Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Lin Dan Juara Badminton Dunia 2013 246 hits  

Lin Dan Juara Badminton Dunia 2013

Harapan rakyat Malaysia untuk melihat Datuk Lee Chong Wei muncul sebagai pemenang badminton dunia berkecai apabila atlit kebanggaan negara itu terpaksa menarik diri di set ketiga ketika ketinggalan 17 20 dalam perlawanan akhir Kejohanan Dunia 2013 di Guan

Teruskan Membaca..



lee chong wei mara ke final kejuaraan badminton dunia b..

chong wei cemerlang mara ke final badminton dunia bwf 2..

jadual separuh akhir kejohanan badminton dunia bwf 2014

lee chong wei hampiri misi kejohanan badminton dunia 20..

siaran langsung final badminton dunia 2014

siaran langsung chong wei vs chen long final badminton ..

jadual perlawanan akhir badminton kejuaraan dunia 2014

final lee chong wei vs chen long kejohanan badminton du..

jadual siaran langsung separuh akhir kejohanan badminto..

live astro semi final badminton dunia 2014 lee chong we..

keputusan pusingan ketiga kejohanan badminton dunia bwf..

badminton chong wei mudah layak suku akhir kejohanan du..

lee chong wei layak ke sukuakhir kejohanan badminton du..

siaran langsung chong wei vs wang zhengming suku akhir ..

siaran langsung chong wei vs viktor axelsen separuh akh..

chong wei mara ke separuh akhir kejohanan badminton dun..

cabaran bergu berakhir di kejohanan badminton dunia 201..

chong wei layak ke separuh akhir badminton dunia bwf 20..

live score final badminton dunia 2014

cabaran beregu negara berakhir di badminton dunia bwf 2..

wooww kacamata pintar ugm dinobatkan jadi juara dunia d..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 330
Widget Aktif : 3,960
Banner Aktif : 6,367

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,283
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • what s this love
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • eclectic chicago loft wedding

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • rahsia label pada buah buahan
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)