Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Puasa Enam Mesti Dilakukan Berturut Turut 333 hits  

Puasa Enam Mesti Dilakukan Berturut Turut

Kelebihan Puasa EmanSaya ada beberapa soalan mengenai puasa pada Syawal. Adakah berdosa sekiranya tidak melakukan puasa enam berkenaan disebabkan sakit atau sesuatu sebab? Adakah puasa enam mesti dilakukan berturut turut? Bagaimana sekiranya dilakukan pen

Teruskan Membaca..



fuhh sensasi remaja dirogol tiga hari berturut turut

padah dir0g0l tiga hari berturut turut

dikenduri 4 lelaki 3 hari berturut turut

makjemah dirogol bergilir gilir 4 lelaki 3 hari berturu..

remaja 15 tahun di perkosa tiga hari berturut turut ole..

diro gol tiga hari berturut turut

saham kl rendah buat hari kedua berturut turut

lori tugas ringan isuzu terlaris lima tahun berturut tu..

sensasi remaja dirogol tiga hari berturut turut

dikenduri 4 lelaki 3 hari berturut turut

dirogol empat lelaki dalam masa tiga hari berturut turu..

malang nasib si gadis dirogol 4 lelaki dalam masa 3 har..

dirogol tiga hari berturut turut

padah gadis terlalu berani kena kenduri 4 lelaki 3 hari..

canon meraikan jenama no 1 selama 12 tahun berturut tur..

dirogol tiga hari berturut turut

dirogol tiga hari berturut turut

dirogol tiga hari berturut turut

remaja dirogol tiga hari berturut turut

dirogol bergilir gilir 4 lelaki 3 hari berturut turut




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 472
Widget Aktif : 3,979
Banner Aktif : 7,158

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,045
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • bermesraan di khalayak ramai tanpa segan si..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • pelanggan mengadu sukar buang air kerana di..
  • bapa redha keputusan mahkamah
  • jawatan kosong terkini felda
  • mengejutkan putus cinta punca co pilot juna..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • kangkung dan risikonya
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • tips nak jadi hotstufff
  • 7 things you need to know about depression
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)