Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambaran Masa Depan Oleh Pelukis Futuristik 212 hits  

Gambaran Masa Depan Oleh Pelukis Futuristik

COOL KOT Gambaran Masa Depan Oleh Pelukis Futuristik Simon Stalenhag merupakan pelukis professional yang mampu menghasilkan karya lukisan yang sangat surreal. Kini beliau cuba mengambarkan keadaan masa depan dunia dari kaca mata beliau melalui lukisan. Me

Teruskan Membaca..



pelukis ada masa depan

pelukis ada masa depan

fikir masa depan ayda jebat mahu terlibat dengan dunia ..

gaun cinderella dihasilkan oleh 20 pekerja dalam masa l..

fikir masa depan ayda jebat mahu terlibat dengan dunia ..

fikir masa depan ayda jebat mahu terlibat dengan dunia ..

sop pelaksanaan gst oleh kfc dipuji

fikir masa depan ayda jebat mahu terlibat dengan dunia ..

masa lalu masa sekarang dan masa depan

firma jepun akan mempamerkan seperti bat isyarat di lan..

amal kemakmuran pembangunan bersama bagi masa depan asi..

artificial intelligence dan masa depan

amal kemakmuran pembangunan bersama bagi masa depan asi..

isu 1mdb panaskan bicara masa depan ekonomi malaysia

saya tak tahu masa depan pr

sijil pelajaran malaysia spm bukan penentu masa depan

pesawat masa depan penumpang boleh nikmati pemandangan ..

biar fam tentukan masa depan saya

bersama anak muda perak bakal pemimpin pada masa depan

penganjur tidak layan cadangan pengasingan jantina di k..

makjemah pelajar dibuli dan dibelasah oleh 20 orang pel..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 749
Widget Aktif : 4,045
Banner Aktif : 7,219

Domain Dibenarkan: 11,264
Jumlah Artikel : 1,133,661
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • inilah rupa penyanyi sebenar malaikat versi..
  • video kantoi maksiat pasangan dipaksa terus..
  • tolong lap sikit air liur me le leh dah
  • 11 gambar seram gambar sebenar mayat yang t..
  • keadaan bani israel selepas nabi musa
  • gaduh sampai bo gelkan amoi di kha layak ra..
  • tempat suci ni janganlah berlebihan pulak
  • resepi ayam masak merah sedap mudah
  • 17 gambar proton emas yang canggih ruang da..
  • pasangan kantoi projek di dalam rumah terbi..
  • isteri pangeran brunei yang hebat
  • tengok apa tu bukan ke berenang kat laut

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • islam itu indah
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • 7 things you need to know about depression
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kahwin muda girls only
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)