Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Soal Jawab Main Bomoh 8775 hits  

Soal Jawab Main Bomoh

salam ustaz saya ingin meluahkan sesuatu dan bertanya pada ustaz ceritanya begini saya nie seorang perempuan yang berumur 20 tahun dan sudah 2 tahun saya sakit tapi malangnya sakit saya tu sakit yang tidak nampak ustaz faham2 je la selepas sekian lama sak

Teruskan Membaca..



anwar elak jawab soal tukar calon mb

anwar elak jawab soal tukar calon mb

soal jawab berkenaan elaun mara part 2

segmen sesi soal jawab bersama buasir otak

edisi soal jawab hukum anak luar nikah

soal jawab agama bersama ustaz azhar idrus temerloh 25 ..

kj musuh no 1 bekas pm kata nya di sesi soal jawab

soal jawab isu boikot kfc dan pizza hut kerana menyumba..

agama soal jawab agama qunut nazilah untuk kemenangan u..

soal jawab isu boikot kfc dan pizza hut kerana menyumba..

soal jawab sayangi diri sendiri henti gunakan tangan

soal jawab isu boikot kfc dan pizza hut kerana menyumba..

soal jawab isu boikot kfc dan pizza hut kerana menyumba..

soal jawab normalkah anak tidur berdengkur

soal jawab agama qunut nazilah untuk kemenangan umat is..

agama soal jawab agama qunut nazilah untuk kemenangan u..

soal jawab diamond white hydration sleeping mask dwhsm

ustaz azhar idrus sessi soal jawab agama scomi

mesti tengok soal jawab ustaz azhar idrus dengan seoran..

mesti tengok soal jawab ustaz azhar idrus dengan seoran..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 507
Widget Aktif : 3,978
Banner Aktif : 6,432

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 816,356
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • fakta menarik petir dalam al quran
  • penceroboh lompat pagar white house
  • 5 foto terkini emi isteri keempat saleh yaa..
  • 9 gambat kereta bersepai di timpa papan tan..
  • pemenang anugerah lawak warna 2014
  • malaysia raih emas pertama sukan asia inche..
  • testimoni ambil esp gastrik tiada lagi
  • jadual atlet malaysia hari ini sukan asia i..
  • siapakah pembeli pertama iphone 6
  • beg cari makan
  • masih sempat korban
  • siti sally the sisters closet dress giveawa..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • emak abah opah dan atuk
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)