Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Apa sebenarnya berlaku di Syria 243 hits  

Apa sebenarnya berlaku di Syria

SERDANG Syeikh Dr Khalid Hassan Al Hindawi pembantu khas Dr Yusuf al Qardhawi telah diamanahkan Ketua Ikatan Ulama Islam Antarabangsa itu untuk memberitahu berita dan hal sebenar yang berlaku di Syria.Beliau yang baru sahaja melawat Indonesia diminta oleh

Teruskan Membaca..



aksi polis mengejar mat rempit dirakam apa yang berlaku..

apa hubungan melaka dengan china sebenarnya

seorang gadis cantik dan teman lelakinya merancang untu..

apa yang berlaku ketika kita marah dan menjerit

apa yang sebenarnya berlaku di tanah perkuburan tuan gu..

apa korang akan buat jika perkara ini berlaku kat koran..

wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

anak zebra ni sedang menanti maut tiba tiba satu perkar..

korang pasti terkejut beruk selepas lihat 6 jenis makan..

percayalah ada hikmah disebalik setiap ujian yang berla..

luahan hati suami apabila terakam isteri berlaku curang..

apa yang berlaku dengan gadis ini siap kena raba buah d..

video perkara yang tidak hancur apabila berlaku kiamat

blogger tipu blogger bukan benda baru berlaku

16 gambar mengejutkan 6 jenis makanan harian tiruan di ..

rumah ladang ini sudah lama ditinggal usang perkara men..

5 peristiwa tidak masuk akal yang pernah berlaku di dun..

mengerikan ini yang berlaku jika tidak membayar yuran p..

laporan interim mh370 pelik tidak pernah berlaku tun m

tun mahathir laporan interim mh370 pelik tidak pernah b..

kenapa kita perlu tutup cermin di rumah apabila berlaku..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 151
Widget Aktif : 3,955
Banner Aktif : 7,225

Domain Dibenarkan: 11,180
Jumlah Artikel : 1,110,434
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • semua rakyat malaysia kini kena membayar cu..
  • menakutkan jenazah di usung jatuh dari kera..
  • senarai harga peranti sony xperia selepas g..
  • untuk cinta
  • cara mengetahui air mani wanita keluar atau..
  • makcik kena tipu dengan peniaga gara gara g..
  • tak cukup duit nak bertunang lelaki ini bun..
  • omg christina aguilera terkencing di pentas
  • kenapa awak nampak size buah d4da saya ke f..
  • rush hour
  • ingkarjemputan gambar majlis perkahwinan an..
  • 7 gambar baby bump erin malek sudah kelihat..

  • wajib baca :

  • aku penganggur
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • islam itu indah
  • kembali menjadi burung pipit
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • 7 things you need to know about depression
  • monolog rasa
  • cerita semalam hot spring kah
  • diari sedih seekor kucing
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • rahsia kejayaan dunia akhirat

  • wajib lawat :

  • innamoraredot.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • anazarin.com
  • byzanamn.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2979)   wanita (1974)   diari (1706)   produk (1330)   rojak (1309)   lelaki (1201)   berita (913)   informasi (842)   ilmiah (838)   bisnes (564)   santai (524)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (329)   review (305)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (166)   dewasa (166)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (130)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (25)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (8)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   famili (1)   infotmasi (1)   mall (1)   kedai (1)   online (1)   shopping (1)