Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Lin Dan Juara Badminton Dunia 2013 234 hits  

Lin Dan Juara Badminton Dunia 2013

Harapan rakyat Malaysia untuk melihat Datuk Lee Chong Wei muncul sebagai pemenang badminton dunia berkecai apabila atlit kebanggaan negara itu terpaksa menarik diri di set ketiga ketika ketinggalan 17 20 dalam perlawanan akhir Kejohanan Dunia 2013 di Guan

Teruskan Membaca..



piala dunia 2014 jerman juara

jangan sesekali menggadai prinsip demi untuk mendapat d..

legenda tempat paling menyeramkan di dunia

sekali lagi dipandang dunia

inilah 10 makanan paling mahal di dunia

jenama kasut bola di piala dunia 2014

piala dunia brazil 2014 dalam kaca mata seorang peminat

neelofa nafi bakal berundur dari dunia hiburan kekal be..

miley cyrus meninggal dunia

doktor wanita melayu pertama meninggal dunia

mh17 serangan israel ke atas gaza seluruh dunia perhati..

boikot piala dunia 2018

korea utara menang piala dunia brazil 2014

kanak kanak 9 tahun mengejutkan dunia

dr salma doktor wanita melayu pertama meninggal dunia

pemimpin dunia kecam rusia di atas insiden pesawat mh17

segmen topup raya by dunia zumal

najib yang lembik pondan bibir kaler pink boleh pulak d..

gempar miley cyrus meninggal dunia

jom tengok rupa majalah keluaran pertama di dunia tahun..

selamat datang ke dunia menggerunkan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 475
Widget Aktif : 3,911
Banner Aktif : 6,191

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 766,428
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • playstation 4 berwarna putih akan ditawarka..
  • peminat dakwa kereta audi fizo omar sering ..
  • 5 gambar anak pertama scha al yahya dan awa..
  • pelajar perempuan khalwat dengan lima rakan..
  • gambar gambar lucu dan pelik yang jarang ki..
  • 7 rahsia buat orang suka kat kita
  • bapa 2 anak kaki skodeng rahsia perempuan m..
  • malaysia ranking on day 2
  • move on
  • worldnewsdailyreport dakwa putera sultan se..
  • cigarette racing speedboat kepunyaan dyam b..
  • berhati hati di jalan raya

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • hati hati laman web hina islam
  • aku penganggur
  • kisah nabi ismail a s

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)