Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Seminar Jutawan Industri Dr Azizan Osman 554 hits  

Seminar Jutawan Industri Dr Azizan Osman

Sapa yang free pada 7 September 2013 ni?Nak join akak p Seminar Dr Azizan x?Plan memang nak join. Kalau register sorang kena bayar RM50Kalau register 3 orang dapat FREE plak!Jom la kita join SMS Nama ngan No IC kat akak 0142685184 yer sapa nak join.Boleh

Teruskan Membaca..



seminar jutawan dr azizan osman

pakar pemasaran azizan osman puji penjenamaan qu puteh

blog azizan osman

blog azizan osman

nasihat dr fadzilah kamsah petua mudah dapat jodoh

makjemah terima apa sahaja keputusan mahkamah esok tun ..

pengalaman naik kereta selaju 150kmj dengan dr mahathir

terima apa sahaja keputusan mahkamah esok tun dr mahath..

dalang jatuhkan hadi puak pasma sepakat no komen hari i..

pengalaman naik kereta selaju 150km j dengan dr mahathi..

terkini kenyataan terbaru dari dr hatta

tuduhan ke atas dr hatta amat berat beristighfarlah

dr zambry kecewa projek icc lewat daripada jadual

dr m bidas kerajaan asing kritik keputusan kes anwar

am tawar tun dr mahathir jadi penasihat langkah terdesa..

dr fathul bari ucap takziah nasihat pengikut nik aziz j..

kereta ahli parlimen pas dr mohd hatta cuba dibakar

dr mahathir bidas kerajaan asing kritik keputusan kes a..

puak pkr terlupa yang dr mahathir adalah musuh utama an..

guna kaedah lambakan turun harga barang dr hilmi

dr wan azizah menangis lagi tetapi masih boleh melempar..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 490
Widget Aktif : 3,965
Banner Aktif : 7,124

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,070,432
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • zamarul buat pengakuan menggemparkan
  • ustazah cantik kehausan belaian pelajar sen..
  • kerana dendam 3 gambar maksiat guru wanita ..
  • kim kardashian kongsi gambar menggoda rai 2..
  • fakta ramai yang tidak mengetahui terusan s..
  • tabiat pemandu buat u turn ikut suka hati d..
  • 10 realiti yang membezakan orang malaysia d..
  • pelakon malaysia filiphina ni memiliki waja..
  • harga baharu petrol dan diesel 1 mac 2015
  • tasha manshahar bercinta dengan rj
  • mengapa nak jadi tentera
  • australia malaysia indonesia cuba sistem pe..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • tips nak jadi hotstufff
  • puisi terakhir imam syafie
  • wang bukanlah segalanya
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • kurang ajaran tak sesat
  • kangkung dan risikonya
  • cinta terlarang
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..

  • wajib lawat :

  • wanie-raina.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)