Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Modul Cakna Akademik PMR 2013 JPN Kelantan 1143 hits  

Modul Cakna Akademik PMR 2013 JPN Kelantan

Jabatan Pelajaran Negeri Kelantan melancarkan Modul Cakna Akademik PMR 2013 sebagai pendekatan baru bagi meningkatkan Petunjuk Prestasi Utama KPI sekolah di negeri tersebut. Pengarahnya Hussain Awang berkata modul itu merupakan satu daripada rujukan untuk

Teruskan Membaca..



pm sampaikan anugerah tokoh akademik negara 2013

penerima anugerah tokoh akademik negara 2013

pm sampaikan anugerah tokoh akademik negara 2013

upm anugerah akademik negara 2013

skema percubaan sejarah stpm p3 kelantan 2013

sazzy falak ke kelantan ber tudung 7 gambar

lembu disembur baygon supaya mamai sebelum peha dipoton..

wajib bagi orang melayu islam menyokong perlaksanaan hu..

sebutharga bagi membekal dan politeknik jeli politeknik..

brendan gan terus setia bersama kelantan pada musim had..

hudud bakal terlaksana di kelantan

kelantan selar kumpulan peguam isu solat jumaat

p raya kecil bukan ukuran umno kelantan kuat

mahkamah batal saman adinda sultan kelantan

polemik sentuh anjing dah berlaku tahun 1937 lalu di ke..

gagal solat jumaat tiga kali akan dipenjara di kelantan

web info banjir kelantan terengganu dan pahang

persatuan peguam syarie sokong hasrat kerajaan kelantan..

kelantan turun tanpa forkey doe tagoe

johor dt vs kelantan 20 jun 2014

awek ale uto versi kelantan kedah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 532
Widget Aktif : 3,957
Banner Aktif : 6,637

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,932
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hukum menjilat kemaluan isteri dalam islam
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • 5 gambar dua gadis berbik ini berjemur di a..
  • julia perez hina islam
  • isteri isteri azhar idrus kecewa dengan vid..
  • kisah iblis ketakutan ketika berlakunya har..
  • foto siti saleha berlegging mengancam jiwa ..
  • janda sangap batang
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • gambar yana samsudin yang terkini
  • robotic hand uses the power of static elect..
  • menakjubkan air terjun yang telah mengeras ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • kembali menjadi burung pipit
  • blog spammers sudah bijak
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • di tubir bibir mataku
  • tupperware puasa
  • wang bukanlah segalanya
  • sketsa cinta awak dan saya

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)