Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kumpulan Kata Motivasi Tausiah dari Ustadz Jefry Albuchori Uje 360 hits  

Kumpulan Kata Motivasi Tausiah dari Ustadz Jefry Albuchori Uje

Kumpulan Kata Motivasi Tausiah dari Ustadz Jefry Albuchori Uje Foto Twitter jefry buchoriCewekcowok.com Kata kata Bijak dari Ustadz Jefry Albuchori Uje Berikut ini beberapa tausiah singkat atau kata kata motivasi dari Alm. Ustadz Jefry Albuchori Uje Orang

Teruskan Membaca..



terbanglah setinggi langit bak kata yuna

siapa kata shaklee collagen powder hanya untuk wanita a..

friday september 12 2014 tiba masa umno insaf tiada lag..

hadi mahu muafakat yang selesaikan masalah kata suhaiza..

digantung kerana upsr bocor saya hanya menurut perintah..

akta hasutan najib kata mansuh kdn tak mahu

tiba masa umno insaf tiada lagi perjuangan umno hanya p..

jom kita lihat kedudukan saham felda global ventures ap..

kisah para wali kayu api berkata kata kepada syeikh sal..

kang kata bahlol marah pulak tapi kenapa masih tak reti..

tahu pulak doris jones lari ke britain bila diburu kata..

perketat atau pinda sosma kata musa

kata si dia insyaallah beres

islam hanya satu manusia yang cipta pelbagai aliran kat..

mat sabu mahu pas jadi dap apa kata wan rosdi

pas tamak ibrahim ali kata

saya tak akan balik malaysia kata mujahiddin malaysia d..

upsr bocor tan sri muhyiddin kata saya sendiri kecewa c..

apa kata ts omar mohd hashim mengenai kebocoran upsr

1mdb akan sebabkan malaysia muflis seperti argentina ka..

khalid masih mb selangor yang sah kata penasihat undang..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 589
Widget Aktif : 3,999
Banner Aktif : 6,428

Domain Dibenarkan: 10,427
Jumlah Artikel : 794,703
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler vol 284
  • 5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan..
  • ustaz durjana 11 mangsa di ratahnya
  • gambar selena gomez teman wanita baru neyma..
  • russia to deploy reinforcements to crimea a..
  • 3 gambar anak kecil di tinggal sendirian da..
  • petua awet muda dan kulit cantik kulit anja..
  • emily maynard s surprise wedding to tyler j..
  • azmin ali sah menteri besar baru selangor
  • 18sx harga tubuh blogger kontroversi vivian..
  • gay beraksi dalam video viral di facebook d..
  • doa buat kekasih

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • izzuddinfauzi.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2819)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1144)   berita (830)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (229)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (78)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)