Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Pendirian Neelofa enggan bermadu 237 hits  

Pendirian Neelofa enggan bermadu

Pendirian Neelofa enggan bermadu

Teruskan Membaca..



alyah enggan ulas isu suaminya ada hubungan lain

puteri balqis enggan ke sekolah kerana dibuli rakan bel..

puteri balqis enggan ke sekolah sebab

kejam anak bunuh ibu sendiri guna tukul besi kerana eng..

isu ng wei aik enggan bayar rm10 kerana takut miskin ka..

shila amzah enggan sertai abpbh kerana diboikot media

kim swee kunci mulut enggan ulas spekulasi kerana horma..

kim swee kunci mulut enggan ulas spekulasi kerana horma..

puteri balqis enggan ke sekolah di buli rakan

puteri balqis enggan ke sekolah kerana dibuli rakan bel..

puteri balqis enggan ke sekolah kerana dibuli rakan

puteri balqis enggan ke sekolah kerana dibuli rakan

puteri balqis enggan ke sekolah kerana di buli

puteri balqis enggan sekolah kerana sering dibuli rakan

piala asia 2015 aguirre enggan selesa cabaran lebih get..

puteri balqis enggan ke sekolah

piala asia 2015 aguirre enggan selesa cabaran lebih get..

shila amzah enggan sertai abpbh 2014 kerana isu diboiko..

tangan ghaib pkr enggan ulas pemilihan pas

kenapa zamani jadi macam tu siti nurhaliza enggan komen

siti nurhaliza enggan komen status saari amri




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 249
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 6,987

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,020,441
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 6 gambar anak saudara siti nurhaliza yang c..
  • 7 gambar kakak emma maembong yang cantik je..
  • restoran makanan segera hooters bakal dibuk..
  • status sedih diana rafar selepas fail perce..
  • 7 gambar selfie budak sekolah tayang dada
  • elyana dipaksa suami untuk giat semula dala..
  • pelajar curi handphone cikgu dan sebar gamb..
  • sebab sebenar sharnaaz anis al idrus putus ..
  • mh370 pernikahan madu ghaib sah mengikut sy..
  • senyuman yang menggoda ribuan wanita
  • santai aksi comel kesayangan rakyat
  • twitter memperkenalkan fungsi direct messag..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • kangkung dan risikonya
  • hati itu umpama gelas
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • islam itu indah
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com
  • kalamalbab.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)