Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PRAY FOR EGYPT 588 hits  

PRAY FOR EGYPT

Assalamualiakum dan Selamat Pagi Semua Mesti semua dah tahu kan apa yang berlaku dekat EGYPT sekarang ni ?nKenapa perlu berlaku peperangan dekat negara ISLAM yea ? Sungguh sedih tengok ape yang berlaku dekat umat seISLAM dengan kita .. Mereka semua berjua

Teruskan Membaca..



pray for gaza

line perkenal pelekat pray for nepal

everything happens for a reason

land for sale near mrr2 kuala lumpur

one for the road

muffin my a right place for beauty and skincare lover

cpuv tgif meal for two

mila kunis sued for 5 000 by woman who claims the actre..

ex wife of late tun ghafar baba sues businessman for rm..

irc client for linux

wordless wednesday recipe for happiness

panasonic digital camera 2nd hand for sale

creating a safe haven for tigers in india

rare access inside north korea for foreigners

najib rosmah sue rafizi for defamation

sarawak for sarawakians fitnah ketua menteri sarawak so..

bad girl maurene m has a left a couple words for art ic..

dallas cowboys greg hardy suspended by nfl for domestic..

is claims responsibility for deadly afghan bombing

mrs aundrea ruescher is looking for bjc dari kacalensa

paul walker s original fast and furious car is up for s..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 348
Widget Aktif : 3,309
Banner Aktif : 7,951

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,599
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • supermummy - miza harun
  • tips balik kampung dengan selamat
  • ciri ciri wanita solehah
  • blog spammers sudah bijak
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • mengapa umat islam perlu berpolitik

  • wajib lawat :

  • azrijohan.blogspot.com
  • zamzarinazambri.blogspot.com
  • resepirahsiaku.com
  • mieadham86.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)