Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Step 3 Borang Nikah 226 hits  

Step 3 Borang Nikah

Now step yang korang kena pening kepala sikitlah unless korang dan pasangan duduk area yang sama nak kahwin pulak dalam kawasan tu jugak. tapi kalau dua dua lain negeri haa...takyah nak tunggu tinggal lagi sebulan baru nak settle bab ni. silap haribulan h

Teruskan Membaca..



erin malek dan farriz fauzy tak peduli gosip liar sebel..

puluhan tni dan polisi amankan nikah musyrik kodok dan ..

suasana di majlis akad nikah sepupuku

fizz fairuz almy nadia kembali bersama bakal nikah tahu..

erin malek suami tidak peduli gosip sebelum nikah

erin malek suami tidak peduli gosip sebelum nikah

wanita bertudung dicekup lahir anak luar nikah

gambar nikah erin malek dengan farizz fauzi

gadis malaysia lari ke syria nikah pejuang isis

erin malek suami tidak peduli gosip sebelum nikah

nikah tarikh sama pasangan erin malek redha rozlan akhi..

hampir setahun nikah kini raja azmi dah tawar hati

yazer ekin af3 bakal nikah hujung tahun ini

yazer ekin af3 bakal nikah selepas krisis cinta diselam..

tunku mahkota johor nikah jumaat ini majlis pada 8 nov ..

tunku mahkota johor tmj nikah jumaat ini majlis pada 8 ..

yazer af3 ekin af3 bakal nikah selepas krisis cinta dis..

yazer ekin af3 bakal nikah hujung tahun ini

yazer af3 ekin af3 bakal nikah selepas krisis cinta dis..

yazer ekin af3 bakal nikah hujung tahun ini

yazer ekin af3 bakal nikah hujung tahun ini




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 598
Widget Aktif : 3,934
Banner Aktif : 6,611

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 857,685
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bagaimana irfan khairi menjadi jutawan
  • nama nama bayi yang perlu dielakkan
  • 16 days photo challenge day 7 lunch
  • bila lego dibangunkan
  • comment on promosikan blog anda sebaik mung..
  • cara transfer uang lewat atm mandiri dan bn..
  • vitamin c chewable 100mg vs sustained relea..
  • promosi team fotografi popular
  • brendan not for sale
  • temuduga interview schlumberger 2014
  • kisah sebenar gambar viral makan katak yang..
  • adakah anda ada masalah dengan hutang

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips nak jadi hotstufff
  • wang bukanlah segalanya
  • jika memang engkau jodohku
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • bahaya ajinomoto
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • daripelusukdunia.com
  • bahdis.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)