Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MARUAH UMNO BN TERENGGANU DI KUALA BESUT 160 hits  

MARUAH UMNO BN TERENGGANU DI KUALA BESUT

Belum pun genap dua bulan PRU 13 selesai politik tanahair sudah membahang semula kehangatannya bila mana berlakunya kekosongan di DUN Kuala Besut Terengganu berikutan kematian penyandangnya dari BN SPR selaku badan rasmi pengendali pilihan raya sudah pun

Teruskan Membaca..



gambar mural kampung cina kuala terengganu

hotel permai kuala terengganu

buah dada diramas ditepi pantai gong balai merchang kua..

bn terengganu beri jaminan mca tetap diberi kerusi

mahligai homestay kg pak tijah tok jembal kuala terengg..

fuhh buah dada diramas ditepi pantai gong balai merchan..

bn terengganu beri jaminan mca tetap diberi kerusi

ketua polis negara bekerja hanya untuk umno bn

tulisan blogger pr ceramah solidariti untuk dsai di kg ..

umno bn terkedu dengan tindakan azmin ali ini

buah dada diramas ditepi pantai gong balai merchang kua..

dengar apa kata yb rafizi ramli rafiziramli masih lagi ..

ustaz azhar idrus fatwa mufti johor surau ladang kuala ..

bukit keluang besut terengganu

keputusan ltdl 2015 peringkat kelima kuala terengganu k..

homestay 6hm kuala terengganu

bazar warisan kuala terengganu

anwar perkukuh persaudaraan bersatu lawan umno bn

umno terengganu pun nak hudud juga

piala fa melaka united tak gentar temu terengganu

general 2 152 of 14 948 families in terengganu have rec..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 264
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 7,175

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,276
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • liang lahad tiba tiba sempit jenazah pula b..
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing
  • rakaman video gadis dipelawa seorang pemand..
  • jawatan kosong terkini felda
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..
  • gempar mayat tergantung dipokok berdekatan ..
  • pasangan bunuh diri kerana cinta terlarang
  • akibat cinta terlarang mayat pasangan kekas..
  • kereta bwm i8 bernilai rm1 4 juta hadiah bu..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • 27 kesan perbuatan zina
  • jenis jenis jerawat
  • wang bukanlah segalanya
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • taman di dalam shoping mall
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)