Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Soal Jawab Main Bomoh 8549 hits  

Soal Jawab Main Bomoh

salam ustaz saya ingin meluahkan sesuatu dan bertanya pada ustaz ceritanya begini saya nie seorang perempuan yang berumur 20 tahun dan sudah 2 tahun saya sakit tapi malangnya sakit saya tu sakit yang tidak nampak ustaz faham2 je la selepas sekian lama sak

Teruskan Membaca..



wajib lihat soal jawab antara ustaz azhar idrus dengan ..

soal jawab calon isteri seorang perokok

50 soal jawab tentang ibadah puasa bulan ramadan

soal jawab kesan syok sendiri untuk lelaki

soal jawab tentang fidyah

134 soal jawab tentang puasa dan haru raya aidilfitri u..

134 soal jawab tentang puasa dan hari raya aidilfitri u..

cara jadi ahli shaklee soal jawab soalan maut

soal jawab kaedah pemasaran di fb group

agama soal jawab agama panggilan romantis suami isteri ..

soal jawab berkenaan elaun mara update 6 julai 2014

soal jawab ustaz azhar idrus 1

134 soal jawab tentang puasa dan hari raya aidilfitri u..

tazkirah maghrib imperial ustaz sayuti part 4 sambungan..

soal jawab agama panggilan romantis suami isteri ikut s..

soal jawab pemuda islam dengan golongan atheis

soal jawab couple

134 soal jawab ringkas tentang puasa dan raya oleh uai

tercalon soal jawab bersama broframestone

soal jawab kenapa ramai sangat cina dilantik jadi mente..

ustaz azhar idrus kolam kausar sesi soal jawab agama




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 238
Widget Aktif : 3,861
Banner Aktif : 6,251

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 770,026
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • dulu saya ada kedai kopi jual pisang goreng..
  • perkahwinan park ji sung
  • pelajar maut terlebih makan daging kambing ..
  • 32 gro asing ditahan di perai
  • laman google docs sheets dan slides dikemas..
  • xiaomi kini pengeluar telefon pintar nombor..
  • pengalaman 30 hari minum ephyra
  • monopod
  • bendera zionis untuk dipijak sempena kendur..
  • cara jadi pengedar shape up
  • kdn nafi dakwaan malaysia tempat latihan ha..
  • kini anda turut boleh menyumbang kepada wik..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kawan tapi lebih dari mesra
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • aku penganggur
  • untungnya insan bergelar wanita

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)