Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Takde Idea Buat Entri Buat Entri Lucah 8554 hits  

Takde Idea Buat Entri Buat Entri Lucah

Assalamalaikum dan salam sejahtera Aku tak pahamlah dengan blog blog semalaysia nie Nak naikkan pageview blog pun sanggup letak gambar atau cerita yang memalukan diri sendiri atau orang lain Pastu pembaca seronok membacanya dan komen semestinya memalukan

Teruskan Membaca..



usah melampau buat persediaan raya

kisah kad raya pertama yang buat aku terharu

terkini pesawat transasia buat pendaratan cemas 51 dipe..

janji sultan buat anwar pening

agama buat kehidupan di akhirat harta buat kehidupan di..

buat baik berpada pada buat jahat jangan sekali

pesawat ge 222 berita sedih buat warga taiwan

ayat gadis cun buat ramai tak senang duduk di dalam hat..

terkini perubahan abby abadi buat heliza helmi terkejut

perubahan abby abadi buat heliza helmi terkejut

atas rasa simpati perkasa buat kutipan untuk bantu kiki

mahu bawa perdamaian harapan buat sabah sarawak ngo ni ..

jom masak cuba buat rendang tok trademark orang perak

video lelaki miang buat muka seposen lepas pegang pungg..

atur pertemuan untuk buat maksiat tapi lain pula jadiny..

perkasa buat kutipan untuk kiki

agama usah melampau buat persediaan raya

pelakon ezany buat laporan polis isteri dilarikan lelak..

cara mudah buat kuih cara manis

cara mudah buat kuih cara manis

ifa raziah jawab tentang isu buat pembedahan untuk besa..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 307
Widget Aktif : 3,852
Banner Aktif : 6,260

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,428
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gempar kejadian aneh berlaku di malaysia aw..
  • nahas mh17 kotak hitam tunjuk nahas akibat ..
  • crash of the plane was due to massive explo..
  • gambar haiwan haiwan lucu yang di ambil tep..
  • gempar wartawan cucuk guna kayu cebisan man..
  • client tech supt specialist vietnamese spea..
  • dulu nyah kini daie
  • kadar tol harus dikaji
  • foto selfi proses penyembuhan luka di wajah..
  • cara nak mengelakkan tetamu guna gadget ket..
  • dibuang keluarga kerana peluk islam
  • 8 gambar nabila huda buat kejutan sambut ha..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • tanda tanda kanser payudara
  • kembali menjadi burung pipit
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)