Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MARUAH UMNO BN TERENGGANU DI KUALA BESUT 155 hits  

MARUAH UMNO BN TERENGGANU DI KUALA BESUT

Belum pun genap dua bulan PRU 13 selesai politik tanahair sudah membahang semula kehangatannya bila mana berlakunya kekosongan di DUN Kuala Besut Terengganu berikutan kematian penyandangnya dari BN SPR selaku badan rasmi pengendali pilihan raya sudah pun

Teruskan Membaca..



video bomoh perkosa guru tadika ketika berubat di kuala..

umno bn tidak bertanding di chempaka sebagai menghormat..

bn terengganu beri jaminan mca tetap diberi kerusi

bn terengganu beri jaminan mca tetap diberi kerusi

bukit keluang besut terengganu

mahligai homestay kg pak tijah tok jembal kuala terengg..

penasihat bn umno ialah apco

gambar mural kampung cina kuala terengganu

kempen kitakawan sempena umno bn tak bertanding prk che..

sakit hati sebab umno bn tak letak calon di chempaka da..

puteri umno sokong bn tak letak calon

banjir terengganu bangga komitmen puteri umno

pemimpin umno dakwa pilih kroni punca bn kalah teruk di..

kemusnahan besar kuala krai selepas banjir

homestay6hm di kuala terengganu

terengganu fa tamat kontrak penyerang import

kerajaan terengganu ucap takziah kepada keluarga nik az..

siaran langsung terengganu vs selangor liga super 7 feb..

golongan autisme di terengganu perlukan premis khas

terengganu kuasa pemain tempatan

liga super terengganu kelantan perak mula langkah kanan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 259
Widget Aktif : 3,952
Banner Aktif : 7,137

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,070,020
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kisah pegawai dbkl ludah penunggang motosik..
  • penulis blog mati ditetak
  • shahrol shiro dan tauke dihentam peminat er..
  • kisah sayu sahabat sejati selamanya satish ..
  • aksi dewi remaja tudung berjoget sakan cetu..
  • ustazah cantik kehausan belaian pelajar sen..
  • komen bomba mengenai gambar mangsa kemalang..
  • komen bomba gambar mangsa kemalangan ngeri ..
  • ini cara orang malaysia berhimpun ini bukan..
  • menarik foto lawak giler 585
  • hadi awang bikin pasma cai sentap
  • babies blink 5in1 version baru 2015 murah

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • never date a person who
  • 7 things you need to know about depression
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505
  • apa petanda jika mimpi ular
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • super duper cute

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • soshesay.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)