Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PENCURI DIBAKAR HIDUP HIDUP 289 hits  

PENCURI DIBAKAR HIDUP HIDUP

Kenya dua orang pencuri yang telah terkantoi dengan penduduk kampung disana telah dibelasah sebelum dibakar hidup hidup oleh penduduk kampung yang mengambil keputusan gila itu mungkin kerana terlalu geram dengan pencuri tersebut.Amaran gambar yang dipapar

Teruskan Membaca..



hidup ini kan satu pilihan

tiada istilah gagal dalam hidup kerana hidup sebenar ha..

seks adalah elemen terpenting dalam hidup raja azmi

maya karin bahagia hidup single

ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan ..

lady gaga kantoi tak pakai coli ketika selfie buah hidu..

hidup si rama rama ingat tak lagu ni

gaya hidup mewah putera azim anak sultan brunei

sesungguhnya bangsa yang berjaya ialah bangsa yang raji..

gambar tentera rejim zionis diculik hidup hidup

majalah 3 kembara emas hidup

anda mungkin ditipu jika terlalu mempercayai tetapi hid..

nasihat hidup einstein

iman adalah akidah atau pokok pegangan hidup atau keper..

renungan pilihan hidup

sembahyang adalah prinsip utama dalam hidup memberi ala..

11 tips hidup bahagia menurut ustadz arifin ilham

ni dia petua hidup bahagia hingga akhir hayat

hidup ibarat roda adakalanya kita di bawah adakalanya k..

gempar kanak kanak 3 tahun di sahkan hidup kemudian mat..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 630
Widget Aktif : 3,950
Banner Aktif : 6,152

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 765,508
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • tips menyemak keadaan trafik jalan dan lebu..
  • tweet romantik gadis cantik kepada khairy k..
  • video pemain bola tampar cute jadi masalah ..
  • metallica ucap selamat hari raya
  • 2 gambar artis perempuan dikerumuni lelaki ..
  • gempar bukti lim kit siang menghasut pada 1..
  • duit raya felda puak puak penderhaka melopo..
  • the 10 best root apps for android
  • kereta fizo omar terlibat di dalam kemalang..
  • gambar mayat dililit ular rakaman tanah kub..
  • mazidul akmal mungkin lumpuh seumur hidup
  • kek chocolate moist

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • wang bukanlah segalanya
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)