Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Seminar Jutawan Industri Dr Azizan Osman 476 hits  

Seminar Jutawan Industri Dr Azizan Osman

Sapa yang free pada 7 September 2013 ni?Nak join akak p Seminar Dr Azizan x?Plan memang nak join. Kalau register sorang kena bayar RM50Kalau register 3 orang dapat FREE plak!Jom la kita join SMS Nama ngan No IC kat akak 0142685184 yer sapa nak join.Boleh

Teruskan Membaca..



pasti tersentuh jika anda baca nukilan dr azizan osman ..

nukilan sayu dr azizan osman terhadap allahyarham shari..

pasti tersentuh jika anda baca nukilan dr azizan osman ..

tangisan buat ummi sharifah aini azizan osman

tangisan anakanda dr azizan buat ummi sharifah aini

tangisan di bumi madinah saya datuk sharifah aini dr az..

sedih tangisan buat ummi sharifah aini dr azizan

formula kejayaan doktor azizan osman

mesti baca tangisan buat ummi sharifah aini dr azizan

urusan jenazah mh17 hancur bercampur non muslim dr zaha..

dr glow bio aha flawless cream

setulus kasih ibu contest by dr shikin

pandangan menarik dr mahathir

setulus kasih ibu contest by dr shikin

sayu luahan dr azman ibrahim mengenai mh17

dr asri saran hentikan hidang arak dalam pesawat mas

persamaan antara allahyarham seniman aziz satar dan tun..

mb anwar umumkan khalid gugur diganti isterinya dr w az..

tun dr mahathir mas bernasib malang

comment on dr mahathir pertahan kassim ahmad rambut buk..

dr salma doktor wanita melayu pertama meninggal dunia




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 313
Widget Aktif : 3,891
Banner Aktif : 6,221

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 769,854
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • porsche rempuh belakang viva wanita parah
  • bagaimana mcdonald s malaysia memperbodohka..
  • lelaki terkaya di dunia tawar bayaran balik..
  • terbaru kemalangan di tawau bapa dan anak 5..
  • usia terbaik untuk menikmati hubungan seks
  • ahli kumpulan one direction diugut bunuh ke..
  • dulu saya ada kedai kopi jual pisang goreng..
  • bagaimana nak lulus exam penolong penguasa ..
  • 32 gro asing ditahan di perai
  • xiaomi kini pengeluar telefon pintar nombor..
  • monopod
  • kdn nafi dakwaan malaysia tempat latihan ha..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • tanda tanda kanser payudara
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)