Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Tingkatkan Like Facebook Untuk Blogger 203 hits  

Cara Tingkatkan Like Facebook Untuk Blogger

Sebelum ni aku pernah pasang Script Like Facebook di blog aku.. Memang menaik jugak like tu.. Tapi aku dah buang sebab yang tu tak berapa bagus kalau pertama kali datang dekat blog aku tu bagus la tiba2 dia tak perasan like page facebook aku.. Kalau kali

Teruskan Membaca..



cara blogger picisan menagih sokongan

berpura tidak tahu cara buka pintu

comment on ultras malaya harus menabung untuk masa hada..

giveaway novel alaf 21 buat rakan blogger zamani abe

giveaway novel alaf 21 buat rakan blogger zamani abe

blogger hina islam maut ditetak

dinner di melur thyme suria klcc dengan food blogger ma..

paid review onlineshop rm10 untuk blogger yang berminat

sebelum kuliah bermula jadi blogger tegar jap

promosi tempahan vector potrait rm10 daripada blogger a..

blogger ni macam minta sangat kena canang

ada blogger minat swap review blog online shop

giveaway whitening intensive booster skincare pencarian..

facebook tempat untuk bercinta bukan untuk membenci

remaja 15 tahun ini menjadi rebutan google dan facebook

geng dadah guna facebook rekrut pelajar

facebook bawa maut

ping entri ke semua facebook group dengan satu klik

jelik sebab facebook

panas nabila huda mengamuk akaun palsu di facebook kuti..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 499
Widget Aktif : 4,025
Banner Aktif : 7,072

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,074,934
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kantoi sudah artis wanita hamil dicekup ber..
  • penemuan 2000 syiling emas berusia 1000 tah..
  • tasha shilla kini putus cinta batal persiap..
  • jawatan kosong kerajaan terkini
  • video wanita mati akibat prank anggota kelu..
  • yana samsudin tertayang sesuatau dalam baba..
  • kantoi menyamar perempuan untuk mengintai
  • antara 10 janji allah swt kepada mereka yan..
  • paha reput punggung pun reput
  • avg memperlihatkan kaca mata untuk melindun..
  • buku asb hilang 2011 ditemui semula 2015 da..
  • lisa surihani berhenti rehat seketika dari ..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • cerita semalam hot spring kah
  • spisis kawan yang femes
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • hati itu umpama gelas
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kisah imam malik diheret dan didera

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • sayangdisayang.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)