Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Step 3 Borang Nikah 228 hits  

Step 3 Borang Nikah

Now step yang korang kena pening kepala sikitlah unless korang dan pasangan duduk area yang sama nak kahwin pulak dalam kawasan tu jugak. tapi kalau dua dua lain negeri haa...takyah nak tunggu tinggal lagi sebulan baru nak settle bab ni. silap haribulan h

Teruskan Membaca..



3 gambar kekasih anak che ta cukup cantik orangnya

yazer ekin af3 bakal nikah hujung tahun ini

yazer af3 ekin af3 bakal nikah selepas krisis cinta dis..

yazer ekin af3 bakal nikah hujung tahun ini

yazer ekin af3 bakal nikah hujung tahun ini

yazer ekin af3 bakal nikah hujung tahun ini

fizz fairuz almy nadia kembali bersama bakal nikah tahu..

nikah tarikh sama pasangan erin malek redha rozlan akhi..

hampir setahun nikah kini raja azmi dah tawar hati

yazer af3 ekin af3 bakal nikah selepas krisis cinta dis..

yazer ekin af3 bakal nikah selepas krisis cinta diselam..

tunku mahkota johor tmj nikah jumaat ini majlis pada 8 ..

nikah 8 november

tunku mahkota johor nikah jumaat ini majlis pada 8 nov ..

tmj nikah 8 november

tunku mahkota johor nikah 24 oktober ini

nikah 24 oktober

tunku mahkota johor tunku ismail nikah jumaat ini

tunku mahkota johor bakal nikah jumaat ini majlis pada ..

nikah 8 november

nikah 24 oktober




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 688
Widget Aktif : 4,007
Banner Aktif : 6,587

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 861,314
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bekas teman lelaki dakwa dyana sofea dan za..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj cik kh..
  • subhanallah 22 tempat yang sangat berwarna ..
  • gambar comel anak wawa zainal dan ariel zaf..
  • 10 gambar majlis pernikahan tmj che puan kh..
  • 4 gambar percutian mewah adik neelofa yang ..
  • duchess kate makes public comeback in style
  • awek bertutup alim kantoi berasmara ditangk..
  • oh artis emma maembong peluk siapa tuuuuu
  • menarik gambar puteri diana semasa muda rem..
  • beyond the boundary
  • gambar sekitar pernikahan tunku mahkota joh..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tupperware puasa
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • jenis jenis jerawat
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • jangan ditangisi haid itu
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • ciri ciri wanita solehah
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)