Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Step 3 Borang Nikah 204 hits  

Step 3 Borang Nikah

Now step yang korang kena pening kepala sikitlah unless korang dan pasangan duduk area yang sama nak kahwin pulak dalam kawasan tu jugak. tapi kalau dua dua lain negeri haa...takyah nak tunggu tinggal lagi sebulan baru nak settle bab ni. silap haribulan h

Teruskan Membaca..



han sedia masuk islam nikah tasha tahun depan

surat nikah awie dan rozana misbun tak berdaftar

surat nikah awie dan isteri tidak berdaftar

surat nikah awie dan isteri tidak berdaftar

dress nikah pengantin azura

sijil nikah awie dan rozanan tidak berdaftar

surat nikah awie dan rozana misbun tak berdaftar

pendedahan mengejut almy nadia baru nikah dah hamil emp..

alif satar lebih selesa rahsia tarikh nikah

preparation wedding tempah baju nikah a to z fesyen bar..

kisah benar bersalin selepas 2 bulan nikah

selesai nikah pasangan melakukan hubungan dihadapan tet..

asmidar sibuk cari wajik bukan sebab mahu nikah raya in..

padah lakukan seks luar nikah

padah lakukan seks luar nikah

padah lakukan seks luar nikah

asmidar sibuk cari wajik bukan sebab mahu nikah raya in..

nikah gantung nikah khitbah

apabila nikah menjadi mahal maka zina menjadi murah jad..

hukum wanita lahirkan anak luar nikah tapi tidak menika..

alif satar enggan dedah tarikh nikah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 216
Widget Aktif : 3,882
Banner Aktif : 6,230

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,757
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pendedahan skandal dalaman yang mengejutkan..
  • tanpa isteri hari raya aidilfitri awie lebi..
  • mic ppp buat laporan polis terhadap kenyata..
  • pengakuan janda pernah diratah anak saudara
  • panass pas vs pkr ex setpol mb kedah dedah ..
  • 15 rakyat palestin terkorban di gaza waris ..
  • display custom post type items in recent po..
  • parmesan nuggets
  • the plant pot that aims to keep you focused..
  • wordless 14 bila tunjuk kepada seseorang se..
  • lemang valley jadi tumpuan
  • aliran trafik menuju ke ibu negara perlahan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • 12 golongan yang termasuk didoakan oleh par..
  • bahaya ajinomoto
  • puisi terakhir imam syafie
  • tanda orang sayang dekat kita

  • wajib lawat :

  • izyanshamba.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)