Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PRAY FOR EGYPT 431 hits  

PRAY FOR EGYPT

Assalamualiakum dan Selamat Pagi Semua Mesti semua dah tahu kan apa yang berlaku dekat EGYPT sekarang ni ?nKenapa perlu berlaku peperangan dekat negara ISLAM yea ? Sungguh sedih tengok ape yang berlaku dekat umat seISLAM dengan kita .. Mereka semua berjua

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 321
Widget Aktif : 3,944
Banner Aktif : 6,650

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 871,709
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • angelina jolie ajar anaknya agama islam
  • punca sebenar hannah yeoh selar kerajaan
  • disingkir produksi hanez tutup mulut
  • crome cerewet mudah detected malware
  • berita panas pasal mz botox cream
  • apakah yang pelik pasal gadis vietnam ini
  • aquaria klcc princess tengok piranha makan
  • penyokong pas jika anwar tidak disabit bers..
  • jenis jenis bahan sihir yang digunakan
  • johan cemburu zizan menyertai virus maharaj..
  • info seranggan terpanjang di dunia terdapat..
  • perkahwinan diraja kisah dongeng di alam ny..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kurang ajaran tak sesat
  • cerita semalam hot spring kah
  • ciri ciri wanita solehah
  • untungnya insan bergelar wanita
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • jangan ditangisi haid itu

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)