Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Soal Jawab Main Bomoh 8706 hits  

Soal Jawab Main Bomoh

salam ustaz saya ingin meluahkan sesuatu dan bertanya pada ustaz ceritanya begini saya nie seorang perempuan yang berumur 20 tahun dan sudah 2 tahun saya sakit tapi malangnya sakit saya tu sakit yang tidak nampak ustaz faham2 je la selepas sekian lama sak

Teruskan Membaca..



soal jawab isu boikot kfc dan pizza hut kerana menyumba..

soal jawab normalkah anak tidur berdengkur

soal jawab isu boikot kfc dan pizza hut kerana menyumba..

segmen sesi soal jawab bersama buasir otak

kj musuh no 1 bekas pm kata nya di sesi soal jawab

soal jawab berkenaan elaun mara part 2

agama soal jawab agama qunut nazilah untuk kemenangan u..

soal jawab agama qunut nazilah untuk kemenangan umat is..

anwar elak jawab soal tukar calon mb

anwar elak jawab soal tukar calon mb

soal jawab couple

ustaz azhar idrus sessi soal jawab agama scomi

agama soal jawab agama qunut nazilah untuk kemenangan u..

soal jawab isu boikot kfc dan pizza hut kerana menyumba..

soal jawab sayangi diri sendiri henti gunakan tangan

edisi soal jawab hukum anak luar nikah

soal jawab agama panggilan romantis suami isteri ikut s..

22nd sept 2012 full sesi soal jawab q a ustaz azhar idr..

soal jawab agama bersama ustaz azhar idrus temerloh 25 ..

tazkirah maghrib imperial ustaz sayuti part 4 sambungan..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 517
Widget Aktif : 4,002
Banner Aktif : 6,325

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,021
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kisah pengalaman memandikan jenazah mh17
  • warga indonesia solat di mrt
  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • jdt supporter put behind bars for seven day..
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • 5 sebab utama kenapa perlunya bersarapan pa..
  • autoshow 3 hari berturut turut
  • bongkar kisah pelajar menjadi call girl par..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • testimoni alpha lipid bee venom
  • adik 3 tahun kanak kanak paling muda masuk ..
  • jamal abdillah masih berbisa

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • supermummy - miza harun
  • tips balik kampung dengan selamat
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)