Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MESIR DAN TRAGEDI 3 235 hits  

MESIR DAN TRAGEDI 3

KAHERAH MESIR Pasukan keselamatan Mesir menggempur kem penunjuk perasaan yang menyokong presiden yang digulingkan Mohamed Mursi secara besar besaran yang setakat ini menyebabkan hampir 200 nyawa orang penduduk Arab di negara itu terkorban.Sekurang kurangn

Teruskan Membaca..



tragedi raya kereta mejunam ke sungai 3 maut 1 bayi hil..

tragedi raya kereta mejunam ke sungai 3 maut 1 bayi hil..

video iklan raya tnb 2014 3 versi

3 ditahan disyaki tembak mangsa dengan senapang angin

brazil tumpas 0 3 kepada belanda

peluru terbenam didahi akibat senapang angin sesat 3 ga..

raya ke 3 e day

raya 3 4 syawal di perak

ngeri 3 gambar peluru terlekat di kepala akibat tembaka..

3 foto azwan ali bawa batang mop pergi umrah dimaki pem..

makan rendang ayam hari raya ke 3

gaza imam muhammad naji dikurniakan 3 cahaya mata

kat kubur ni kena buat muka sedih jer agaknya kan faris..

3 foto gambar beratus mat rempit merempit selepas solat..

3 syawal beraya bersama arif

3 koleksi tudung raya sugarscarf

polis menahan 3 kelaki yang melepaskan tembakan senapan..

episode 2 part 3 3 dr fatris bakaram bicara interview w..

3 gambar terkini rozana misbun isteri awie yang paling ..

gaza gencatan senjata 3 hari bermula pagi ini

hari raya aidilfitri 2014 part 3




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 376
Widget Aktif : 3,912
Banner Aktif : 6,200

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 770,682
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pergaduhan berdarah di kelang ini cerita se..
  • nampak bontot
  • punca zul ariffin pitam kerana makan rendan..
  • pengalaman 30 hari minum ephyra
  • maut gara gara rakam aksi seks suami isteri
  • info 4 manusia terkaya di malaysia dan syar..
  • biadap lelaki hina melayu sebulan kebulur b..
  • the greatest man in history
  • pemandu bas mogok tambak johor sesak teruk
  • kajian 3 tahun tentang esp shaklee hasilnya..
  • sanele masilela pengantin lelaki paling mud..
  • greatest responses to an ex text

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • 26 fascinating films about food
  • hati hati laman web hina islam
  • jika memang engkau jodohku
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • snowygirl-syuhada.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)