Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Tingkatkan Like Facebook Untuk Blogger 224 hits  

Cara Tingkatkan Like Facebook Untuk Blogger

Sebelum ni aku pernah pasang Script Like Facebook di blog aku.. Memang menaik jugak like tu.. Tapi aku dah buang sebab yang tu tak berapa bagus kalau pertama kali datang dekat blog aku tu bagus la tiba2 dia tak perasan like page facebook aku.. Kalau kali

Teruskan Membaca..



ayda jebat bodek produser bukan cara saya

cara nak block game invitation facebook

cara blogger mendapat respect masyarakat

menyayat hati ini luahan rindu kasih sayang tunang nor ..

mesti tahu 10 cara nikmati milo sepuas puasnya

cara guna how old net untuk ramal umur berdasarkan gamb..

9 gambar butang baju mia ahmad atau yuhanis terbuka ber..

cara untuk mengatasi suami yang curang

operasi darab matematik lebih mudah dengan cara garis g..

rakaman video pergaduhan antara penyokong pkr nak takbi..

10 cara nikmati milo sepuas puasnya

cara guna how old net untuk ramal umur berdasarkan gamb..

more than thousand like and 1k fb user pm comment

menyayat hati ini luahan rindu kasih sayang tunang nor ..

lariskan jualan di facebook dgn teknik pukau

skmm digesa sekat laman facebook promosi ganja

ini luahan rindu kasih sayang tunang nor artikah di lam..

jual maruah online wajah budak jual maruah di facebook ..

cara tambah nama dan url di komen blogspot

15 rakan facebook yang mungkin akan dibuang

9 gambar butang baju mia ahmad atau yuhanis terbuka ber..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 243
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • tanda orang sayang dekat kita
  • jangan ditangisi haid itu
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • aku penganggur
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • monolog rasa
  • hati itu umpama gelas
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)