Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BINI MANA BOLEH TAHAN KALAU LAKI MAIN NGAN LELAKI PADANYA HILANG KEJANTANAN 326 hits  

BINI MANA BOLEH TAHAN KALAU LAKI MAIN NGAN LELAKI PADANYA HILANG KEJANTANAN

BINI MANA BOLEH TAHAN KALAU LAKI MAIN NGAN LELAKI PADANYA HILANG KEJANTANAN

Teruskan Membaca..



tembak kita tak boleh main syak syak sahaja

tembak kita tak boleh main syak syak sahaja

main bini org besut

kalau tak ada duit bini pun boleh lari ikut jantan yang..

gambar mesra bini artis curang bersama lelaki lain ters..

bini orang kantoi tengah main dengan pakwe dalam kereta

boleh gelak sampai tertonggek kalau faham maksud nama k..

video memalukan bini kantoi tengah main dengan pakwe da..

bini orang kantoi tengah main dengan pakwe dalam kereta

mana hilangnya pinjaman rm235 juta untuk air bersih ken..

kalau saman macam mana kami nak makan

kalau boleh ketawa senyumlah juga sebab ketawa bercampu..

yang suka tunjuk kemesraan laki bini secara umum tu elo..

kalau saman macam mana kami nak makan

kalau tanpa umno di mana mca

wanita jadi mangsa kerakusan nafsu jahat pakatan laki b..

bini orang kantoi tengah main dengan pakwe dalam kereta

11 tanda tanda gadis yang sudah hilang dara kaum lelaki..

video memalukan bini kantoi tengah main dengan pakwe da..

bini dilarikan lelaki dikenali ezany buat laporan polis




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 356
Widget Aktif : 3,965
Banner Aktif : 6,137

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 763,843
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 7 gambar inilah awek cun yang berani mengor..
  • video kapal terbang taiwan ge222 terhempas
  • video budak dihumban dalam kolam renang
  • ratu selfie balas di dalam hati kita berdua..
  • aunty mengamuk di mcdonald kebulur ke
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih
  • polis perlu bantuan untuk cari lelaki ini
  • godaan video wanita tanggal seluar dalam
  • pelakon drama popular buka tudung selepas b..
  • rupa pokok kacang soya
  • babies blink sabun alrazi sabun alpha arbut..
  • isteri dibelasah suami setelah menolak gura..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • 26 fascinating films about food
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • hati itu umpama gelas
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)