Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Tingkatkan Like Facebook Untuk Blogger 183 hits  

Cara Tingkatkan Like Facebook Untuk Blogger

Sebelum ni aku pernah pasang Script Like Facebook di blog aku.. Memang menaik jugak like tu.. Tapi aku dah buang sebab yang tu tak berapa bagus kalau pertama kali datang dekat blog aku tu bagus la tiba2 dia tak perasan like page facebook aku.. Kalau kali

Teruskan Membaca..



kos sara soalan berani mati ahli umno untuk pm dapat ri..

kos sara soalan berani mati ahli umno untuk pm dapat ri..

cara tingkatkan score seo blog dengan h1 heading tags

10 cara facebook boleh menyebabkan anda ditangkap dan d..

kos sara soalan berani mati ahli umno untuk pm dapat ri..

3 cara bantu blogger hidayah bachtiar

2 teknik mudah percuma tingkatkan facebook like

comment on nuffnang juga membodek blogger kecil kecilan..

2 teknik mudah percuma tingkatkan facebook like

kemurahan hati lelaki ini bayar tol kereta dibelakang m..

cara tukar nama fanpage facebook lebih 200 like

6 cara semulajadi tingkatkan hormon testosteron

kemurahan hati lelaki ini bayar tol kereta dibelakang m..

cara tukar template dari blogger

popup like facebook di blog

bila kemurahan hati lelaki ini mendapat 12 532 like di ..

kemurahan hati lelaki ini bayar tol kereta dibelakang m..

kemurahan hati lelaki ini bayar tol kereta dibelakang m..

kemurahan hati lelaki ini bayar tol kereta dibelakang m..

perodua jawab fitnah gandar belakang myvi dan alza muda..

jauhi facebook dropbox dan google edward snowden




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 560
Widget Aktif : 3,996
Banner Aktif : 6,598

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 861,429
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bekas teman lelaki dakwa dyana sofea dan za..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj cik kh..
  • gambar comel anak wawa zainal dan ariel zaf..
  • 10 gambar majlis pernikahan tmj che puan kh..
  • 4 gambar percutian mewah adik neelofa yang ..
  • oh artis emma maembong peluk siapa tuuuuu
  • gambar sekitar pernikahan tunku mahkota joh..
  • katil bergoyang
  • beyond the boundary
  • mudahnya menjemput rezeki
  • makjemah anjing kelaparan diselamatkan maka..
  • maal hijrah 1436

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • jangan ditangisi haid itu
  • jenis jenis jerawat
  • tupperware puasa
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)