Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Step 3 Borang Nikah 274 hits  

Step 3 Borang Nikah

Now step yang korang kena pening kepala sikitlah unless korang dan pasangan duduk area yang sama nak kahwin pulak dalam kawasan tu jugak. tapi kalau dua dua lain negeri haa...takyah nak tunggu tinggal lagi sebulan baru nak settle bab ni. silap haribulan h

Teruskan Membaca..



foto nikah massal di jalur gaza diikuti 400 pasangan

isu iklan nikah dan poligami di siam

isu iklan nikah dan poligami di siam

akhbar terkenal pamer iklan nikah dan poligami di thail..

baju nikah prada lace untuk disewa kuala lumpur dan sel..

kisah menyayat hati pelajar ma ahad tahfiz hamil luar n..

baju melayu satin baju melayu online nikah dan raya 201..

iklan nikah di siam akhbar harian diberi amaran kdn

iklan nikah di siam akhbar harian diberi amaran kdn

iklan nikah di siam akhbar harian diberi amaran kdn

7 gambar selamat nikah taufik batisah kini suami sheena..

zizan nikah bulan jun

sam bunkface nikah 25 april juliana evans doakan bekas ..

kenal hanya 2 bulan zizan razak nikah gadis sekampung j..

kenal hanya 2 bulan zizan razak nikah gadis sekampung j..

zizan bakal nikah emma maembong bulan jun ini

sam bunkface nikah 25 april juliana evans doakan bekas ..

mahu elak fitnah zizan razak bakal nikah jun ini

zizan dan emma bakal nikah bulan jun 2015 nanti

zizan razak nikah jun ini

iklan nikah di siam akhbar harian diberi amaran kdn




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 754
Widget Aktif : 4,047
Banner Aktif : 7,217

Domain Dibenarkan: 11,264
Jumlah Artikel : 1,133,740
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • tolong lap sikit air liur me le leh dah
  • 11 gambar seram gambar sebenar mayat yang t..
  • gaduh sampai bo gelkan amoi di kha layak ra..
  • tempat suci ni janganlah berlebihan pulak
  • 17 gambar proton emas yang canggih ruang da..
  • resepi ayam masak merah sedap mudah
  • pasangan kantoi projek di dalam rumah terbi..
  • isteri pangeran brunei yang hebat
  • anda akan lebih berhati hati bawa motorsika..
  • penari gelek jelita dihukum penjara
  • lamborghini pamer kereta paling sporty dan ..
  • salah faham punca video menjadi viral

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • cinta terlarang
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 7 things you need to know about depression
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • puisi terakhir imam syafie
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • cerita semalam hot spring kah
  • supermummy - miza harun

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)