Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tiap tiap yang bernyawa akan merasai mati 139 hits  

Tiap tiap yang bernyawa akan merasai mati

Firman Allah swt dalam Surah Ali Imran Tiap tiap yang bernyawa akan merasai mati dan bahawasanya pada hariqiamat sahajalah akan disempurnakan balasan kamu. Ketika itu sesiapa yang dijauhkan dari neraka dan di masukkan ke syurga maka sesungguhnya ia telah

Teruskan Membaca..



suami ceraikan isteri cantik kerana tiap tiap hari mau ..

cherrybelle akan bubar tiap personel mulai siap siap so..

suami ceraikan isteri cantik kerana tiap tiap hari mau ..

kisah benar isteri curang mati melekat dengan lelaki pa..

kisah benar isteri curang mati melekat dengan lelaki pa..

suspel rogol dan bunuh dibogel di khayalak ramai dan di..

anggota is berusia 12 tahun tembak mati pengintip yahud..

gempar bas masuk gaung 49 mati

berani mati siswi usm mengaku blowjob bf demi cinta kat..

kisah benar isteri curang mati melekat dengan lelaki pa..

perogol kena pukul dengan orang kampung sampai mati

lembu pun mati kerana lima 15

surat mati untuk kekasih imajinasi

perogol dipukul sampai mati oleh penduduk kampung

penduduk pukul hingga mati lelaki dikatakan perogol

penduduk pukul suspek kes rogol bunuh hingga mati

p3rogol terima padah di belasah hingga mati depan mangs..

penduduk pukul hingga mati lelaki dikatakan perogol

gadis cantik ini pernah mati sebanyak 8 kali

militan is takut mati menyamar pondan lari dari perang

gambar tahanan yang diseksa sehingga mati oleh regim as..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 140
Widget Aktif : 3,972
Banner Aktif : 7,165

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,390
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • senarai 10 jambatan tercantik di dunia
  • gambar 7 pelajar upm dipaksa b gel oleh sen..
  • polis geledah rumah pembantu juruterbang te..
  • 5 gambar misteri budak 2 tahun boleh bermal..
  • gambar berunsur l ucah dimuatnaik gadis can..
  • pasangan istimewa kantoi buat maksiat dalam..
  • fatihah malu ex bf sebarkan gambar maksiat
  • malaysiakini pelapor fitnah malaysiakini gu..
  • gadis 16 tahun hanya rm5 untuk aksi ringan ..
  • cara senang cepat baiki besi bra yang terke..
  • panas beraja dimata bersultan di hati erma ..
  • apa sudah jadi pakai telekung tapi bergamba..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • taman di dalam shoping mall
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kurang ajaran tak sesat
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kangkung dan risikonya
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)