Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Modul Cakna Akademik PMR 2013 JPN Kelantan 1141 hits  

Modul Cakna Akademik PMR 2013 JPN Kelantan

Jabatan Pelajaran Negeri Kelantan melancarkan Modul Cakna Akademik PMR 2013 sebagai pendekatan baru bagi meningkatkan Petunjuk Prestasi Utama KPI sekolah di negeri tersebut. Pengarahnya Hussain Awang berkata modul itu merupakan satu daripada rujukan untuk

Teruskan Membaca..



upm anugerah akademik negara 2013

edisi purba layan kelantan vs jdt dalam aksi suku akhir..

pm sampaikan anugerah tokoh akademik negara 2013

skema percubaan sejarah stpm p3 kelantan 2013

penerima anugerah tokoh akademik negara 2013

pm sampaikan anugerah tokoh akademik negara 2013

adakah anda orang kelantan jom baca ni

kelantan video ibu laksana hudud merotan perogol anakny..

senarai pemain kelantan 2015 bakal diumumkan sebelum ak..

kami tak pernah takut pada dap pas kelantan

kerajaan kelantan akui peranan kerajaan pusat rancakkan..

bn akan kaji kemenangan di pengkalan kubor untuk rampas..

kami tak pernah takut pada dap pas kelantan

mb kelantan akui kerajaan pusat banyak membantu kelanta..

pas ulangi akan laksana hudud di kelantan

sazzy falak ke kelantan ber tudung 7 gambar

hudud bakal terlaksana di kelantan

mahkamah batal saman adinda sultan kelantan

mahkamah tinggi batalkan saman adinda sultan kelantan t..

hudud bakal terlaksana di kelantan

artis seksi insaf bila jejak kaki di kelantan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 657
Widget Aktif : 3,997
Banner Aktif : 6,548

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,257
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • wanita belia diratah selepas kemalangan
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • cantiknya buah hati jep sepahtu jeles mak
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu
  • terkini puting beliung di pandamaran video
  • video dan 10 gambar puting beliung di panda..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • ciri ciri wanita solehah
  • supermummy - miza harun
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • islam itu indah
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)