Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BINI MANA BOLEH TAHAN KALAU LAKI MAIN NGAN LELAKI PADANYA HILANG KEJANTANAN 451 hits  

BINI MANA BOLEH TAHAN KALAU LAKI MAIN NGAN LELAKI PADANYA HILANG KEJANTANAN

BINI MANA BOLEH TAHAN KALAU LAKI MAIN NGAN LELAKI PADANYA HILANG KEJANTANAN

Teruskan Membaca..



inilah jadinya kalau laki merajuk dengan bini huduh bet..

makjemah lelaki gergasi dari brazil akhirnya temui gadi..

menteri sepupu rosmah akal menipu atau dah sewel rakyat..

macam mana nak masuk group whatsapp kalau terleft

mengharukan lelaki ini menunggang motor selama 18 tahun..

mengharukan lelaki ini menunggang motor selama 18 tahun..

kelas mana paling best kalau artis malaysia yang jadi c..

video pricasso lelaki yang boleh melukis menggunakan za..

bini nak samak rumah sebab laki bersedap dengan artis f..

bini nak samak rumah sebab laki buat maksiat dengan rrt..

laki bini seropa ikut suka mak bapak depa ja

mahathir yang tak paham atau ahmad maslan yang bengap b..

makjemah bini sporting tunggu suami balik rumah ajak ma..

kesihatan bahaya tahan kencing hingga boleh menyebabkan

gambar kalau dah tak tahan nafsu dengan patung pun jadi..

kalau saya yang baring kat sana tentu tak boleh tahan

main pasir tanpa coli

bini tak cantik pengantin lelaki tekad bunuh diri

hah ini baru betol ada telor pejuang taliban serang kom..

polis pengampu tahan adun dan aktivis anti gst di johor..

mesti baca 10 sebab kenapa lelaki suka wanita rendah se..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 537
Widget Aktif : 3,996
Banner Aktif : 7,267

Domain Dibenarkan: 11,263
Jumlah Artikel : 1,138,558
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • misteri penemuan trompet hari kiamat
  • pengakuan gadis 20 tahun tiduri lebih 30 ke..
  • kalau ikut adat muhyiddin ganti tempat pm
  • bapa zizan razak sahkan anaknya mahu merisi..
  • geng 5 sekawan mereka dapat projek rm77 jut..
  • mahathir boleh serah bukti jika ada penyele..
  • awesome food penang pisang cheese
  • najib menari adalah dosa tidak terampun
  • ketahui kisah gambar paling rare jambatan p..
  • serangan peribadi ke atas bn boleh undang t..
  • menakjubkan rumah aneh ini seakan seperti t..
  • pesawat saya naik tidaklah besar kecil saha..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • emak abah opah dan atuk
  • wang bukanlah segalanya
  • never date a person who
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • puisi terakhir imam syafie
  • tips nak jadi hotstufff
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • supermummy - miza harun
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)