Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

SEMAKAN PENEMPATAN GURU BAHARU PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN SISWAZAH PPPS DG 41 LANTIKAN TETAP 1 JULAI 2013 BAGI GRADUAN IPTA dan IPGM 383 hits  

SEMAKAN PENEMPATAN GURU BAHARU PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN SISWAZAH PPPS DG 41 LANTIKAN TETAP 1 JULAI 2013 BAGI GRADUAN IPTA dan IPGM

Salam Berita baik untuk bakal guru Bermula semalam 8211 25 Jun 2013 pihak Kementerian Pendidikan Malaysia telah mengeluarkan senarai penempatan guru baharu bagi semua graduan IPTA dan IPGM yang diperakui Semakan ini boleh dilakukan melalui

Teruskan Membaca..



semakan penempatan bagi lepasan ijazah sarjana muda pen..

semakan keputusan penawaran biasiswa hadiah latihan per..

pegawai perkhidmatan pendidikan siswazah

semakan keputusan penempatan penempatan pegawai perkhid..

semakan penempatan pegawai perkhidmatan pendidikan ppp ..

jawatan kosong pegawai perkhidmatan siswazah

semakan penempatan bagi lepasan ismp ipta

semakan panggilan temuduga program hadiah latihan perse..

ideas kurang puas hati prestasi pendidikan 2013

ribuan graduan pendidikan bakal menganggur sekurangnya ..

job vacancies 2014 at institut pendidikan guru perlis

pengumpulan bahan penulisan amalan terbaik pdp guru pen..

taklimat syarat baharu pemilihan guru besar dan pengetu..

ribuan graduan pendidikan bakal menganggur sekurangnya ..

job vacancies 2014 at institut pendidikan guru perlis

teks ucapan yab tan sri dato hj muhyiddin bin hj mohd y..

semakan keputusan rayuan ipta dan politeknik premier be..

semakan keputusan rayuan upu ipta dan politeknik premie..

semakan keputusan rayuan upu spm kemasukan ipta politek..

cara semakan keputusan e rayuan upu ipta sesi 2014 2015

semakan temuduga medsi dan ujian khas program pendidika..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 332
Widget Aktif : 3,890
Banner Aktif : 6,222

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,419
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • heavy rainfall causes flash flood in some p..
  • mat taib anggap hadi awang dan nik aziz ni ..
  • semoga keluarga ini selamat sampai ke desti..
  • remaja wanita maut rambutnya tersimpul pada..
  • lelaki ditemui meninggal dunia ketika sujud..
  • lpp job vacancy at lembaga pertubuhan pelad..
  • menarik foto lawak giler vol 190
  • sabina altynbekova atlet tercantik kazakhst..
  • menarik foto lawak giler vol 474
  • camat awi waye
  • panass pas vs pkr ex setpol mb kedah dedah ..
  • kosongkosongokey

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • aku penganggur
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)