Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Tingkatkan Like Facebook Untuk Blogger 217 hits  

Cara Tingkatkan Like Facebook Untuk Blogger

Sebelum ni aku pernah pasang Script Like Facebook di blog aku.. Memang menaik jugak like tu.. Tapi aku dah buang sebab yang tu tak berapa bagus kalau pertama kali datang dekat blog aku tu bagus la tiba2 dia tak perasan like page facebook aku.. Kalau kali

Teruskan Membaca..



suspek ditahan selepas tekan butang like di facebook

facebook like box ditamatkan kini digantikan dengan fac..

suspek ditahan selepas tekan butang like di laman faceb..

ayda jebat bodek produser bukan cara saya

suspek ditahan selepas tekan butang like di laman faceb..

cara nak block game invitation facebook

berbaloi tak beli facebook like fanpage

penjenayah ditangkap selepas like status di facebook

cara blogger mendapat respect masyarakat

apa dalam fikiran lelaki bila gadis like status faceboo..

facebook 50 sen sehari dengan digi preapaid

video maid filipina dirogol anak majikan minta tolong d..

bahana facebook

sebab gagal tukar nama page facebook lebih 200 likers

video maid filipina dirogol anak majikan minta tolong d..

pembantu rumah filipina minta tolong di facebook selepa..

video pembantu rumah filiphina dirogol tersebar di face..

button shopnow at facebook fanpage

teknik berniaga online di facebook

video pembantu rumah filipina minta tolong di facebook ..

video maid filipina dirogol anak majikan minta tolong d..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 337
Widget Aktif : 3,309
Banner Aktif : 7,951

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,608
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • tips memilih susu formula untuk anak

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • tips nak jadi hotstufff
  • 26 fascinating films about food
  • kurang ajaran tak sesat
  • macam macam wau ada
  • jenis jenis jerawat
  • wang bukanlah segalanya
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..

  • wajib lawat :

  • azrijohan.blogspot.com
  • resepirahsiaku.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)