Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Must Watch Kisah Mia Adam 981 hits  

Must Watch Kisah Mia Adam

Syok jugak tengok Kisah Mia dan Adam dekat wecareweserve ni. Lakonan Zahiril Adzim Mia Sara dan Hamis Jalikha eh..Hanis Zalikha terbitan Agensi Antidadah!Comel Mia ni berbakat pulak tu. Kisah ni banyak mesej yang baik untuk dijadikan teladan. Don t take d

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 459
Widget Aktif : 3,903
Banner Aktif : 6,758

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 916,720
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hospital benarkan pesakit seks atas katil
  • selamat pengantin baru neelofa bakal naik p..
  • isteri cantik berhubungan sulit dengan suam..
  • 6 gambar fesyen separuh b0gel selebriti wan..
  • aneh pokok pelik ini mempunyai buah tidak b..
  • penemuan mengejutkan bayi berusia 7 bulan y..
  • l oreal paris beauty countdown contest rm10..
  • penduduk gempar jumpa plastik berisi kepala..
  • illegal dumpsites make up 30 of mosquito br..
  • 25 gambar anak lelaki sasha saidin adam ary..
  • penjawat awam terima bonus pada 18 disember
  • love is 10 talking till fall asleep

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • ciri ciri wanita solehah
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • bahaya ajinomoto
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)