Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Must Watch Kisah Mia Adam 1107 hits  

Must Watch Kisah Mia Adam

Syok jugak tengok Kisah Mia dan Adam dekat wecareweserve ni. Lakonan Zahiril Adzim Mia Sara dan Hamis Jalikha eh..Hanis Zalikha terbitan Agensi Antidadah!Comel Mia ni berbakat pulak tu. Kisah ni banyak mesej yang baik untuk dijadikan teladan. Don t take d

Teruskan Membaca..



girls talk must watch top5 youtube beauty channels

movie review ah boy to men frogmen must watch

italia mia sunway city tambun ipoh

1mdb dap lapor mia dakwa juru audit culas

kisah suami dimandrem akibat main cinta dengan amah sem..

biodata mia ahmad

italia mia sunway city tambun ipoh

ucapan harijadi dari mia sara kepada rykarl sangat swee..

italia mia sunway city tambun ipoh

mia qaisara dah 4 tahun

mamma mia musical live di malaysia

kisah dua sahabat cacat yang pasti memberikan inpirasi ..

so sweet bila mia sara ucap happy birthday buat rykarl ..

kisah benar ratah mayat rakan untuk terus hidup

kisah menarik rasulullah dan kucingnya

disebalik kisah kereta audi q5 milik hishamuddin tinjau..

kisah kelahiran anak kedua

2 gambar kisah guru 50an nikah murid 18 tahun jadi vira..

kisah sebenar disebalik gambar ferrari zizan razak kema..

kisah benar ratah mayat rakan untuk terus hidup

mia khalifa gadis lubnan pelakon lucah paling popular d..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 379
Widget Aktif : 3,996
Banner Aktif : 7,141

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,997
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • wanita ini nekat 22 kali pembedahan plastik..
  • bermesraan di khalayak ramai tanpa segan si..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • pelanggan mengadu sukar buang air kerana di..
  • bapa redha keputusan mahkamah
  • jawatan kosong terkini felda
  • mengejutkan putus cinta punca co pilot juna..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • emak abah opah dan atuk
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • jika memang engkau jodohku
  • 7 things you need to know about depression
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)