Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Hot Kemalangan Di Genting Highland 21 Ogos 2013 370 hits  

Hot Kemalangan Di Genting Highland 21 Ogos 2013

Kemalangan Di Genting Highland 21 Ogos 2013Kemalang Di Genting Highland. Nahas kemalangan bas di Genting Highland meragut nyawa sekurang kurangnya 37 penumpang setakat ini selepas bas terjunam ke dalam gaung petang ini sewaktu menuruni bukit.Setakat ini h

Teruskan Membaca..



ustaz azhar idrus terlibat kemalangan 17 ogos 2013

waznah syamimi 21 12 2013 10 03 2015

video update terkini kemalangan dahsyat dan ngeri di km..

keputusan terkini piala fa pahang vs misc mifa 21 mac 2..

melayu boleh bersatu jika ikuti panduan 21 prinsip

siaran langsung anugerah dfkl 21 mac 2015

keputusan penuh piala fa 21 mac 2015

jadual perlawanan pahang vs misc mifa piala fa 21 mac 2..

siaran langsung pahang vs misc mifa 21 mac 2015

siaran langsung pahang vs misc mifa 21 mac 2015

jadual liga perdana inggeris 21 dan 22 mac 2015

21 terbunuh dalam serangan di tunisia

jadual epl 21 dan 22 mac 2015

21 nuffnang cpuv on going biar betik

kaps dan gol pemain bolasepak malaysia sehingga 21 mac ..

video 21 mac 2015 fenomena ekuinoks

rekod jaringan pemain kebangsaan sehingga 21 mac 2015

keputusan penuh piala fa 21 mac 2015

mengejutkan usia wanita ini baru 21 tahun tapi dah 11 o..

usia baru 21 tahun anak dah 11 orang

mesti baca kisah kahwin muda isteri 18 suami 21 tahun




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 470
Widget Aktif : 3,980
Banner Aktif : 7,157

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,045
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • bermesraan di khalayak ramai tanpa segan si..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • pelanggan mengadu sukar buang air kerana di..
  • bapa redha keputusan mahkamah
  • jawatan kosong terkini felda
  • mengejutkan putus cinta punca co pilot juna..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • kangkung dan risikonya
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • tips nak jadi hotstufff
  • 7 things you need to know about depression
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)