Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Seminar Jutawan Industri Dr Azizan Osman 491 hits  

Seminar Jutawan Industri Dr Azizan Osman

Sapa yang free pada 7 September 2013 ni?Nak join akak p Seminar Dr Azizan x?Plan memang nak join. Kalau register sorang kena bayar RM50Kalau register 3 orang dapat FREE plak!Jom la kita join SMS Nama ngan No IC kat akak 0142685184 yer sapa nak join.Boleh

Teruskan Membaca..



pasti tersentuh jika anda baca nukilan dr azizan osman ..

tangisan buat ummi sharifah aini azizan osman

nukilan sayu dr azizan osman terhadap allahyarham shari..

pasti tersentuh jika anda baca nukilan dr azizan osman ..

sensasi kenapa saya boikot shaklee dr nik rahim

formula kejayaan doktor azizan osman

khalid ibrahim kedekut bertempat dr halimah

dr mahathir beri 7 sebab tarik balik sokongan kepada na..

najib membisu pada kritikan dr mahathir

punca ustaz dr nik rahim boikot shaklee

khalid ibrahim kedekut bertempat dr halimah

pandangan ustazfathulbari dr fadlan mengenai isu berkab..

info sihat dr rozmey diet untuk kanak kanak obesiti

perak lakukan persiapan sambut jenazah mangsa mh17 dsd ..

punca ustaz dr nik rahim boikot shakklee

biodata sasterawan negara dr lim swee tin

dr mahathir beri 7 sebab tarik balik sokongan kepada na..

teguran dr mahathir bercanggah prestasi najib menurut b..

baca surat terbuka dr mahathir setelah tragedi 13 mei 1..

najib di bela oleh rakan seperjuangan atas kritikan dr ..

di sebalik kritik tun dr mahathir dan tuduhan ke atas n..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 470
Widget Aktif : 3,941
Banner Aktif : 6,386

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,527
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 6 gambar gadis ditetak penyamun di lrt pand..
  • wanita sungguh biadap merokok dalam trend d..
  • foto gambar penuh rasmi pertama proton iriz..
  • soalan jibril kepada kerbau kelawar dan cac..
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • singapura beri penghormatan kepada yusof is..
  • tiga kamera digital andalan sony alpha cybe..
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • online 24 7
  • calon 6 september dah mula study penguasa k..
  • 25 tahun aznil nawawi
  • tips dan rujukan exam penguasa kastam gred ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kangkung dan risikonya
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)