Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Puasa Enam Mesti Dilakukan Berturut Turut 280 hits  

Puasa Enam Mesti Dilakukan Berturut Turut

Kelebihan Puasa EmanSaya ada beberapa soalan mengenai puasa pada Syawal. Adakah berdosa sekiranya tidak melakukan puasa enam berkenaan disebabkan sakit atau sesuatu sebab? Adakah puasa enam mesti dilakukan berturut turut? Bagaimana sekiranya dilakukan pen

Teruskan Membaca..



3 tahun berturut turut fdi merosot bukti guan eng dan d..

mh17 dua malam berturut turut tidak tidur malam kata na..

jerman melangkah ke separuh akhir keempat berturut turu..

syarikat milik kerajaan rugi berturut turut

persoalan puasa qadha dan puasa enam syawal

hari raya 1 syawal dan hari raya puasa enam hari

moto gp marc marquez mencatat rekod tujuh kemenangan be..

puasa sunat enam syawal

ku nan pembersihan peminta sedekah turut dilakukan nega..

10 fakta tentang briged al qassam yang anda mesti baca

boikot ambil lah iktibar dari kisah seekor burung mesti..

mesti baca bahaya tak tutup aurat dari kajian sains

watsons tampil dengan sesuatu yang baru dengan drama ra..

mesti tengok bayi hidup semula ketika majlis pengebumia..

mesti baca kenyataan ubat majun burung unta

kenapa mesti azeez rahim saja yang mendapat nama azeezp..

20 gambar yang mengejutkan dari seorang sultan mesti ba..

mesti baca begitu zalim serangan udara israel ke atas p..

mesti baca pengalaman sukar dilupakan pembeli juadah di..

mesti tengok video kereta terbakar dan nyaris ragut dua..

mesti baca lihatlah kekejaman tentera israel ketika uma..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 343
Widget Aktif : 3,854
Banner Aktif : 6,258

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,940
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pendedahan skandal dalaman yang mengejutkan..
  • pengakuan janda pernah diratah anak saudara
  • tanpa isteri hari raya aidilfitri awie lebi..
  • inilah wajah wajah pelakon filem seram di s..
  • pergerakan maria farida dikawal anak lelaki
  • five steps to buying your new car
  • display custom post type items in recent po..
  • sukan komanwel nicol wee wern kalah mengeju..
  • barley peanut candy untuk ore kelantan sepa..
  • egypt orders eight more airbus c295 tactica..
  • apabila sampul raya tidak laku lagi video
  • ww mana milik kita

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • aku penganggur
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :

  • izyanshamba.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • mykhalish.net


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)