Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Tingkatkan Like Facebook Untuk Blogger 181 hits  

Cara Tingkatkan Like Facebook Untuk Blogger

Sebelum ni aku pernah pasang Script Like Facebook di blog aku.. Memang menaik jugak like tu.. Tapi aku dah buang sebab yang tu tak berapa bagus kalau pertama kali datang dekat blog aku tu bagus la tiba2 dia tak perasan like page facebook aku.. Kalau kali

Teruskan Membaca..



cara buat komen sticker di facebook

soalan berani mati ahli umno untuk najib dapat ribuan l..

kos sara soalan berani mati ahli umno untuk pm dapat ri..

kos sara soalan berani mati ahli umno untuk pm dapat ri..

2 teknik mudah percuma tingkatkan facebook like

comment on nuffnang juga membodek blogger kecil kecilan..

tips mudah hamil 6 cara cepat hamil dan tingkatkan kesu..

2 teknik mudah percuma tingkatkan facebook like

3 cara bantu blogger hidayah bachtiar

cara tukar nama fanpage facebook lebih 200 like

kos sara soalan berani mati ahli umno untuk pm dapat ri..

cara mandi wajib dengan betul

kemurahan hati lelaki ini bayar tol kereta dibelakang m..

kemurahan hati lelaki ini bayar tol kereta dibelakang m..

kemurahan hati lelaki ini bayar tol kereta dibelakang m..

bila kemurahan hati lelaki ini mendapat 12 532 like di ..

kemurahan hati lelaki ini bayar tol kereta dibelakang m..

kemurahan hati lelaki ini bayar tol kereta dibelakang m..

popup like facebook di blog

perodua jawab fitnah gandar belakang myvi dan alza muda..

facebook teams up with samsung for new phone




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 428
Widget Aktif : 3,927
Banner Aktif : 6,618

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 857,625
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • reaksi jep sepahtu setelah gambar bersama b..
  • ibu dyana sofea nafi gambar intim anaknya y..
  • inilah pekerjaan paling best di dunia
  • bagaimana irfan khairi menjadi jutawan
  • comment on promosikan blog anda sebaik mung..
  • bila lego dibangunkan
  • vitamin c chewable 100mg vs sustained relea..
  • cara transfer uang lewat atm mandiri dan bn..
  • 16 days photo challenge day 7 lunch
  • promosi team fotografi popular
  • brendan not for sale
  • nama nama bayi yang perlu dielakkan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • tips nak jadi hotstufff
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • ciri ciri wanita solehah
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • apa petanda jika mimpi ular
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • daripelusukdunia.com
  • bahdis.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)