Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PRAY FOR EGYPT 495 hits  

PRAY FOR EGYPT

Assalamualiakum dan Selamat Pagi Semua Mesti semua dah tahu kan apa yang berlaku dekat EGYPT sekarang ni ?nKenapa perlu berlaku peperangan dekat negara ISLAM yea ? Sungguh sedih tengok ape yang berlaku dekat umat seISLAM dengan kita .. Mereka semua berjua

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 302
Widget Aktif : 3,880
Banner Aktif : 6,870

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 960,493
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • penampilan hangat lagi berani no soo ram
  • anak bekas mb selangor meninggal dunia
  • jururawat hospital alor setar layan kami se..
  • dymm sultan ibrahim melawat yam tunku jalil..
  • inilah rahsia pelukis karton disney animati..
  • remaja mati tertimbus akibat projek haram
  • jom lihat wajah wajah famous yang di miliki..
  • masa makin suntuk buat peminjam ptptn
  • kylie jenner tyga get locked out on date ni..
  • master p kobe hit me up we can save your se..
  • laluan pejalan kaki yang paling ekstrem di ..
  • hadith of the day 2

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kembali menjadi burung pipit
  • blog spammers sudah bijak
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • kahwin muda girls only
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • rahsia kejayaan dunia akhirat

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)