Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Step 3 Borang Nikah 210 hits  

Step 3 Borang Nikah

Now step yang korang kena pening kepala sikitlah unless korang dan pasangan duduk area yang sama nak kahwin pulak dalam kawasan tu jugak. tapi kalau dua dua lain negeri haa...takyah nak tunggu tinggal lagi sebulan baru nak settle bab ni. silap haribulan h

Teruskan Membaca..



borang permohonan guru tabika taska kemas 2014

2 gambar masjid disalahguna dijadikan sebagai upacara a..

upacara akad nikah dalam masjid disalah guna

menikahi perempuan hamil di luar nikah

jaclyn victor jumpa di kl nikah di as

pelamin dalam masjid menunjukkan manusia semakin jahil ..

majlis akad nikah persandingan my bff paling comel

gadis rela nikah usia 16 tahun

berat nanang pelamin dalam masjid menunjukkan manusia s..

alif satar umum tarikh nikah

jaclyn victor jumpa di kl nikah di as

teruja sertai akad nikah beramai ramai

baju nikah prada lace batik

berebut borang ujibakat akademi fantasia 2014

isu semasa tarik rambut rebut borang af2014

peserta ujibakat bergaduh rebut borang masuk akademi fa..

baju kurung moden untuk majlis tunang dan nikah

jaclyn victor nikah bintang r b dari as

mamat sepah mahu nikah nurul sebelum akhir tahun

tahniah mamat sepah mahu nikah nurul sebelum akhir tahu..

mamat sepah mahu nikah nurul sebelum akhir tahun




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 504
Widget Aktif : 4,036
Banner Aktif : 6,203

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 785,755
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • aksi menyusukan teman lelaki trend baru di ..
  • kalaulah boleh memilih antara dua p
  • gadis buat aksi strip di jalan kuching
  • 18 video aksi rakaman tanpa seurat benang d..
  • dayang dan diana di kritik peminat kerana t..
  • inilah 3 gambar anzalna nasir yang membuatk..
  • inilah desa yang dianggap seperti syurga du..
  • tudung cendawan melly goeslaw kena hentam j..
  • abu turab mujahidin malaysia gugur di syria
  • aishah ilias bercinta dengan suami orang
  • tanglung gergasi disangka ufo
  • waktu waktu yang diharamkan solat

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • emak abah opah dan atuk
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • 30andstillneurotic.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • mykarya.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)