Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Takde Idea Buat Entri Buat Entri Lucah 8523 hits  

Takde Idea Buat Entri Buat Entri Lucah

Assalamalaikum dan salam sejahtera Aku tak pahamlah dengan blog blog semalaysia nie Nak naikkan pageview blog pun sanggup letak gambar atau cerita yang memalukan diri sendiri atau orang lain Pastu pembaca seronok membacanya dan komen semestinya memalukan

Teruskan Membaca..



apa yang anda perlu tahu tentang seks bukan entri lucah

tragedi mh17 sadis di sinilah mayat mayat nahas mh17 be..

fashion lady gaga yang kontrovesi yang buat kita termun..

allahuakbar moga mereka dikurniakan syahid oleh allah s..

buat kuih guna air parit

fashion lady gaga yang kontrovesi yang buat kita termun..

aksi elfira loy pegang tangan kekasih barunya comelnya ..

ezany buat laporan polis isteri dilarikan lelaki lain

isteri di larikan lelaki ezany buat laporan polis

bini dilarikan ezany buat laporan polis

tutorial cara mudah buat scroll box untuk blog archive

video buat muka tak ada apa apa lepas pegang punggung g..

tak mampu buat semua jangan tinggal semua

orang tak hairan kita boleh buat majlis kahwin tiga har..

ezany buat laporan polis isteri dilarikan lelaki lain

buat kuih guna air parit

mh17 isteri tanjung batu biadap pemuda gerakan buat lap..

ezany nizariff buat laporan polis isteri dilarikan lela..

pelakon ezany buat laporan polis bini kesayangan dilari..

ustaz kazim beri teguran buat artis bertudung

oh dunia air kencing babon buat suami rindu isteri harg..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 747
Widget Aktif : 3,989
Banner Aktif : 6,111

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 764,333
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • rakaman cctv pasangan dirakam mencuri
  • video lelaki miang buat muka seposen lepas ..
  • video budak dihumban dalam kolam renang
  • peluklah si pengganas
  • video kapal terbang taiwan ge222 terhempas
  • aunty mengamuk di mcdonald kebulur ke
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih
  • polis perlu bantuan untuk cari lelaki ini
  • terkini perubahan abby abadi buat heliza he..
  • 7 gambar inilah awek cun yang berani mengor..
  • ustaz bernafsu di facebook
  • ratu selfie balas di dalam hati kita berdua..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • blog spammers sudah bijak
  • 26 fascinating films about food
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • supermummy - miza harun

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)