Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MARUAH UMNO BN TERENGGANU DI KUALA BESUT 125 hits  

MARUAH UMNO BN TERENGGANU DI KUALA BESUT

Belum pun genap dua bulan PRU 13 selesai politik tanahair sudah membahang semula kehangatannya bila mana berlakunya kekosongan di DUN Kuala Besut Terengganu berikutan kematian penyandangnya dari BN SPR selaku badan rasmi pengendali pilihan raya sudah pun

Teruskan Membaca..



umno bahagian kuala terengganu mulakan langkah

kuala terengganu rogol anak suspek disambung reman

pemuda gerakan harap ibrahim ali tepati janji tidak und..

pas harap sangat calon umno bn bersalaman atau bergamba..

apa kejadahnya tentera amerika buat di kuala terengganu

prkpengkalankubor kurang ajar puak pas menghina calon u..

kejutan kisah sebenar pendaratan tentera dan peralatan ..

tentera amerika di kuala terengganu

kempen pas di kuala besut ceramah tak mahu fitnah tetap..

homestay serai kayu kuala terengganu terengganu

benarkah tentera amerika kini di malaysia mendarat di k..

nik homestay losong kuala terengganu

pertukaran biro baru bagi menambah nilai gerakan umno t..

katering kenduri kahwin dari pozi catering kuala tereng..

hotel kenangan kuala terengganu

adun umno terengganu mana yang perempuan simpanan buat ..

crunchy flakes by qisya khadeeja agent di kuala lumpur ..

hero walk 4 malaysia umno terengganu koma dibelasah

mural kampung cina china town kuala terengganu

tentera amerika mendarat di kuala terengganu

tahniah datuk ketua bahagian kuala terengganu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 558
Widget Aktif : 3,916
Banner Aktif : 6,455

Domain Dibenarkan: 10,371
Jumlah Artikel : 806,940
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 2 lelaki pertaruhkan nyawa demi selamatkan ..
  • peserta af2014 perlu jual diri datuk ac miz..
  • wow cunnyer anak mr bean ni
  • video toyol bergerak dikurung dalam botol
  • pemain akademi qpr jadi taruhan kelantan
  • video lelaki tak sedar wanita misteri menum..
  • lelaki afrika disyaki dijangkiti ebola di k..
  • ya allah mulianya budak buta ini
  • video gempar kayak ini diangkat ke atas air..
  • shisha haram bagi umat islam
  • aksi lagak lucah dalam kartun yang kita tak..
  • arkitek

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • emak abah opah dan atuk
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com


  • domain tag :

    personal (2807)   wanita (1826)   diari (1600)   produk (1328)   rojak (1211)   lelaki (1139)   berita (819)   ilmiah (799)   informasi (792)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (317)   review (300)   original (285)   hiburan (284)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (168)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (130)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (92)   servis (91)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)