Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Step 3 Borang Nikah 238 hits  

Step 3 Borang Nikah

Now step yang korang kena pening kepala sikitlah unless korang dan pasangan duduk area yang sama nak kahwin pulak dalam kawasan tu jugak. tapi kalau dua dua lain negeri haa...takyah nak tunggu tinggal lagi sebulan baru nak settle bab ni. silap haribulan h

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 253
Widget Aktif : 3,935
Banner Aktif : 6,726

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 916,444
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pandalela kemalangan kereta chevrolet sonic..
  • video panasss ella pukul peserta mentor leg..
  • rating drama besiri pinocchio melonjak gara..
  • menakjubkan rumah ini diperbuat dari 400 ri..
  • ngeri 3 gambar lelaki terburai perut ditika..
  • bekas awek kamal adli tayang pakwe baru
  • tergamak pijak isteri kerana tak masak teng..
  • semua wanita wajib ambil belle femme demi k..
  • budak 3 tahun di bunuh sebab suka mengejek
  • heboh eina azman di tuduh parking di pam pe..
  • anak sebar gambar aksi ranjang ibunya 5 gam..
  • 300 tahun sebelumnya

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips nak jadi hotstufff
  • puisi terakhir imam syafie
  • jenis jenis jerawat
  • wang bukanlah segalanya
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • cinta terlarang
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • haqmilik.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)