Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Takde Idea Buat Entri Buat Entri Lucah 8768 hits  

Takde Idea Buat Entri Buat Entri Lucah

Assalamalaikum dan salam sejahtera Aku tak pahamlah dengan blog blog semalaysia nie Nak naikkan pageview blog pun sanggup letak gambar atau cerita yang memalukan diri sendiri atau orang lain Pastu pembaca seronok membacanya dan komen semestinya memalukan

Teruskan Membaca..



panas budak buat status lucah di facebook

panas budak buat status lucah di facebook macam malam p..

apa yang awek polis ni buat dalam lubang ini pasti meng..

buat bisnes mainan sampai jadi

air asia buat iklan gila tiket 0 51 sen

lelaki muslim ini buat sesuatu yang tidak di sangka pad..

pemuda umno buat laporan polis terhadap exco kelantan

6 gambar wanita taksub buat pembedahan untuk seksi

panas lelaki buat tatoo di badan guna kalimah allah

buat pizza lagi

orang kuat dalam majlis syura ulama pas mula bersuara p..

buat duit dengan review produk

video taylor swift cakap bm hadiahkan topi buat peminat

gambar ayah ajak anak buat oral s3ks

buat incik abang

tq pada yang buat cerita yana samsudin 2 foto

kejam lihat apa lelaki ini buat pada kekasihnya

ini dia bukti bn tak buat apa apa di dun pengkalankubor

6 gambar wanita taksub buat pembedahan untuk s eksi

video herman tino cipta lagu sempoi punya buat anwar ib..

hadi ada kuasa buat keputusan sendiri




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 377
Widget Aktif : 3,971
Banner Aktif : 6,439

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 816,057
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • aksi lagak lucah dalam kartun yang kita tak..
  • menarik foto lawak giler vol 279
  • penceroboh lompat pagar white house
  • fakta menarik petir dalam al quran
  • testimoni ambil esp gastrik tiada lagi
  • jadual atlet malaysia hari ini sukan asia i..
  • pemenang anugerah lawak warna 2014
  • malaysia raih emas pertama sukan asia inche..
  • 9 gambat kereta bersepai di timpa papan tan..
  • masih sempat korban
  • beg cari makan
  • running man best ke

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • wang bukanlah segalanya
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)