Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BINI MANA BOLEH TAHAN KALAU LAKI MAIN NGAN LELAKI PADANYA HILANG KEJANTANAN 352 hits  

BINI MANA BOLEH TAHAN KALAU LAKI MAIN NGAN LELAKI PADANYA HILANG KEJANTANAN

BINI MANA BOLEH TAHAN KALAU LAKI MAIN NGAN LELAKI PADANYA HILANG KEJANTANAN

Teruskan Membaca..



kalau saiful bukhari baca korang boleh bayang tak muka ..

najib rosmah anwar wan azizah konsep pengurusan laki bi..

anda sangka post ini sudah kelakar tunggu sebab anda be..

neelofa idam majlis nikah di pulau cari lelaki boleh me..

20 perkara yang boleh membuatkan wanita benci lelaki

jus katak pulih kejantanan lelaki

apa perasaan kalau dapat bini macam ni

bini bergaya laki

pasangan melayu bajet laki bini

tangan hancur main mercun jangan tengok kalau ngeri tid..

foto di instagram kalau disusun boleh sampai ke angkasa

neelofa mencari lelaki yang boleh menjadi imam hidupnya

elfira loy kalau boleh nak kahwin terus

kalau boleh nak kahwin terus elfira loy

anda sangka post ini sudah kelakar tunggu sebab anda be..

anda sangka post ini sudah kelakar tunggu sebab anda be..

macam mana nak kahwin kalau syafinaz selamat

polis tahan tiga lelaki disyaki terbabit kes samun

nak jadi kuasa besar ekonomi lagu mana kalau saham pun ..

pelik hilang kejantanan akibat guna bebola besi

macam mana kalau kita suruh mereka hentikan perarakan t..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 687
Widget Aktif : 4,005
Banner Aktif : 6,589

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 861,313
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bekas teman lelaki dakwa dyana sofea dan za..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj cik kh..
  • subhanallah 22 tempat yang sangat berwarna ..
  • gambar comel anak wawa zainal dan ariel zaf..
  • 10 gambar majlis pernikahan tmj che puan kh..
  • 4 gambar percutian mewah adik neelofa yang ..
  • duchess kate makes public comeback in style
  • awek bertutup alim kantoi berasmara ditangk..
  • oh artis emma maembong peluk siapa tuuuuu
  • menarik gambar puteri diana semasa muda rem..
  • beyond the boundary
  • gambar sekitar pernikahan tunku mahkota joh..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tupperware puasa
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • jenis jenis jerawat
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • jangan ditangisi haid itu
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • ciri ciri wanita solehah
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)