Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Apa sebenarnya berlaku di Syria 231 hits  

Apa sebenarnya berlaku di Syria

SERDANG Syeikh Dr Khalid Hassan Al Hindawi pembantu khas Dr Yusuf al Qardhawi telah diamanahkan Ketua Ikatan Ulama Islam Antarabangsa itu untuk memberitahu berita dan hal sebenar yang berlaku di Syria.Beliau yang baru sahaja melawat Indonesia diminta oleh

Teruskan Membaca..



apa yang sebenarnya berlaku di tanah perkuburan tuan gu..

apa sebenarnya yang berlaku di datum jelatek bersama yb..

kisah hidup berjiran china dan melayu ini mendapat 1184..

cinta itu sebenarnya apa apakah cinta allah dan rasulul..

mati pada malam atau hari jumaat apa sebenarnya yang te..

kerana ghairah sangat lihatlah apa yang berlaku pada aw..

cili kasi taruk apa game anwar sebenarnya ni

wanita ini kehilangan 17 anak tapi lihatlah apa yang be..

viral video rumah tangga aku dah musnah tersebar apa ya..

apa yang anda perlu tahu tentang musical thriller live ..

3 gambar suami isteri dalam kereta yang mengejutkan ora..

gambar pose manja gadis 23 tahun di facebook punca berl..

penumpang keluar pesawat gara gara juruterbang dan sala..

rakyat malaysia fahamilah kami juga ingin tahu apa yang..

ini apa yang berlaku sekiranya kita minum 10 coke setia..

apa yang berlaku di china ini sangat teruk dan boleh be..

allah itu maha besar fenomena yang benar2 luar biasa be..

gerakan sulit jatuhkan presiden pas sedang berlaku

allah itu maha besar fenomena yang benar2 luar biasa be..

gambar pose manja gadis 23 tahun di facebook punca berl..

peringatan kepada isteri yang berlaku curang terhadap s..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 392
Widget Aktif : 4,003
Banner Aktif : 7,026

Domain Dibenarkan: 11,029
Jumlah Artikel : 1,066,968
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • lelaki pakai baju i masturbate di masjid ja..
  • shaheizy sam dedah siapa yang pernah jadi k..
  • pengakuan mak janda pernah diratah anak sau..
  • tragedi van sekolah murid perempuan berusia..
  • panas nabila huda mengamuk gila di instagra..
  • inilah akibat seluar terlalu ketat
  • gambar madonna jatuh tergolek di pentas ter..
  • che ta zain kongsi foto tunai ibadah umrah
  • kitakawan printscreen arahan mat sabu langg..
  • kisah rasulullah saw dengan buah limau
  • pesanan liyana jasmay buat lisa surihani am..
  • gel amani penawar sakit lutut sendi gout da..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • islam itu indah
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • cinta terlarang
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • tips balik kampung dengan selamat
  • menghidupkan sunah rasulullah saw

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2943)   wanita (1942)   diari (1685)   produk (1329)   rojak (1279)   lelaki (1189)   berita (900)   ilmiah (834)   informasi (833)   bisnes (559)   santai (519)   agama (373)   pelik (357)   politik (332)   hiburan (321)   review (304)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (213)   komputer (188)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (177)   destinasi (172)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)