Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Seminar Jutawan Industri Dr Azizan Osman 496 hits  

Seminar Jutawan Industri Dr Azizan Osman

Sapa yang free pada 7 September 2013 ni?Nak join akak p Seminar Dr Azizan x?Plan memang nak join. Kalau register sorang kena bayar RM50Kalau register 3 orang dapat FREE plak!Jom la kita join SMS Nama ngan No IC kat akak 0142685184 yer sapa nak join.Boleh

Teruskan Membaca..



pakar kardiologi dr sim bakal ganti peter chin sebagai ..

siapa makan cili dia yang merasa pedas dr maza komen pe..

ahmad awang terkejut nama dikaitkan menjadi mursyidul a..

utusan ibaratkan hadi dan dr wan azizah bagai langit de..

yang menghairankan dr maza

shab e meraj 2014 speech by dr syed mohammad ashraf jil..

segmen bersama dr r hot fm mempersenda pemanggil

wajib baca hasil kajian saintis dr masaru terhadap air ..

kiamat jika pas dan umno bersatu dr dzulkefly ahmad

anwar terpaksa tunduk pada sultan dan hadi awang pkr na..

umno peralat institusi raja dr aziz bari

dr m suarakan kebimbangan pada 1mdb berlagak sebagai da..

langkah kajang baik punya dr maza perli kah kah kah

dr m bangkitkan soalan mengenai 1mdb

dr m suarakan kebimbangan pada 1mdb

tahniah gabenor bank negara malaysia bnm tan sri dr zet..

kesan bacaan al quran pada syaraf otak dan organ tubuh ..

dr abdul aziz bari pecahkan lagi tembelang umno ini yan..

pastribella dr ezani masterchef kek puding karamel

mesti baca hasil kajian saintis dr masaru terhadap air ..

debat tun dr mahathir vs yahudi




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 543
Widget Aktif : 3,942
Banner Aktif : 6,460

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 811,080
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • others luahan hati wanita gambar selfie ber..
  • muda mudi zaman sekarang salah siapa
  • luahan hati adik intan shafiqah seorang mur..
  • nelayan berjaya tangkap sotong sebesar bas ..
  • perginya seorang kekasih allah
  • tutorial lajukan 3g 4g bagi android phone g..
  • melayu kena buka minda
  • dafi tunjuk belang di hadapan peminat pulau..
  • tawaran jadi ahli shaklee percuma
  • apple bakal melancarkan ipad baru dan os x ..
  • mas marah kecewa pesawatnya dituduh mendara..
  • internet meragam hati tak tenteram

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kangkung dan risikonya
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • adamfaiz.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)