Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Step 3 Borang Nikah 219 hits  

Step 3 Borang Nikah

Now step yang korang kena pening kepala sikitlah unless korang dan pasangan duduk area yang sama nak kahwin pulak dalam kawasan tu jugak. tapi kalau dua dua lain negeri haa...takyah nak tunggu tinggal lagi sebulan baru nak settle bab ni. silap haribulan h

Teruskan Membaca..



3 gambar majlis akad nikah penyanyi alif satar dan pasa..

gambar inilah akibat lahir anak luar nikah

akibat gugur anak luar nikah

fiffy natasya nikah muslim azman 29 sept

tahniah alyph sleeq sah nikah dengan sekali lafaz

dicerai suami sebulan selepas nikah dengan alasan kulit..

santai inilah akibat mengandung luar nikah

fiffy natasya nikah muslim azman 29 september ini

tahniah datuk ramli ms dan alyah sah sudah nikah

50 remaja di 13 kota besar indonesia pernah melakukan h..

alif satar nikah isnin ini

inilah akibatnya kalau lahir anak luar nikah

alif satar nikah pagi ini

inilah akibat lahir anak luar nikah

pengantin mati mengejut selepas akad nikah

pembantu rumah kandung anak luar nikah anak lelaki maji..

alif satar nikah pagi ini

fiffy natasya nikah 14 hari lagi

padah bersetubuh luar nikah

alyph sleeq sah nikah dengan hanya sekali lafaz 5 gamba..

fiffy natasya nikah 14 hari lagi




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 731
Widget Aktif : 3,966
Banner Aktif : 6,436

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 811,812
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • muda mudi zaman sekarang salah siapa
  • perginya seorang kekasih allah
  • dafi tunjuk belang di hadapan peminat pulau..
  • lembu istimewa akhirnya mati
  • mas marah kecewa pesawatnya dituduh mendara..
  • tutorial lajukan 3g 4g bagi android phone g..
  • apple bakal melancarkan ipad baru dan os x ..
  • melayu kena buka minda
  • 15 imbasan perkahwinan artis di sepanjang t..
  • mini paceman adventure
  • kuch2hotahu francais tauhu pertama di indon..
  • internet meragam hati tak tenteram

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kembali menjadi burung pipit
  • 7 things you need to know about depression
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)