Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Must Watch Kisah Mia Adam 1147 hits  

Must Watch Kisah Mia Adam

Syok jugak tengok Kisah Mia dan Adam dekat wecareweserve ni. Lakonan Zahiril Adzim Mia Sara dan Hamis Jalikha eh..Hanis Zalikha terbitan Agensi Antidadah!Comel Mia ni berbakat pulak tu. Kisah ni banyak mesej yang baik untuk dijadikan teladan. Don t take d

Teruskan Membaca..



segmen blogwalking give away by kisah si gadis leo

kisah sedih aku dah kahwin sekarang sediakan tisu

sayu kisah si ayah dan 2 orang anaknya di johor boleh m..

kisah seram palm spring resort pd

kisah disebalik logo popular metro goldwyn mayer ini ba..

segmen blogwalking give away by kisah si gadis leo

kisah rapper terkenal bad boy memeluk islam

kisah kerana seekor lalat dia masuk syurga atau neraka

kisah kerana seekor lalat dia masuk syurga atau neraka

kisah seram palm spring resort pd

kisah riwayat hidup imam haji mursyidi tokoh pentadbir ..

kisah stokin koyak

kisah sebenar siti ingin ambil waris mangsa nahas duke ..

kisah kucing bernama boboi tewas dibelit sawa

kisah sebenar siti ingin ambil waris mangsa nahas duke ..

kisah topeng raja hantu topeng buta suku dayak

kisah seram jenazah balik ke rumah

makjemah kisah menyentuh hati pakcik tua yang sanggup a..

kisah sedih aku dah kahwin sekarang sediakan tisu

kisah seram jenazah balik ke rumah

kisah rapper terkenal bad boy memeluk islam




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 169
Widget Aktif : 3,296
Banner Aktif : 7,964

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,819
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • macam macam wau ada
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505
  • blog spammers sudah bijak
  • skandal pejabat
  • wang bukanlah segalanya
  • cinta terlarang
  • monolog rasa
  • diari sedih seekor kucing
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • info kenapa makanan segera bahaya

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)