Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Step 3 Borang Nikah 265 hits  

Step 3 Borang Nikah

Now step yang korang kena pening kepala sikitlah unless korang dan pasangan duduk area yang sama nak kahwin pulak dalam kawasan tu jugak. tapi kalau dua dua lain negeri haa...takyah nak tunggu tinggal lagi sebulan baru nak settle bab ni. silap haribulan h

Teruskan Membaca..



hanis zalikha dan hairul azreen bakal nikah 5 jun ini

hanis zalikha nikah 5 jun

sijil nikah anak najib palsu jawi

2 gambar kisah guru 50an nikah murid 18 tahun jadi vira..

sijil nikah anak najib palsu

6 pic hanis zalikha hairul selamat bertunang nikah 5 ap..

hanis zalikha selamat bertunang nikah 5 jun ini

punca surat nikah anak pm viral di laman sosial terjawa..

2 gambar kisah guru 50an nikah murid 18 tahun jadi vira..

selamat bertunang semalam hanis zalikha dan hairul azre..

isu surat nikah nooryana najwa hantaran 500 000 usd

isu surat nikah nooryana najwa hantaran 500 000 usd

ini kerugian nikah siri

isu surat nikah nooryana najwa hantaran 500 000 usd

tiada liputan media majlis nikah sharifah sakinah

4 gambar lana nordin perkenal bakal suami bakal nikah 1..

tak de gst kan amir raja lawak buat lawak masa akad nik..

hantaran anak najib usd500k sijil nikah tersebar di lam..

selepas akad nikah acara sarung cincin anak najib pula ..

4 hari sebeleum nikah hanez jelas kenapa dirinya tanpa ..

2 gambar kisah guru 50an nikah murid 18 tahun jadi vira..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 339
Widget Aktif : 3,957
Banner Aktif : 7,180

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,106,203
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 5 gambar awal ashaari kemalangan ketika ke ..
  • pensyarah kantoi dengan dua gadis bawah umu..
  • panass harapkan muka je lawa perempuan aten..
  • foto awal ashaari dirawat di hospital besar..
  • yatt akui insaf dan muhasabah diri di syria
  • 2 gambar awal asari kemalangan kereta bmw 6..
  • foto busana ketat eina azman yang tembus pa..
  • nampak garisan bra peminat tegur diana dani..
  • gadis rakam video lelaki melancap di perhen..
  • awal sempat hubungi isterinya scha alyahya ..
  • 4 gambar awal ashaari terlibat dalam kemala..
  • sedih luahan hati ibu apabila anak dihina k..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • islam itu indah
  • tanda tanda kanser payudara
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • tips nak jadi hotstufff
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)