Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Seminar Jutawan Industri Dr Azizan Osman 488 hits  

Seminar Jutawan Industri Dr Azizan Osman

Sapa yang free pada 7 September 2013 ni?Nak join akak p Seminar Dr Azizan x?Plan memang nak join. Kalau register sorang kena bayar RM50Kalau register 3 orang dapat FREE plak!Jom la kita join SMS Nama ngan No IC kat akak 0142685184 yer sapa nak join.Boleh

Teruskan Membaca..



nukilan sayu dr azizan osman terhadap allahyarham shari..

sensasi kenapa saya boikot shaklee dr nik rahim

formula kejayaan doktor azizan osman

pasti tersentuh jika anda baca nukilan dr azizan osman ..

tangisan buat ummi sharifah aini azizan osman

pasti tersentuh jika anda baca nukilan dr azizan osman ..

pemimpin akar umbi umno mahu najib dengar nasihat dr ma..

sudah berbulan dr mahathir marah kepada najib

risau belajar agama guna facebook google sheikh dr usam..

pemimpin akar umbi umno mahu najib dengar nasihat dr ma..

bagilah anwar jadi pm sebulan dr mahathir

dr mahathir minta najib letak jawatan

ustaz dr nik rahim boikot shaklee

ahmad zahid minta dr mahathir hormat kepimpinan semasa

dr zuhdi mengkritik keputusan mohamad sibu

seringgitpun berkira exco pas dr halimah dedah punca kh..

ustaz dr nik rahim boikot shaklee

dr musa naib canselor usim

dr m hanya tegur bukan minta najib letak jawatan

saya bukan suruh letak jawatan dr mahathir

kritikan dr mahathir tidak jatuhkan najib kata penganal..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 570
Widget Aktif : 4,011
Banner Aktif : 6,279

Domain Dibenarkan: 10,290
Jumlah Artikel : 787,191
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler vol 253
  • kanak kanak ini melantak makan 14 kg nasi 8..
  • seronok sungguh the malaysian insider lapor..
  • kekasih sakinah seorang pilot
  • video terbang a malaysian story filem pende..
  • video iklan maxis sempena merdeka sangat la..
  • atm bedil kota bharu
  • rayer celaka umno didakwa di bawah akta has..
  • masalah gigi kuning dan berkarat
  • pengalaman shopping online
  • krisis mb minta lebih nama tidak ikut perle..
  • perkara wajib patut ada pada ayat iklan fb

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • spisis kawan yang femes
  • bahaya ajinomoto
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..

  • wajib lawat :

  • didikmanjaku.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • gogelabah.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2788)   wanita (1814)   diari (1590)   produk (1327)   rojak (1205)   lelaki (1131)   berita (806)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (281)   lawak (239)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (94)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)