogger

Sebelum ni aku pernah pasang Script Like Facebook di blog aku.. Memang menaik jugak like tu.. Tapi aku dah buang sebab yang tu tak berapa bagus kalau pertama kali datang dekat blog aku tu bagus la tiba2 dia tak perasan like page facebook aku.. Kalau kali

Teruskan Membaca..



cara tingkatkan trafik blog anda dengan mudah

comment on cara mudah restart iphone 5s by blogger lela..

cara baru tingkatkan trafik blog

apa dalam fikiran lelaki bila gadis like status faceboo..

cara memasang meta tags pada blogger

kalau ginilah cara blogger umno dedahkan keborosan iste..

tips tingkatkan trafik blog dan engagement facebook

tingkatkan kreadibiliti lambang keperibadian blogger

tingkatkan jualan anda dengan minisite dari blogger

makjemah apa dalam fikiran lelaki bila gadis like statu..

kemurahan hati lelaki ini bayar tol kereta dibelakang m..

tambah butang facebook like pada blog post

like harvey norman facebook and win free gift

cara pantas naikkan facebook like

tutorial untuk lihat page facebook yang telah anda like

cara papar simpan blogger widgets pada halaman tertentu

terkini update status di facebook sebelum gantung diri ..

connect with gerakan belia on facebook

7 jenis status facebook yang mempunyai rahsia tersirat ..

gambar gambar yang telah di ban facebook

facebook strategi pemasaran untuk perniagaan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 471
Widget Aktif : 3,971
Banner Aktif : 6,990

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,023,812
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • cikgu cantik dapat surat cinta bapa pelajar
  • al fatihah gitaris kumpulan sutera meningga..
  • toyota alphard and estima jdm new look
  • 12 artis malaysia yang mempunyai pendidikan..
  • fazura suka taufik batisah
  • mengejutkan dulu pondan yang sangat cun tap..
  • suhaila dakwa jimmy shanley tak ambil tahu ..
  • aku tembak kau dengan subramanian
  • gambar pasangan pengantin melayu unik ini j..
  • razak baginda terpaksa buka mulut
  • ford ecosport menangi gelaran suv crossover..
  • siapakah cikgu lawa ini sehingga ada bapa m..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • emak abah opah dan atuk
  • kurang ajaran tak sesat
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • tips balik kampung dengan selamat
  • kahwin muda girls only
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • tupperware puasa
  • diari sedih seekor kucing
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)