Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Foto polis Mesir beri senjata kepada samseng untuk membunuh Ikhwanul Muslimin 233 hits  

Foto polis Mesir beri senjata kepada samseng untuk membunuh Ikhwanul Muslimin

Gambar polis sedang memberi kelengkapan senjata kepada samseng untuk membunuh demonstran...........Mereka berpakaian seperti orang awam media media pro kudeta memanipulasikannya dengan mengatakan inilah golongan Ikhwan Muslimin yang membawa senjata.Sumber

Teruskan Membaca..



dap beri sokongan penuh kepada kerajaan dalam isu mh17

surat terbuka kepada ketua polis negara antara kiki cdm..

langkah kajang beri manfaat kepada presiden pkr

dap beri sokongan penuh kepada kerajaan dalam isu mh17

pm belanda beri amaran akhir kepada putin

pm belanda beri amaran akhir kepada putin

doa kami adalah senjata kepada kamu wahai mujahidin al ..

tgna beri sokongan padu kepada al qassam

foto penghormatan rakyat ukraine kepada mangsa nahas ka..

tgna beri sokongan padu kepada al qassam

mh17 belanda beri amaran keras kepada rusia

kerry ke mesir runding gencatan senjata

mh17 belanda beri amaran keras kepada rusia

pihak keamanan mesir gagalkan penyelundupan senjata

polis panggil kit siang beri keterangan artikelnya meng..

australia beri penghormatan kepada mangsa nahas

pm belanda beri amaran akhir kepada putin

israel beri amaran kepada wartawan asing di gaza

mesti tengok nasib muhammad ahmad isawa pemusnah perusu..

5 foto gambar bersejarah akhirnya kotak hitam mh17 dise..

gencatan senjata netanyahu beri amaran kepada hamas




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 695
Widget Aktif : 3,988
Banner Aktif : 6,105

Domain Dibenarkan: 10,093
Jumlah Artikel : 762,603
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peluklah si pengganas
  • video tentera israel menyorok ketakutan
  • comelnya reaksi spontan adik ni
  • video kejadian kebakaran di plaza tol sunwa..
  • katak aneh berbunyi seperti kucing
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv
  • google play store dikemaskini dengan antara..
  • expectation vs reality song ji hyo lee kwan..
  • panas pergaduhan kaum diipoh
  • aging symptoms
  • lailatul qadar keindahan kelebihan dan tand..
  • berita terkini pemberontak pro russia temba..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • 7 things you need to know about depression
  • supermummy - miza harun
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • afiqmahadhir.com
  • theniina.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2740)   wanita (1787)   diari (1562)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (785)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)