Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Tingkatkan Like Facebook Untuk Blogger 165 hits  

Cara Tingkatkan Like Facebook Untuk Blogger

Sebelum ni aku pernah pasang Script Like Facebook di blog aku.. Memang menaik jugak like tu.. Tapi aku dah buang sebab yang tu tak berapa bagus kalau pertama kali datang dekat blog aku tu bagus la tiba2 dia tak perasan like page facebook aku.. Kalau kali

Teruskan Membaca..



tutorial cara meletakkan facebook like fanpage pop up

cara upload gambar di ruangan komen facebook

cara automatik post entry terbaru blog ke facebook

cara mudah untuk kita tahu siapa yang melihat profil fa..

cara pantas tingkatkan like facebook fanpage anda

like i love israel di facebook pelajar tingkatan lima d..

cara automatik post entry terbaru blog ke facebook twit..

polis siasat pelajar like laman facebook israel

wow begini cara siasat samada pasangan kita curang atau..

pelajar di pulau pinang diancam kerana like facebook i ..

cara pantas tingkatkan like facebook fanpage anda

polis siasat pelajar like laman facebook israel

takot ke sekolah gara gara like facebook i love israel

pelajar tingkatan 5 dikecam like page i love israel di ..

gara gara like i love israel di facebook pelajar tingka..

kertas siasatan kes pelajar like i love israel di faceb..

kertas siasatan kes pelajar like i love israel di faceb..

cina tekan like facebook israel salah kerajaan lulus da..

cara pantas tingkatkan like facebook fanpage anda

cara blogger jana income melalui web hosting

cina tekan like facebook israel salah kerajaan lulus da..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 770
Widget Aktif : 4,030
Banner Aktif : 6,230

Domain Dibenarkan: 10,260
Jumlah Artikel : 783,729
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • penerbangan khas malaysia airlines mh 6129 ..
  • remains of mas stewardess mastura mustafa t..
  • mh17 jenazah mastura yang pertama akan ditu..
  • hukum takafur dan berkabung untuk jenazah m..
  • mh17 jenazah pramugari ini yang pertama tur..
  • gambar anak anjing di panggang hidup hidup
  • sauna pants kurus cara bijak dan cepat
  • hari berkabung malaysia sempena tragedi mh1..
  • malaysia berkabung mourning day
  • solat jenazah ghaib penghormatan kepada jen..
  • 3 cara senang buat duit dengan blog
  • wanita pkr kecewa khalid fail aduan pada ro..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..
  • bahaya ajinomoto
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)