Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BINI MANA BOLEH TAHAN KALAU LAKI MAIN NGAN LELAKI PADANYA HILANG KEJANTANAN 338 hits  

BINI MANA BOLEH TAHAN KALAU LAKI MAIN NGAN LELAKI PADANYA HILANG KEJANTANAN

BINI MANA BOLEH TAHAN KALAU LAKI MAIN NGAN LELAKI PADANYA HILANG KEJANTANAN

Teruskan Membaca..



kalau dah miang tu miang situlah mana boleh tahan

boleh main sepuasnya dengan saya kalau beli handphone b..

sistem intip telefon bimbit boleh dibeli mana mana nega..

ditinggal bini kerana tak tahan hidup susah

wanita jadi mangsa kerakusan nafsu jahat pakatan laki b..

hadi awang tolak wan azizah setuju sokong kalau nama la..

gambar adegan budak sekolah bergambar seperti laki bini

budak sekolah bergambar feeling macam laki bini di pagi..

budak sekolah bergaya seperti laki bini

kalau ditakdirkan jodoh anda dengan maria ozawa macam m..

dakwaan terpilih nizar boleh hilang dun changkat jering

saya ceraikan bini kerana tidak tahan desakannya ezany

5 cara untuk memastikan make up tahan lama

ptpn mana hilang

wow lelaki ini guna duit hasil main 8share untuk beli c..

boleh patah pinggang kalau camni

betulkah kata zuraida kamaruddin umno akan hilang kerus..

budak sekolah bergambar feeling macam laki bini

macam mana nak jadi mb kalau aura pun tak ada

ibu terkedu lihat anak tidur macam laki bini

1457 kisah ramadhan mana mak




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 372
Widget Aktif : 3,927
Banner Aktif : 6,388

Domain Dibenarkan: 10,315
Jumlah Artikel : 792,397
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 2 gambar nurse berselfie riang dengan ehem ..
  • foto adegan ghairah seorang kakitangan kera..
  • gengster pps lepas guan eng hasut lawan pdr..
  • buah yang anak anda tak pernah tengok
  • benarkah hello kitty seekor kucing jom baca..
  • ga merdeka di sini lahirnya sebuah cinta by..
  • solat sunat tahajjud
  • ice bucket challenge kebodohan apakah ini
  • jam tangan pintar apple akan diperlihatkan ..
  • artis dikecam kerana letak nama tak sesuai ..
  • comment on memasang radio pada blog post by..
  • ulasan lg minibeam pg60g projektor mini den..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • taman di dalam shoping mall
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2795)   wanita (1819)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (794)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)