Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Step 3 Borang Nikah 296 hits  

Step 3 Borang Nikah

Now step yang korang kena pening kepala sikitlah unless korang dan pasangan duduk area yang sama nak kahwin pulak dalam kawasan tu jugak. tapi kalau dua dua lain negeri haa...takyah nak tunggu tinggal lagi sebulan baru nak settle bab ni. silap haribulan h

Teruskan Membaca..



cpuv zurich insurance 3 point

2 pemandu myvi tidak mengaku salah penyebab kemalangan ..

3 jam bersama dayyan

biar gambar berbicara siri 3

family day kufah part 3

alhamdullilah zamarul hisyam dan diana rafar bakal nika..

keluarga restu bekas suami abby abadi farhan nikah ibu ..

adakah sah wanita bernikah ketika mengandung anak luar ..

ibu dan 3 anak berjaya diselamatkan dalam satu drama te..

kemalangan duke 2 pemandu myvi tak mengaku salah sebabk..

makjemah lelaki diacu pistol sebelum diperkosa 3 wanita..

malang lelaki diculik diperkosa 3 wanita

wanita rakam lelaki merabanya dalam mrt 3 gambar

uber dilaporkan membida sekitar 3 bilion untuk nokia he..

uber dilaporkan membida sekitar 3 bilion untuk nokia he..

wajah 2 pemandu myvi sebabkan kematian 3 beranak

kemalangan duke 2 pemandu myvi tak mengaku salah sebabk..

terima kasih rakan blogger 3 15

alhamdullilah zamarul hisyam dan diana rafar bakal nika..

diana rafar zamarul hisyam nikah semula 14 mei ini

5 foto majlis akad nikah inilah wajah sebenar isteri fa..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 209
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,836
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • hati hati laman web hina islam
  • apa petanda jika mimpi ular
  • kurang ajaran tak sesat
  • tanda tanda kanser payudara
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • kau setan aku malaikat
  • spisis kawan yang femes
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)