Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BINI MANA BOLEH TAHAN KALAU LAKI MAIN NGAN LELAKI PADANYA HILANG KEJANTANAN 447 hits  

BINI MANA BOLEH TAHAN KALAU LAKI MAIN NGAN LELAKI PADANYA HILANG KEJANTANAN

BINI MANA BOLEH TAHAN KALAU LAKI MAIN NGAN LELAKI PADANYA HILANG KEJANTANAN

Teruskan Membaca..



wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

kalau gambar ini di kotak rokok abang abang macam mana

wanita cantik ini cari lelaki di facebook yang boleh bu..

kalau gambar ini di kotak rokok abang abang macam mana

macam mana nak masuk group whatsapp kalau terleft

kalau boleh nak melayu

kalau syiah sesat mengapa boleh masuk tanah suci

senyuman laki bini di pagi hari

kalau ye pun itu bini kau

kalau menonton perlawanan bola sepak nak sokong pasukan..

percaya tak parut jerawat dan excident boleh hilang sea..

main pasir tanpa coli

kalau boleh warnakan rambut

kalau boleh nak kahwin terus elfira loy

di mana multimedia boleh digunakan

pemuda dipuji pulang semula dompet malah sanggup ganti ..

mana boleh dapatkan set tabita trusted seller di sini

kalau dah jodoh tak ke mana

haah mana suara pemimpin melayu lain zahid rohani kj da..

kalau tak suka dap boleh keluar pr pas

seful biarkan diliwat perempuan ini boleh tangkap lelak..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 137
Widget Aktif : 3,972
Banner Aktif : 7,165

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,375
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • senarai 10 jambatan tercantik di dunia
  • polis geledah rumah pembantu juruterbang te..
  • 5 gambar misteri budak 2 tahun boleh bermal..
  • gambar berunsur l ucah dimuatnaik gadis can..
  • gambar 7 pelajar upm dipaksa b gel oleh sen..
  • pasangan istimewa kantoi buat maksiat dalam..
  • fatihah malu ex bf sebarkan gambar maksiat
  • gadis 16 tahun hanya rm5 untuk aksi ringan ..
  • malaysiakini pelapor fitnah malaysiakini gu..
  • cara senang cepat baiki besi bra yang terke..
  • panas beraja dimata bersultan di hati erma ..
  • apa sudah jadi pakai telekung tapi bergamba..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • never date a person who
  • taman di dalam shoping mall
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • kurang ajaran tak sesat
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kangkung dan risikonya
  • cinta terlarang

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)