Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Keputusan Piala Malaysia 20 Ogos 2013 Pahang vs Kelantan 205 hits  

Keputusan Piala Malaysia 20 Ogos 2013 Pahang vs Kelantan

Keputusan Terkini Piala Malaysia 20 Ogos 2013 Pahang vs Kelantan Kempen Piala Malaysia edisi ke 87 kini membuka tirainya di mana hari ini sebanyak 16 pasukan yang berada dalam pecahan empat kumpulan iaitu A B C dan D akan beraksi pada perlawanan pertama y

Teruskan Membaca..



keputusan terkini piala fa pahang vs johor dt 2 mac 201..

keputusan penuh piala fa jdt vs pahang pagvsjdt

keputusan penuh pahang vs jdt 2 mac 2015 piala fa

keputusan pahang vs jdt 2 mac 2015 piala fa

keputusan terkini pahang vs jdt piala fa 2 mac 2015

keputusan penuh piala fa pahang 1 1 penalti 4 2 johor d..

piala fa 2015 pahang vs jdt

keputusan perlawanan malaysia b vs warriors fc s league..

keputusan pahang vs yadanarbon 25 feb 2015 afc cup

pahang vs jdt piala fa 2 mac 2015

keputusan perlawanan piala fa 2015 pahang lwn jdt

keputusan rasmi sarawak vs kelantan 27 februari 2015

perlawanan pahang vs jdt piala fa 2015

keputusan piala afc pahang menumpaskan yadanarbon fc

bola sepak keputusan piala afc 2015 pasukan pahang

keputusan yadanarbon fc vs pahang 25 februari 2015

video jaringan gol pahang 1 4 vs jdt 1 2 piala fa 2015

keputusan terkini perak vs kelantan liga super 6 mac 20..

siaran langsung jdt vs east bengal piala afc 24 2 2015

keputusan penuh kelantan vs lions xii 15 februari 2015

keputusan piala fa 27 feb 2015 pusingan kedua




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 364
Widget Aktif : 3,980
Banner Aktif : 7,117

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,920
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • awas jangan lakukan ini dengan power bank a..
  • kalau mak dan ayah mati sekali pun saya tak..
  • pilu 3 anak meninggal di tempat yang sama w..
  • gambar dsai di lokap tersebar
  • cara selesaikan kes pasangan curang
  • anugerah inovasi negara 2015 ain
  • menarik foto lawak giler 600
  • alhamdulillah tahanan abu sayyaf konstabel ..
  • tempahan banner gif 125 x 125
  • lintas langsung kes liwat ii penyokong ds a..
  • si fake akaun terima kasih yo
  • ahli sains telah menemui satu lagi planet s..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • puisi terakhir imam syafie
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505
  • never date a person who
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • kangkung dan risikonya
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • paksi bumi sedang beralih arah

  • wajib lawat :

  • ceritacintakudisini.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)