Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PRAY FOR EGYPT 601 hits  

PRAY FOR EGYPT

Assalamualiakum dan Selamat Pagi Semua Mesti semua dah tahu kan apa yang berlaku dekat EGYPT sekarang ni ?nKenapa perlu berlaku peperangan dekat negara ISLAM yea ? Sungguh sedih tengok ape yang berlaku dekat umat seISLAM dengan kita .. Mereka semua berjua

Teruskan Membaca..



mrs malinde mucher liked bjc dari kacalensa and left a ..

jpj officers nabbed for smuggling out road tax stickers..

qpr relegated after manchester city hit them for six

the movie world gears up for cannes

breastmilk soap and lotion ready for mummy s ameryllis ..

rm900 mln for five road upgrades

airasia introduces limited edition t shirts to raise fu..

iprice shopping coupons for shoppaholics

misako toothbrush toothbrushes for ever rm375

mdec melancarkan status msc malaysia for startups

myanmar man gets jail for asking housewife for se x

battle for ramadi us admits isis has the advantage as i..

mdec melancarkan status msc malaysia for startups

en bosch user experience for automated driving

prince harry says he s looking for love wants kids

creating csr for ssl certificate

4 tips for marketing your brand online




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 333
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,848
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • selamat melahirkan bayi ketiga

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • cinta terlarang
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • jika memang engkau jodohku
  • sketsa cinta awak dan saya
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan
  • islam itu indah
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..

  • wajib lawat :

  • norfadhillah1810.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)