Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Seminar Jutawan Industri Dr Azizan Osman 543 hits  

Seminar Jutawan Industri Dr Azizan Osman

Sapa yang free pada 7 September 2013 ni?Nak join akak p Seminar Dr Azizan x?Plan memang nak join. Kalau register sorang kena bayar RM50Kalau register 3 orang dapat FREE plak!Jom la kita join SMS Nama ngan No IC kat akak 0142685184 yer sapa nak join.Boleh

Teruskan Membaca..



pakar pemasaran azizan osman puji penjenamaan qu puteh

am peluang hadiri ceramah dialog dengan dr mahathir pad..

general public talk dialogue with tun dr mahathir on fe..

am peluang hadiri ceramah dialog dengan dr mahathir pad..

my birthday giveaway by dr shikin

my birthday giveaway by dr shikin

gambar pertunangan dr nur fatin liyana asri dr anwar fa..

my birthday giveaway by dr shikin

my birthday giveaway by dr shikin

bola sepak senarai pemain dr congo ke afcon 2015

general public talk dialogue with tun dr mahathir on fe..

dr mahathir dan daim zainuddin tak akan dedah cerita pa..

my birthday giveaway by dr shikin

my birthday giveaway by dr shikin

gaji dr mursi paling rendah dalam kalangan pemimpin dun..

my birthday giveaway by dr shikin

my birthday giveaway by dr shikin

my birthday giveaway by dr shikin

kerajaan negeri terima rm300 000 untuk bantu mangsa ban..

my birthday giveaway by dr shikin

8 5 juta orang masuk islam di tangan dr abdur rahman as..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 382
Widget Aktif : 3,929
Banner Aktif : 7,032

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,017,155
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kelebihan wanita berpunggung besar yang and..
  • sayu wajah gadis pelajar kpm maut dirempuh ..
  • aksi pasangan remaja bermesra dalam kfc
  • edry kru minta aweera merendah diri dan mov..
  • gambar selfie ini betul betul buat orang te..
  • fesyen anak gadis melayu masa kini katanya ..
  • gambar gambar lama dato siti zamani slam se..
  • eksklusif nostalgia kisah cinta dato siti d..
  • beri amaran edry bakal hantar surat peguam ..
  • lobak ni aneh boleh mengejutkan anda
  • makjemah video kira kira 100 penduduk hadir..
  • doobie ingin memudahkan anda rekabentuk dan..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • cinta vs materialistik
  • kisah nabi ismail a s
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • emak abah opah dan atuk
  • never date a person who
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • audit diri mencari cinta pencipta

  • wajib lawat :

  • nilamhimawari.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • azuraanisalaim.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)