Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PRAY FOR EGYPT 348 hits  

PRAY FOR EGYPT

Assalamualiakum dan Selamat Pagi Semua Mesti semua dah tahu kan apa yang berlaku dekat EGYPT sekarang ni ?nKenapa perlu berlaku peperangan dekat negara ISLAM yea ? Sungguh sedih tengok ape yang berlaku dekat umat seISLAM dengan kita .. Mereka semua berjua

Teruskan Membaca..



pray for mh370

egypt calls for open ended gaza cease fire

welcoming mh17 pray for mh17

pray for mh17 and their families

egypt calls for open ended gaza cease fire

please pray for us kamal adli

moshe mckeever created the group protein sources for ve..

pregnant belt sold other set for mummy

general police detain 42 nepalese workers for rioting

what is your target for the next 10 years

general anifah thanking qatar kuwait bahrain leaders fo..

review the most effective product for acne yeayyy

the red hot market for learning technology platforms

microsoft may remove the metro interface for desktop pc..

book review looking for alaska by john green

half naked couple fined for causing public nuisance

owh i need header for my blog

general muhyiddin arrives in turkey for inauguration of..

calunkan nurul demi semangat family for all

delicious nutella for kids and adults hot snacks

blogrcart shopping cart currency settings for indonesia..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 588
Widget Aktif : 4,026
Banner Aktif : 6,301

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 797,073
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • pasangan lesbian dan ustaz antara yang dita..
  • rebeca nur islam bikin kontroversi lagi
  • untung dapat suami cenggini tapi
  • bam harus bertaubat
  • tiga mati kereta berkecai
  • resipi ayam panggang ala kenny rogers
  • mini zoo taman teruntum kuantan
  • ulam rahsia awet muda
  • what s this love

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • 26 fascinating films about food
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mykarya.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)