Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Seminar Jutawan Industri Dr Azizan Osman 471 hits  

Seminar Jutawan Industri Dr Azizan Osman

Sapa yang free pada 7 September 2013 ni?Nak join akak p Seminar Dr Azizan x?Plan memang nak join. Kalau register sorang kena bayar RM50Kalau register 3 orang dapat FREE plak!Jom la kita join SMS Nama ngan No IC kat akak 0142685184 yer sapa nak join.Boleh

Teruskan Membaca..



pasti tersentuh jika anda baca nukilan dr azizan osman ..

nukilan sayu dr azizan osman terhadap allahyarham shari..

pasti tersentuh jika anda baca nukilan dr azizan osman ..

tangisan anakanda dr azizan buat ummi sharifah aini

formula kejayaan doktor azizan osman

sedih tangisan buat ummi sharifah aini dr azizan

tangisan di bumi madinah saya datuk sharifah aini dr az..

mesti baca tangisan buat ummi sharifah aini dr azizan

tangisan buat ummi sharifah aini azizan osman

kisah percintaan tun dr siti hasmah dan tun dr mahathir

transformasi dalam umno perlu segera seiring dengan aja..

dialah tun dr mahathir bin mohamad

dr johari mat angkat sumpah senator penggal kedua

prof dr djoko suharto m sc ph d harapan dan kerja keras..

tun dr m perlu perjelas kedudukan wilayah iskandar

don t cry because it s over smile because it happened d..

adolf hitler yahudi dari sudut pandang dr maza

adolf hitler yahudi dari sudut pandang dr maza

dunia arab perlu bantu penduduk gaza tun dr mahathir

catitan menarik dr asri tentang yahudi

orang yang menyatakan boikot produk israel itu satu keb..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 408
Widget Aktif : 3,926
Banner Aktif : 6,176

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 765,798
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • duit raya felda puak puak penderhaka melopo..
  • mazidul akmal mungkin lumpuh seumur hidup
  • berhala tertinggi di dunia dubai
  • awek cun ukraine kantoi curi maskara milik ..
  • surat kanak kanak bernama nia untuk allah s..
  • pancing dollah
  • bahana media massa dan sosial
  • punca pesawat transasia airways ge222 terhe..
  • video amalan sedekah selamatkan nyawa lelak..
  • poems of the heart
  • menang peraduan dari pixy malaysia
  • ingatkan blog senyap

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kembali menjadi burung pipit
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)