Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Soal Jawab Main Bomoh 8694 hits  

Soal Jawab Main Bomoh

salam ustaz saya ingin meluahkan sesuatu dan bertanya pada ustaz ceritanya begini saya nie seorang perempuan yang berumur 20 tahun dan sudah 2 tahun saya sakit tapi malangnya sakit saya tu sakit yang tidak nampak ustaz faham2 je la selepas sekian lama sak

Teruskan Membaca..



soal jawab agama qunut nazilah untuk kemenangan umat is..

agama soal jawab agama qunut nazilah untuk kemenangan u..

soal jawab normalkah anak tidur berdengkur

agama soal jawab agama qunut nazilah untuk kemenangan u..

soal jawab isu boikot kfc dan pizza hut kerana menyumba..

soal jawab berkenaan elaun mara part 2

ustaz azhar idrus sessi soal jawab agama scomi

soal jawab isu boikot kfc dan pizza hut kerana menyumba..

anwar elak jawab soal tukar calon mb

soal jawab agama panggilan romantis suami isteri ikut s..

22nd sept 2012 full sesi soal jawab q a ustaz azhar idr..

tazkirah maghrib imperial ustaz sayuti part 4 sambungan..

soal jawab isu boikot kfc dan pizza hut kerana menyumba..

soal jawab isu boikot kfc dan pizza hut kerana menyumba..

soal jawab sayangi diri sendiri henti gunakan tangan

soal jawab couple

anwar elak jawab soal tukar calon mb

edisi soal jawab hukum anak luar nikah

segmen sesi soal jawab bersama buasir otak

soal jawab diamond white hydration sleeping mask dwhsm




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 441
Widget Aktif : 3,955
Banner Aktif : 6,364

Domain Dibenarkan: 10,319
Jumlah Artikel : 791,365
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wanita memang suka dipeluk 24jam sehari
  • nasrudin hassan pertikai tindakan pkr mengh..
  • artis mahu rakyat palestin disembelih kini ..
  • kisah sedih seorang suami yang hanya bergaj..
  • 7 adegan izzue islam dan yana samsuddin
  • 03 doa doa mendapatkan anak
  • al fatihah pemain jdt b 19 tahun maut terli..
  • selawatperdana 10 ribu gemakan tanjung kara..
  • contoh soalan exam penguasa kastam w41 exam..
  • selebriti dan juga pengacara yang kutuk rak..
  • a sunny celebration at the santa barbara hi..
  • hantar mommy ke jazeerat el rahah bandar ba..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • kurang ajaran tak sesat
  • emak abah opah dan atuk

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • ashimima.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2796)   wanita (1820)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)