Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PRAY FOR EGYPT 357 hits  

PRAY FOR EGYPT

Assalamualiakum dan Selamat Pagi Semua Mesti semua dah tahu kan apa yang berlaku dekat EGYPT sekarang ni ?nKenapa perlu berlaku peperangan dekat negara ISLAM yea ? Sungguh sedih tengok ape yang berlaku dekat umat seISLAM dengan kita .. Mereka semua berjua

Teruskan Membaca..



pray for mh370

ebola outbreak canada to donate 2 5m for protective equ..

search for missing boy expanded

microsoft buys minecraft creator for 2 5b

mlb suspends phillies closer jonathan papelbon 7 games ..

california pipeline disaster brings more scandal for pg..

china rolls out cellphone lanes for slow walkers

orange offers to acquire jazztel of spain for 4 4 billi..

irish authorities ask google for 10 users info in initi..

irish authorities ask google for 10 users info in initi..

motorola gives moto x discount for users with edu email

mlb suspends phillies closer jonathan papelbon 7 games ..

microsoft issues invites for windows 9 event on septemb..

us bombs is near baghdad for first time

keystone xl operator asks for puc recertification

if you buy alibaba be ready for a rough ride

12 nigerian troops sentenced to death for mutiny

sex crimes squad join hunt for little william

family gets surgery for pet goldfish

china rolls out cellphone lanes for slow walkers

demand surges for larger iphone 6 plus




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 343
Widget Aktif : 3,971
Banner Aktif : 6,439

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 816,620
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 5 foto terkini emi isteri keempat saleh yaa..
  • siapakah pembeli pertama iphone 6
  • malaysia raih emas pertama sukan asia inche..
  • mh17 ketibaan jenazah shaikh mohd noor leng..
  • siti sally the sisters closet dress giveawa..
  • hati hati pengguna fb dedah perkhidmatan to..
  • tony puaka presiden kelam kabut salahanwar
  • kreatif ibu kepada kanak kanak ini ubah con..
  • mh17 waris hampir semua anggota perkeso dal..
  • 10 faktor kegagalan penulis ebook
  • pemimpin pas berjuang di pengkalan kubor ma..
  • mengapa lelaki barat lebih berselera dengan..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kembali menjadi burung pipit
  • hati hati laman web hina islam
  • emak abah opah dan atuk

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)