Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Seminar Jutawan Industri Dr Azizan Osman 562 hits  

Seminar Jutawan Industri Dr Azizan Osman

Sapa yang free pada 7 September 2013 ni?Nak join akak p Seminar Dr Azizan x?Plan memang nak join. Kalau register sorang kena bayar RM50Kalau register 3 orang dapat FREE plak!Jom la kita join SMS Nama ngan No IC kat akak 0142685184 yer sapa nak join.Boleh

Teruskan Membaca..



blog azizan osman

syabas dr asri ustaz kazim

pencarian pemimpin abadi bersama dr niki shuhada shukor

datuk dr haron din dipilih mursyidul am pas yang baharu

video batalkan gst atau hilang undi kata dr mahathir

pentas dakwah s s dr maza duke carik carik bulu ayam

syabas dr asri ustaz kazim

dr maza dan ustaz kazim sudah berdamai

prof dr muhaya panduan mengenal dan menyayangi diri sen..

kuliah dr asri di masjid alwi kangar

makjemah batalkan gst atau hilang undi kata dr mahathir..

datuk dr haron din dilantik mursyidul am pas yang bahar..

ceramah dr asri zainul abidin

blogger bijak wang bersama dr niki shuhada shukor

pencarian pemimpin abadi bersama dr niki shuhada

datuk dr haron din dilantik mursyidul am pas yang baru

batalkan gst atau hilang undi kata dr mahathir

alhamdulillah dato dr harun din adalah mursyidul am pas..

dr haron din dilantik mursyidul am pas yang baharu

datuk dr haron din sebagai mursyidul am pas baharu

batalkan gst atau hilang undi dr mahathir




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 418
Widget Aktif : 3,924
Banner Aktif : 7,213

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,873
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • lentik punggung kilafairy di hari jadinya p..
  • awal ashaari kemalangan
  • masih ingatkah lagi pada bayi yang selamat ..
  • perbandingan kadar gst di negara asean
  • ngeri inilah akan terjadi jika ikan piranha..
  • 5 foto perubahan imej terkini nora danish p..
  • yb khalid samad ditahan pukul 3 pagi
  • 5 gambar awal ashaari kemalangan ketika ke ..
  • gempar awal ashari kemalangan dahsyat
  • awal ashaari kemalangan jalan raya
  • resepi ayam goreng ala kfc
  • biodata hafeez mikail

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • islam itu indah
  • kurang ajaran tak sesat
  • never date a person who
  • wang bukanlah segalanya
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • kembali menjadi burung pipit
  • emak abah opah dan atuk
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • hati itu umpama gelas

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)