Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Must Watch Kisah Mia Adam 1137 hits  

Must Watch Kisah Mia Adam

Syok jugak tengok Kisah Mia dan Adam dekat wecareweserve ni. Lakonan Zahiril Adzim Mia Sara dan Hamis Jalikha eh..Hanis Zalikha terbitan Agensi Antidadah!Comel Mia ni berbakat pulak tu. Kisah ni banyak mesej yang baik untuk dijadikan teladan. Don t take d

Teruskan Membaca..



mia ahmad dan syarul ridzwan pelakon utama hati perempu..

15 gambar comel mia ahmad yuhanis heroin drama hati per..

8 gambar comel heroin hati perempuan mia ahmad

8 gambar comel heroin hati perempuan mia ahmad

biodata dan gambar mia ahmad pelakon hati perempuan tv3

gambar biodata mia ahmad pelakon drama hati perempuan t..

cun biodata mia ahmad pelakon drama hati perempuan tv3

15 gambar comel mia ahmad yuhanis heroin drama hati per..

berhijab bukan halangan buat mia

gambar mia hati perempuan semasa pramugari

mia sara jadi penyanyi

mia ahmad dan syarul ridzwan makin meletop menerusi hat..

gambar selfie hangat mia ahmad

selfie mia ahmad yang mengancam

5 gambar kenali siapa mia ahmad pelakon hati perempuan

biodata gambar mia ahmad

selfie mia ahmad yang mengancam

selfie mia ahmad yang mengancam

pelakon hati perempuan mia ahmad mirip shila amzah

biodata mia ahmad drama hati perempuan

biodata mia ahmad pelakon drama hati perempuan tv3




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 321
Widget Aktif : 3,307
Banner Aktif : 7,953

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,632
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • tegar feat nabil ok lah chord

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • supermummy - miza harun
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • cerita semalam hot spring kah
  • tanda orang sayang dekat kita
  • jangan ditangisi haid itu
  • wang bukanlah segalanya
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)