Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Modul Cakna Akademik PMR 2013 JPN Kelantan 1184 hits  

Modul Cakna Akademik PMR 2013 JPN Kelantan

Jabatan Pelajaran Negeri Kelantan melancarkan Modul Cakna Akademik PMR 2013 sebagai pendekatan baru bagi meningkatkan Petunjuk Prestasi Utama KPI sekolah di negeri tersebut. Pengarahnya Hussain Awang berkata modul itu merupakan satu daripada rujukan untuk

Teruskan Membaca..



kini anda boleh membeli tiket perlawanan bola sepak pas..

kini anda boleh membeli tiket perlawanan bola sepak pas..

tengku mahkota kelantan ziarah keluarga pusara nik aziz

5 gambar keadaan luar biasa masjid tgna pulau melaka ke..

peniaga bumiputera tidak mampu lawan suria klcc pengara..

perutusan sempena menyambut tahun baru cina 2015 oleh m..

kelantan mahu terus rentak kemenangan

kini anda boleh membeli tiket perlawanan bola sepak pas..

kelantan mahu terus rentak kemenangan

gambar tengku mahkota kelantan ziarah keluarga dan pusa..

jawatan kosong di perbadanan menteri besar kelantan pmb..

jawatan kosong kerajaan negeri kelantan 12 mac 2015

the cops tak gerun jumpa kelantan

video bunuh diri terjun kb mall kelantan

makjemah peniaga bumiputera tidak mampu lawan suria klc..

terkini gambar mangsa sembelih bergelimpangan di jalan ..

corak menyerang kelantan berhasil

taktikal menyerang kelantan nyata menjadi

job vacancies perbadanan menteri besar kelantan pmbk 22..

resepi kuih sardin gulung versi kelantan

datuk noor farida ariffin pedofil akan berkerumun ke ke..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 478
Widget Aktif : 4,019
Banner Aktif : 7,010

Domain Dibenarkan: 11,029
Jumlah Artikel : 1,067,206
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • lelaki pakai baju i masturbate di masjid ja..
  • foto johan bermesra dengan anak anaknya
  • 10 gambar ehem2 amyra rosli tersebar jadi t..
  • pilu dato seri vida kongsi kisah sedih dua ..
  • tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi t..
  • che ta zain kongsi foto tunai ibadah umrah
  • zizan emma hilang mamat khalid redha
  • 5 tarikan utama wanita di mata lelaki
  • hati hati para wanita 5 gambar kamera terse..
  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh di sini p..
  • gel amani penawar sakit lutut sendi gout da..
  • macam ni punya perniaga online pun ada

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • tips nak jadi hotstufff
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • taman di dalam shoping mall
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • kurang ajaran tak sesat
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2943)   wanita (1942)   diari (1685)   produk (1329)   rojak (1279)   lelaki (1189)   berita (900)   ilmiah (834)   informasi (833)   bisnes (559)   santai (519)   agama (373)   pelik (357)   politik (332)   hiburan (321)   review (304)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (213)   komputer (188)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (177)   destinasi (172)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)