Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jadual Siaran Langsung Perlawanan Pesta Bola Merdeka 2013 657 hits  

Jadual Siaran Langsung Perlawanan Pesta Bola Merdeka 2013

Jadual Siaran Langsung Perlawanan Pesta Bola Merdeka 2013

Teruskan Membaca..



tiada siaran langsung perlawanan piala fa malam ni

untuk semua peminat bola sepak malaysia inilah punca me..

jadual siaran langsung liga super 14 feb 2015

jadual siaran langsung piala fa inggeris pusingan 5 201..

jadual siaran langsung dan keputusan liga europa 27 feb..

jadual siaran langsung liga super 14 feb 2015

jadual siaran langsung liga super 21 feb 2015

makjemah 14 reaksi peminat bola sepak tempatan apabila ..

makjemah 15 reaksi peminat bola sepak tempatan apabila ..

bola sepak jadual perlawanan liga premier 2015 kuala lu..

jadual perlawanan bola sepak liga super malaysia 2015

jadual perlawanan bola sepak liga premier malaysia 2015

bola sepak jadual perlawanan liga fam 2015

bola sepak jadual perlawanan liga premier 2015 kuantan ..

jadual siaran langsung epl minggu ini

bola sepak jadual perlawanan liga premier 2015 spa fc

bola sepak jadual perlawanan liga premier 2015 uitm fc

siaran langsung kelantan vs pdrm 21 februari 2015

siaran langsung perak vs lions xii 21 februari 2015

siaran langsung selangor vs jdt 21 februari 2015

komen siaran langsung liga super malaysia 2015




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 415
Widget Aktif : 4,001
Banner Aktif : 7,096

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,076,040
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • makjemah lelaki ini habiskan 500 usd untuk ..
  • kecoh alien ditangkap nelayan australia
  • hidung bedarah tengok awek cun buat show
  • ayat pancing dari wanita yang lelaki mudah ..
  • video sami dikecam kerana sentuh dada wanit..
  • kekasih baru zizan perjelas hubungan mereka
  • norman kru dakwa wujud gerakan jatuhkan ziz..
  • penjara tidak benarkan anwar ke parlimen
  • che ta tak cemburu anak lebih popular kini
  • kapal selam kd tunku abdul rahman berjaya l..
  • confirm mat sabu akan tanding presiden pas ..
  • norman kru percaya ada gerakan mahu jatuhka..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • supermummy - miza harun
  • taman di dalam shoping mall
  • hati hati laman web hina islam
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • ciri ciri wanita solehah
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)