Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Seminar Jutawan Industri Dr Azizan Osman 512 hits  

Seminar Jutawan Industri Dr Azizan Osman

Sapa yang free pada 7 September 2013 ni?Nak join akak p Seminar Dr Azizan x?Plan memang nak join. Kalau register sorang kena bayar RM50Kalau register 3 orang dapat FREE plak!Jom la kita join SMS Nama ngan No IC kat akak 0142685184 yer sapa nak join.Boleh

Teruskan Membaca..



imkk 2014 dr azizan osman berbaloi sangat ke kalau perg..

imkk 2014 dr azizan osman berbaloi sangat ke kalau perg..

imkk 2014 dr azizan osman berbaloi sangat ke kalau perg..

kerjaya mewah oil gas dan jadi jutawan industri

dr rani osman melawat tg nik aziz

penjelasan yang padu dari dr maza berkaitan isu pegang ..

penjelasan yang padu dari dr maza berkaitan isu pegang ..

tmj sepak tiang artikel dr asri nyahkan bangsawan samse..

serius kot pandangan dr maza mengenai program i want to..

gambar persandingan tun dr mahathir dan siti hasmah sua..

anwar akan terus memburukan sistem kehakiman negara sel..

dr azman bolehkah saya menjual emas tidak sama dengan p..

penjelasan yang padu dari dr maza berkaitan isu pegang ..

nyahkan bangsawan samseng dr asri

menyentuh anjing hukumnya haram itu kesimpulan yang cet..

kenapa pendapat anjing dr asri dr maza faisal tehrani d..

melampau dan biadap dr asri samakan ulama pengampu sepe..

siapakah ulama putar belit ampu seperti anjing jelirkan..

kempen sentuh anjing dan ulama bagai anjing dr asri

penjelasan dr maza terhadap isu sentuh anjing

saya tidak bercakap mengenai kempen saya mahu sentuh an..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 285
Widget Aktif : 3,959
Banner Aktif : 6,635

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,116
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video budak kecil di sepak terajang dan di ..
  • wanita mencuri dalam surau terima padah
  • misteri gadis jelita tidur 22 jam sehari
  • renungan 8 sikap wanita yang di sukai lelak..
  • new shoes for the balqis
  • senarai lagu konsert af 2014 minggu ke 8
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • 15 selfie paling berani
  • ultron
  • tips percutian ke sydney australia
  • organiser apologises over i want to touch a..
  • pahang benam kedah 5 0 tempah tiket final p..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips nak jadi hotstufff
  • tanda tanda kanser payudara
  • emak abah opah dan atuk
  • never date a person who
  • jangan ditangisi haid itu
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • tanda tanda kanser payudara
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)