Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Seminar Jutawan Industri Dr Azizan Osman 584 hits  

Seminar Jutawan Industri Dr Azizan Osman

Sapa yang free pada 7 September 2013 ni?Nak join akak p Seminar Dr Azizan x?Plan memang nak join. Kalau register sorang kena bayar RM50Kalau register 3 orang dapat FREE plak!Jom la kita join SMS Nama ngan No IC kat akak 0142685184 yer sapa nak join.Boleh

Teruskan Membaca..



bangkit semanis kurma bersama dr azizan osman

kehidupan mewah anak jutawan china di amerika yang mela..

10 prinsip hidup luar biasa dari dr azizan osman

dr maza lebih sesuai tumpu hal berkaitan agama

panas berapi dr maza sound ahmad maslan bodoh

tun dr m gagal jelaskan isu sebenar 1mdb tun faisal

muhyiddin enggan layan serangan dr m

muhyiddin jentera bn akan beri penjelasan isu kritikan ..

batalkan sajalah gst kata dr mahathir

kira kira dr m rm27 bilion wang 1mdb hilang

saranan dr m batalkan gst dapat sambutan gemuruh

dr m persoal perkhawinan abad ini anak najib

mengapa orang bodoh dilantik sebagai menteri soal dr as..

siapa lebih bijak tun m atau ahmad maslan dr asri

dr mahathir masih tak faham gst kata ahmad maslan

najib tak keseorangan dr m ucap selamat maju jaya

ikut tradisi umno muhyiddin patut ganti najib kata dr m

ngo anjur bual bicara bersama dr mahathir

dr asri siapa lebih bijak tun m atau ahmad maslan

6 gambar aksi sempoi tun dr mahathir bergambar dengan c..

tak terkejut pun kit siang kerjasama dengan dr m




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 343
Widget Aktif : 3,309
Banner Aktif : 7,951

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,608
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • tips memilih susu formula untuk anak

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • tips nak jadi hotstufff
  • 26 fascinating films about food
  • kurang ajaran tak sesat
  • macam macam wau ada
  • jenis jenis jerawat
  • wang bukanlah segalanya
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..

  • wajib lawat :

  • azrijohan.blogspot.com
  • resepirahsiaku.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)