Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Takde Idea Buat Entri Buat Entri Lucah 8661 hits  

Takde Idea Buat Entri Buat Entri Lucah

Assalamalaikum dan salam sejahtera Aku tak pahamlah dengan blog blog semalaysia nie Nak naikkan pageview blog pun sanggup letak gambar atau cerita yang memalukan diri sendiri atau orang lain Pastu pembaca seronok membacanya dan komen semestinya memalukan

Teruskan Membaca..



wanita mati kepala dipotong akibat salah buat silap mat..

tan sri khalid akan buat u turn sokong wan azizah sebag..

polis trafik buat laluan air dengan menggunakan cangkul..

dokumen palsu pegawai mb buat laporan polis

inilah dia wajah mujahidin malaysia yang pertama syahid..

cara buat recent comments

hadi buat keputusan terbaik

awie tekad jadi bapa terbaik buat anak anak

tak benar khalid buat keputusan sendiri

dap buat zalim lagi sanggup benarkan kerajaan negeri pe..

shahrul nasrun bersyukur doanya termakbul buat adira be..

9 foto terkini abby abadi buat heliza helmi dan anda te..

gadis buat implan payudara paling pelik bernilai rm369 ..

seperti dijangka pas buat u turn dan flip flop dalam me..

dap mula rekrut remaja melayu pemuda dan puteri umno bu..

cara mudah buat site map

cara buat scroll box untuk blog archive

buat duit dengan affiliate guna kitab teknik seo merah ..

cara buat perangkap nyamuk mudah dan senang

lori tanah buat perangai

buat duit dengan sistem affiliate




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 492
Widget Aktif : 3,992
Banner Aktif : 6,263

Domain Dibenarkan: 10,255
Jumlah Artikel : 785,984
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kelibat terakhir allahyarhamah hamfazlin da..
  • wanita kantoi ditangkap mencuri
  • budak hidup semula setelah disahkan mati
  • adakah puak sulu mahu merampas sabah dari m..
  • sasha saidin jadi model di padang indonesia
  • gejala mati dalam tidur bahaya tidur mengha..
  • perbezaan yahudi zionis israel
  • video gigi lelaki di tumbuhi pokok jambu
  • 15 gambar emma maembong cantik bertudung
  • kisah gadis terjerumus dalam dunia pelacura..
  • kemunculan bulan berkembar di langit malays..
  • general flags at half mast indicate malaysi..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • hati hati laman web hina islam
  • emak abah opah dan atuk
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)