Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Must Watch Kisah Mia Adam 1100 hits  

Must Watch Kisah Mia Adam

Syok jugak tengok Kisah Mia dan Adam dekat wecareweserve ni. Lakonan Zahiril Adzim Mia Sara dan Hamis Jalikha eh..Hanis Zalikha terbitan Agensi Antidadah!Comel Mia ni berbakat pulak tu. Kisah ni banyak mesej yang baik untuk dijadikan teladan. Don t take d

Teruskan Membaca..



kisah benar jenazah p3lacur di terkam ular

kisah malang 5 anak genius pernah gemparkan malaysia ke..

sedihnya kisah persahabatan mereka biarpun berlainan ba..

kisah seram bukit seri alam

perkongsian kisah hidup almarhum tuan guru nik abdul az..

betul ke suami zaman sekarang mata duitan ikuti sebuah ..

kisah seram bukit seri alam

kisah sebenar pasangan dinikahkan atas katil hospital s..

kisah tauladan rm5 yang patut anda baca

kisah sebuah kerusi menyeramkan dalam kelas

kronologi kisah sayu azwan ali disihir supaya anda tak ..

kisah benar gadis bawah umur ketagih seks selepas dirog..

kisah seram jalan bukit tinggi bukit 7 gua musang kuala..

kisah sebenar pasangan dinikahkan atas katil hospital s..

sayu kisah pelajar uia bertemu dengan almarhum tok guru..

kisah menarik dan lucu pengislaman yusuf estes

kronologi kisah azwan ali disihir supaya anda tak kelir..

kisah sedih kehidupan warga emas yang dibuang oleh kelu..

kisah persahabatan 2 bangsa ini akan mebuat anda meniti..

pornstar mia khalifa bawa nama buruk pada islam 18sx

mia sara hipokrit




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 814
Widget Aktif : 4,007
Banner Aktif : 7,022

Domain Dibenarkan: 11,029
Jumlah Artikel : 1,067,497
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 10 gambar ehem2 amyra rosli tersebar jadi t..
  • pilu dato seri vida kongsi kisah sedih dua ..
  • foto johan bermesra dengan anak anaknya
  • tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi t..
  • hati hati para wanita 5 gambar kamera terse..
  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh di sini p..
  • inilah akibat seluar terlalu ketat
  • zizan emma hilang mamat khalid redha
  • 5 tarikan utama wanita di mata lelaki
  • che ta zain kongsi foto tunai ibadah umrah
  • empat adik najib bongkar rahsia meletakkan ..
  • macam ni punya perniaga online pun ada

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • kurang ajaran tak sesat
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • di tubir bibir mataku
  • 7 things you need to know about depression
  • 26 fascinating films about food
  • 27 kesan perbuatan zina
  • taman di dalam shoping mall

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2943)   wanita (1942)   diari (1685)   produk (1329)   rojak (1279)   lelaki (1189)   berita (900)   ilmiah (834)   informasi (833)   bisnes (559)   santai (519)   agama (373)   pelik (357)   politik (332)   hiburan (321)   review (304)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (213)   komputer (188)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (177)   destinasi (172)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)