Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

ARAB SAUDI SEDIA DANA BANTUAN UNTUK TENTERA MESIR 211 hits  

ARAB SAUDI SEDIA DANA BANTUAN UNTUK TENTERA MESIR

JEDDAH Arrahmah.com Menteri Luar Negeri Arab Saudi Pangeran Saud al Faisal pada Senin 19 8 2013 berjanji akan mengisi kekurangan keuangan Mesir setelah beberapa negara menarik bantuan mereka lansir Aswat Masriya.Pangeran Saud menyatakan hal tersebut kepad

Teruskan Membaca..



mesir arab saudi dan emiriah terlibat dlm serangan ke g..

pengemis arab saudi tinggalkan harta rm2 5 juta setelah..

pelajar dari arab saudi dapat rm280 000 ganti rugi

kes makan buka puasa berlebih lebihanan meningkat di ar..

mesti baca pengemis tua arab saudi tinggalkan harta rm2..

pengemis tua di arab saudi mati tinggalkan harta rm2 5 ..

pengemis arab saudi tinggalkan harta rm2 5 juta setelah..

pengemis tua arab saudi mati tinggalkan harta rm2 5 jut..

pengemis arab saudi tinggalkan harta rm2 5 juta setelah..

doktor diarah bayar ganti rugi rm280 000 kepada wanita ..

israel tawar 80 juta us kpd bekas ketua tentera mesir a..

eee sakitnya hati aku sah mesir adalah syaitan bikinan ..

kepakaran anak malaysia ditagih kerajaan arab saudi

mufti mata satu arab saudi buat fartwa sokong zionis

orang kaya pun mengemis di arab saudi

orang kaya pun mengemis di arab saudi

2 militan letupkan diri di selatan arab saudi

arab saudi derma us 53 3 juta kepada penduduk gaza

jom lihat penjara mewah khas untuk penganas di arab sau..

emiriyah arab bersatu uae dilapor salur dana sebanyak a..

2 militan letupkan diri di selatan arab saudi




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 720
Widget Aktif : 4,062
Banner Aktif : 6,177

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 785,052
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 3 gambar terbaru sharifah sakinah bersenam ..
  • 4 gambar aktres p orno panaskan bollywood
  • geng khalifah islam tak sempat letupkan dis..
  • 2 gambar julia perez timbul kontroversi lag..
  • kalaulah boleh memilih antara dua p
  • kamdar jalan tar terbakar 3 gambar
  • jom kita lihat peswat b 2 spirit pesawat ha..
  • awas bakteria dalam air minuman
  • fesyen muslimah atas tertutup bawah terdeda..
  • menarik foto lawak giler vol 237
  • hadiah soal selidik 4 mialiana com dah samp..
  • aksi menyusukan teman lelaki trend baru di ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • rahsia label pada buah buahan
  • emak abah opah dan atuk
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • 30andstillneurotic.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • mykarya.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)