Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PRAY FOR EGYPT 325 hits  

PRAY FOR EGYPT

Assalamualiakum dan Selamat Pagi Semua Mesti semua dah tahu kan apa yang berlaku dekat EGYPT sekarang ni ?nKenapa perlu berlaku peperangan dekat negara ISLAM yea ? Sungguh sedih tengok ape yang berlaku dekat umat seISLAM dengan kita .. Mereka semua berjua

Teruskan Membaca..



lori bersama banner pray for gaza mencuri tumpuan pengg..

pray for mh17

muat naik gambar pray for gaza selena gomez dikecam pem..

pray for gaza

doa buat mh17 pray for mh17

bmw f 800r and f 800gs for rm63 900 rm76 900

let s pray for mh17 al fatihah

pray for mh17 alfatihah

pray for mh17

pray for mh 17 from palestin wordless wednesday 32

pray for gaza

coup for najib over deal to secure remains black boxes

how malaysia brokered the deal with rebels for crash si..

handmade soap ameryllis with gift bag for wedding door ..

handmade soap ameryllis with gift bag for wedding door ..

an iconic speaker that s re engineered for streaming mu..

comment on cantik berhijab dengan fesyen terkini shawl ..

it is better to be hated for what you are than to be lo..

how malaysia brokered the deal with rebels for crash si..

dangers and benefits of potatoes for health

8 signs you should trade your old phone for a new one




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 378
Widget Aktif : 3,910
Banner Aktif : 6,202

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 769,450
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ngeri 3 gambar peluru terlekat di kepala ak..
  • cuba terbalikkan
  • video 10 gambar shell lundang kb rosak akib..
  • cara mudah kempiskan perut
  • porsche rempuh belakang viva wanita parah
  • bagaimana mcdonald s malaysia memperbodohka..
  • sukan komanwel nicol wee wern kalah mengeju..
  • barley peanut candy untuk ore kelantan sepa..
  • lelaki terkaya di dunia tawar bayaran balik..
  • romelu lukaku sah ke everton
  • ahli kumpulan one direction diugut bunuh ke..
  • four injured in keningau accident

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • aku penganggur
  • kurang ajaran tak sesat
  • emak abah opah dan atuk
  • kisah imam malik diheret dan didera

  • wajib lawat :

  • izyanshamba.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)