Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MARUAH UMNO BN TERENGGANU DI KUALA BESUT 115 hits  

MARUAH UMNO BN TERENGGANU DI KUALA BESUT

Belum pun genap dua bulan PRU 13 selesai politik tanahair sudah membahang semula kehangatannya bila mana berlakunya kekosongan di DUN Kuala Besut Terengganu berikutan kematian penyandangnya dari BN SPR selaku badan rasmi pengendali pilihan raya sudah pun

Teruskan Membaca..



kerajaan umno bn patut henti menandatangani perjanjian ..

rundingan mh17 dengan pemisah di pandang sinis sebenarn..

antara jawapan yb umno bn mengenai kemiskinan sabah

kerajaan umno bn patut henti menandatangani perjanjian ..

adik oku di kuala besut

beranikah kerajaan umno bn memboikot dan menyekat sebar..

jkkk kuala terengganu diminta dekati pengundi

mh17 bodohnya macai umno bn marahkan rusia bendera jerm..

beranikah kerajaan umno bn memboikot dan menyekat sebar..

anwar ibrahim dan konco konconya sedang bantu noh omar ..

pemuda umno kalau nak demo mh17 biarlah cerdik sikit ka..

jawatan kosong suruhanjaya perkhidmatan negeri terengga..

laksa kuah putih made in terengganu

jawatankuasa fatwa terengganu kata kassim ahmad kufur d..

bekalan daging ayam segar di terengganu cukup

jamil khir kassim ahmad hanya murtad kufur di terenggan..

jawatan kosong suruhanjaya perkhidmatan negeri terengga..

berkelah di la hot springs terengganu

j kuasa fatwa terengganu putuskan kassim kufur murtad

jawatankuasa fatwa terengganu putuskan kassim ahmad kuf..

jawatan kuasa fatwa terengganu putuskan kassim ahmad ku..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 367
Widget Aktif : 3,877
Banner Aktif : 6,235

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,328
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • heavy rainfall causes flash flood in some p..
  • mat taib anggap hadi awang dan nik aziz ni ..
  • semoga keluarga ini selamat sampai ke desti..
  • lelaki ditemui meninggal dunia ketika sujud..
  • remaja wanita maut rambutnya tersimpul pada..
  • lpp job vacancy at lembaga pertubuhan pelad..
  • menarik foto lawak giler vol 190
  • sabina altynbekova atlet tercantik kazakhst..
  • menarik foto lawak giler vol 474
  • pengamat pemenang pilpres ada di mk
  • camat awi waye
  • keputusan tenis terbuka washington

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • aku penganggur
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)