Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Tingkatkan Like Facebook Untuk Blogger 211 hits  

Cara Tingkatkan Like Facebook Untuk Blogger

Sebelum ni aku pernah pasang Script Like Facebook di blog aku.. Memang menaik jugak like tu.. Tapi aku dah buang sebab yang tu tak berapa bagus kalau pertama kali datang dekat blog aku tu bagus la tiba2 dia tak perasan like page facebook aku.. Kalau kali

Teruskan Membaca..



cara undi peserta projek komedi warna guna facebook

cara nak block game invitation facebook

blogger tegurlah dengan cara yang baik

nak tahu cara tingkatkan jualan di facebook

facebook page plugin menggantikan facebook like box

tips dapatkan like fan page facebook

apa dalam fikiran lelaki bila gadis like status faceboo..

facebook like box ditamatkan kini digantikan dengan fac..

polis singapura sedang menyiasat ancaman terhadap pm le..

ustaz haron din di fitnah di facebook cetuskan kemaraha..

agaknya jantan ni kena sawan maki cikgu dalam facebook

mesti baca kisah gadis bertudung ini mendapat 106 share..

tutorial bagaimana untuk menukarkan facebook fans kepad..

facebook hadir dengan aplikasi riff membolehkan anda be..

dosa berganda di facebook

10 gambar ibu pejabat facebook yang baru

logik ketika melakukan pemasaran di facebook

ebook percuma untuk membuat marketing dalam facebook

11 teknik optimasikan iklan facebook

makjemah sederhana bersahaja dan kos efektif rekaan pej..

mahasiswa paling pandai korea utara tidak tahu apa itu ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 247
Widget Aktif : 4,032
Banner Aktif : 7,231

Domain Dibenarkan: 11,263
Jumlah Artikel : 1,138,400
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • cerita disebalik nasi lemak pelajar dirampa..
  • wanita buka baju di petaling street berasal..
  • pelik ibu posting foto menyusu anak sambil ..
  • kata kata emma maembong kepada zizan razak ..
  • poster poseter prk rompin dari page rompink..
  • video lihat perempuan diperk0sa orang orang..
  • misteri penemuan trompet hari kiamat
  • pelakon cantik ini disaman kerana curi ayam..
  • one dead two injured in collision
  • awesome food penang pisang cheese
  • dengar misteri jam 12 25 april 2015
  • mahathir boleh serah bukti jika ada penyele..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • monolog rasa
  • tanda tanda kanser payudara
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • islam itu indah
  • 26 fascinating films about food
  • wang bukanlah segalanya
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kurang ajaran tak sesat
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)