Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Takde Idea Buat Entri Buat Entri Lucah 8703 hits  

Takde Idea Buat Entri Buat Entri Lucah

Assalamalaikum dan salam sejahtera Aku tak pahamlah dengan blog blog semalaysia nie Nak naikkan pageview blog pun sanggup letak gambar atau cerita yang memalukan diri sendiri atau orang lain Pastu pembaca seronok membacanya dan komen semestinya memalukan

Teruskan Membaca..



buat pages dalam entri

muslimah berpurdah buat kejutan sertai dap berbanding p..

rahsia buat anak anda solat tanpa perlu disuruh mesti b..

cara buat duit dengan advertorial

apa yang lelaki ini buat terhadap tanah kosong selepas ..

mengintip terowong hamas yang buat israel ketakutan dan..

apa yang awek polis ni buat dalam lubang ini pasti meng..

pm beri amanat merdeka secara langsung buat julung kali

video lelaki miang buat muka seposen lepas pegang pungg..

dari u turn pas buat s turn

nora danish nabila huda buat kecoh di stesen lrt

rahsia buat duit

rencana pm beri amanat merdeka secara langsung buat jul..

rencana pm beri amanat merdeka secara langsung buat jul..

patut le sedap kan pekerja bercawat buat putu mayam

pengotor gambar pekerja bercawat buat putu mayam

gambar jijik pekerja bercawat buat putu mayam didedahka..

gambar awal ashaari ni mesti buat anda tak lalu lepak m..

guru fail saman malu anak murid buat cerita pelesu pipi..

fasa 2 spshops boleh buat anda pengsan

nak dapat income berterusan tanpa buat apa apa




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 450
Widget Aktif : 3,936
Banner Aktif : 6,391

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,527
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 6 gambar gadis ditetak penyamun di lrt pand..
  • wanita sungguh biadap merokok dalam trend d..
  • foto gambar penuh rasmi pertama proton iriz..
  • soalan jibril kepada kerbau kelawar dan cac..
  • singapura beri penghormatan kepada yusof is..
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • tiga kamera digital andalan sony alpha cybe..
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • online 24 7
  • calon 6 september dah mula study penguasa k..
  • 25 tahun aznil nawawi
  • tips dan rujukan exam penguasa kastam gred ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kangkung dan risikonya
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)