Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Step 3 Borang Nikah 282 hits  

Step 3 Borang Nikah

Now step yang korang kena pening kepala sikitlah unless korang dan pasangan duduk area yang sama nak kahwin pulak dalam kawasan tu jugak. tapi kalau dua dua lain negeri haa...takyah nak tunggu tinggal lagi sebulan baru nak settle bab ni. silap haribulan h

Teruskan Membaca..



foto nikah massal di jalur gaza diikuti 400 pasangan

akhirnya fahrin ahmad umum tarikh nikah

fahrin ahmad sah nikah sabtu ini

fahrin bakal nikah sabtu ini hanya perkenal isteri pada..

aceh larang pasangan belum nikah naik motosikal bersama

aceh larang pasangan belum nikah naik motosikal bersama

andy flop poppy nikah dua isteri pertama tak restu

terkini gadis biasa bakal isteri fahrin ahmad nikah 9 m..

fahrin ahmad nikah sabtu ini siapakah bakal isterinya

isteri pertama tak restu anda flop poppy nikah lagi sat..

fahrin ahmad umum nikah 9 mei ini

fahrin ahmad nikah sabtu rahsia bakal isteri

fahrin ahmad nikah 9 mei ini

fahrin ahmad nikah 9 mei ini

fahrin ahmad nikah sabtu ini

fahrin ahmad nikah sabtu ini

fahrin ahmad nikah 9 mei

fahrin ahmad sah nikah sabtu ini

fahrin ahmad sahkan bakal nikah sabtu ini

shah jaszle hanis husna nikah senyap senyap

live nikah melalui skype




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 140
Widget Aktif : 3,306
Banner Aktif : 7,954

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,643
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • pre order kurung chiffon claudya

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • sketsa cinta awak dan saya
  • emak abah opah dan atuk
  • tanda tanda kanser payudara
  • spisis kawan yang femes
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • monolog rasa
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • apa petanda jika mimpi ular

  • wajib lawat :

  • resepicheff.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)