Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MARUAH UMNO BN TERENGGANU DI KUALA BESUT 122 hits  

MARUAH UMNO BN TERENGGANU DI KUALA BESUT

Belum pun genap dua bulan PRU 13 selesai politik tanahair sudah membahang semula kehangatannya bila mana berlakunya kekosongan di DUN Kuala Besut Terengganu berikutan kematian penyandangnya dari BN SPR selaku badan rasmi pengendali pilihan raya sudah pun

Teruskan Membaca..



umno kuala terengganu sumbang kepada pengayuh yang di s..

che long berniaga untuk rakyat kuala besut

adun umno terengganu mana yang perempuan simpanan buat ..

kempen pas di kuala besut ceramah tak mahu fitnah tetap..

video kami ada bukti pengakuan umno bn sekat pembanguna..

prk kuala besut polis terima sembilan laporan berkaitan..

lokasi homestay ummi bukit payong marang kuala terengga..

nik homestay losong kuala terengganu

anwar ibarat anjing ketua pemuda pas kuala terengganu

hadi awang tolak rancangan jahat anwar di kuala terengg..

pengedar sah shaklee kuantan dan kuala terengganu

gaya dan cara calon prk n1 kuala besut meraih undi

pengawal keselamatan di kuala terengganu

ustaz azhar idrus fatwa mufti johor surau ladang kuala ..

homestay anjung rahman kuala terengganu

adakah ini cara baru umno bn untuk mengadakan prk yang ..

prk pengkalan kubor pemuda umno kemuka nama rosidi jadi..

prk pengkalan kubor pemuda umno kemuka nama rosidi jadi..

video kami ada bukti pengakuan umno bn sekat pembanguna..

serah diri atau diserbu ketua polis negara digelar bang..

isu mb selangor mesyuarat pas di kuala lumpur bukan di ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 193
Widget Aktif : 3,933
Banner Aktif : 6,394

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,269
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • komen peminat eina azman wajah dah cantik t..
  • rahsia kelebihan tidur celak ketiak suami
  • video peluru tidak mampu menembusi al quran..
  • kisah seram angkara tidak mandi wajib
  • gempar naga putih ditemui mati di gerik per..
  • proton lancar imej teaser pcc di laman mikr..
  • lelaki hina pdrm goyang mohon maaf di twitt..
  • pasang bendera dap kira banteras jenayah kh..
  • tiga kamera digital andalan sony alpha cybe..
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • wanita sungguh biadap merokok dalam trend d..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • emak abah opah dan atuk
  • soal jawab main bomoh
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)