Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cadangan untuk Bajet 2014 591 hits  

Cadangan untuk Bajet 2014

Cadangan untuk Bajet 2014 Ni dapat dari site rasmi PM kito Salam 1Malaysia Last year your ideas and suggestions contributed to a number of policies in the 2013 National Budget In line with the Prime Minister s commitment to shaping a budget that is inspir

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 332
Widget Aktif : 3,918
Banner Aktif : 6,676

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 871,873
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • apakah yang pelik pasal gadis vietnam ini
  • artis pertama malaysia bakal mempunyai ranc..
  • dolly pinky bvr
  • cara cara menyediakan kopi paling sedap dan..
  • crome cerewet mudah detected malware
  • jenis jenis bahan sihir yang digunakan
  • terowong purba berhantu dijumpai ahli arkeo..
  • info seranggan terpanjang di dunia terdapat..
  • polis bertempur dengan perompak bersenjata ..
  • peniaga online wajib daftar ssm
  • vide0 yang di cari tengok dan nilai sebelum..
  • keluhan rasa selamat pengantin madu ost

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cerita semalam hot spring kah
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • kurang ajaran tak sesat
  • jangan ditangisi haid itu
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • tupperware puasa
  • super duper cute
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)